Gå til innhold

OleBV

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kongsvinger

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Hedmark

Nylige profilbesøk

853 profilvisninger

OleBV sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Lenge siden jeg har vært inne på forumet så oppdaget denne tråden først nå. Har hatt min TD6 i 7 år nå (2004 mod).
  2. Oppdatering av status: Hadde som plan å koble fra batteriet en halvtimes tid idag for å se om det kunne "resette" noe. Var noen som hadde tips om det et sted på nettet. Men da jeg kom ned i garasjen idag så var alt som det skulle, ingen baklys som lyste. Er vel sjelden feil går over av seg selv, men lov å håpe. Ellers er en midlertidig fiks å nappe ut sikringa til bremselyset hver gang jeg parkerer.
  3. Da jeg skulle dra fra jobb idag oppdager jeg at bilen står med lysa på. Men bare bak, og bare 3 punkter i hver av bremselysene. Det var ingen problemer å starte bilen, og ved bruk av bremsepedalen lyser alle led-pærene opp. Det er ingen forandring når bilen startes, det lyser også da konstant. Kjørte hjem, og parkerte i garasjen, det lyser fortsatt. Det er ingen feilkoder i displayet, og heller ingen tilsynelatende relaterte feilkoder som kan leses av med diagnoseutstyret (BlackBox Faultmate FCR). Noen som har vært borti tilsvarende, eller vet hva det kan være ?
  4. Hei, Jeg bytta en høydesensor foran idag, men har ikke utstyr selv til å få kalibrert høyden. Fikk sletta feilkoder med diagnoseutstyret mitt (Faultmate FCR), og ingen nye har dukka opp etter prøvekjøring. Ser at bilen nå står en smule høyt foran, virker farlig nærme offroad-høyde synes jeg. Hvordan er det å kjøre med dette inntil jeg finner et sted som kan få kalibrert for meg ?
  5. Det skal normalt være problemfritt. Når du starter opp igjen må du ta fullt rattutslag begge veier for å nullstille alle varsellamper.
  6. Den er i drift når bilen kjøres dersom bilen mener det er kaldt nok ute. Jeg merker stor forskjell nå når jeg har koblet den bort at det tar lenger tid før det blir varmt i kupeen.
  7. Nr 59 stod det på dekselet i bilen. Burde nok ha sjekka der før jeg posta her, men trodde Rave inneholdt alt.
  8. Dieselpumpa til webastoen er lekk. Webastoen fungerer, men det blir bløtt under bilen av diesel som renner. Tenkte jeg da kunne deaktivere webastoen inntil videre for å slippe dieselsøl, men finner ikke noe henvisning i Rave til sikring for webastoen. Er det ikke sikring på den ? Er det i såfall noen annen måte å stoppe den på ?
  9. Traff jammen imeg på en evoque fra Hertz idag, ved Stallheim Hotel da jeg var på veg til Stallheimskleiva. Det må man kalle turister med god smak. Var faktisk andre gang jeg så den idag. Først innerst i Flåmsdalen, de på veg opp, og jeg på veg ned på sykkel.
  10. Hei. Hvis det ikke er for seint tar jeg gjerne 1 stk L322 jekkadapter.
  11. Passer ikke om bilen har DSP står det, og det har vel våre. Så ellers veldig kjekt ut da.
  12. Jeg har nytt batteri, men skal ut på langtur og trenger en psykisk backup i tilfelle rottefelle osv... :-)
  13. Hei, Er det noen som har tips til en hjelpestarter med nok futt til å starte en Range Rover (L322). Var på nippet til å kjøpe modellen på Biltema (Starthjelp 12 V, 900 A, med kompressor), men så ble jeg i tvil om dette faktisk duger.
  14. Ser dere skriver at lufting/trekk er bra. Hvordan vil det da fungere med et garasjetelt ? Har et RRC 2-dørs langtidsprosjekt som absolutt burde få tak over hodet snart, men har ikke tilgang på låve eller skjul, så telt må bli løsningen. Og, er det noen gode telt å anbefale ? det bør jo da helst kunne tåle en snørik vinter.
  15. Jeg har en hel bil stående å slenge (92-mod RRC, 3.9 efi). Radiator ble bytta i 2007. Bilen har stått rolig siste 3 år, så kan ikke garantere tilstand på radiatoren nå, men bilen står ved Skarnes så det er bare å komme innom å ta en kikk om du vil (så ut som du holdt til i nærheten). Resten av bilen går forøvrig som delebil i løpet av høsten, og deretter til høgger'n om ingen byr over.
×
×
  • Opprett ny...