Gå til innhold

Trosvik

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Trosvik

  1. Kjøpte en fin 1985 Vouge fra Spania for noen år siden. Var veldig fornøyd med den, men solgte den når jeg fant min 1979 2 dørs som jeg også importerte. 1985 modellen var 4 dørs og solgte den på Finn.no. La den ut for 150.000, men husker ikke i farta hva jeg fikk. Ikke så langt unna i ivertfall. Se gjerne på UK siter. Flere ser som importerer fra Spania og Frankrike og selger videre.
  2. Har sjekket sikring og er klar over at de spyler kun når lysbryteren er på og hver 3. Noen som har vært borte i noe tilsvarende?
  3. Denne er fortsatt til salgs. Har vært et par runder på BilXtra på Skøyen nå i høst og utbedret følgende: nye turboslanger ny radiounit egr ventiler luftmassemålere map sensorer Alt virker nå og bilen går som en drøm. Motor og girkasse virker veldig tight og fin. Det er ikke rust som mange av disse bilene sliter med. Interiøret er sort skinn med sort pianolakk. DAB radio er installert. Skinnsetene og interiøret fremstår som meget strøkent. Må egentlig ses. Merk at bilen har hatt olje- og filterskift hver 10.000 km siden ny. Komplett servicehefte og mye dokumentasjon. To eiere før meg som også må ha vært like pedantisk som meg. Jeg tør påstå at dette er kanskje en av de aller fineste TDV8 L322 i Norge. Snuser litt på Disco 2, så hvis noen vil bytte, er det kanskje mulighet. Står i Oslo og kan besiktiges og prøvekjøres.
  4. Meget strøken i Java Black med sort skinn. Olje- og filterskift hver 10.000 km siden ny. Dieselvarmer. Ny frontrute. Full Techtylbehandling i 2018. 2 eiere før meg. 179.000 km. 300.000 kr. Ring gjerne på 98281020. Jon Scheele
  5. Hei Henry A. Var det du som valg innom Jensen & Scheele i Halden og prøvekjørte bilen for et par uker siden?
  6. Ikke mye respons på Finn annonsen. Ingen her som kunne tenke seg en strøken 4 dørs?
  7. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=142389224
  8. Hei. Har kjøpt en 1979, 2 dørs, så 4 dørs Derwent Blue er til salgs. Hadde vært moro om en entusiast i klubben kunne ta den videre
  9. Fikk tak i list. Kjøpte hel luke på Finn.no. Ble veldig bra. Har resten av luka til salgs hvis noen er interessert. Er i aluminium.
  10. Har kanskje ikke presisert, men bilen er 1985 Vogue. Som er første året Vouge modellen ble levert ( hvis man da se bort fra In Vouge).
  11. Hei Henry Arnfinn! Takk for gode råd! Dette er kun kosebil og blir parkert i god tid før vinteren. Med hilsen Jon
  12. Hei alle og takk for hyggelig oppmerksomhet og kommentarer! Bilen var i Halden. Var hos Jensen & Scheele og fikk utbedret noen små ting. Kjøpte bilen hos Autology Motors. Ryddig amerikaner som spesialiserer seg på Land Rover eksport til USA, men eksporterer til andre land også. Kjøpte den på Ebay. Sjekk ut https://www.autologymotors.com/. Der flere der nede som spesialiserer seg på Classic Range Rovers, og det er mulig å få tak på OK eksemplarer fortsatt. Vedrørende lista til bakluka er det vanskelig å få tak på forstår jeg. Det er den tykke som jeg skal ha. Hvis noen vet om noen som har en bakluke med hel list, så kjøper jeg selvsagt hele luka om det er nødvendig. Det er Air Con, i bilen, men den blåser ikke kald luft. Noen som vet hvem som har peiling på 80-talls aircon systemer? Her kommer noen bilder. ....og her er lista jeg er på jakt etter...
  13. Jeg brukte transportfirma til transporten og til innmomsingen. Funnet noe rust i gulvet på begge sider foran. Ellers ser det veldig bra ut! :-) Fler bilder kommer.
  14. Har akkurat fått hjem denne fra Spania. Jeg har vært på jakt etter gummilista på luka bak som tetter mellom øvre og nedre luka en stund. Den som står på er revet i filler og tetter ikke skikkelig. Er det noen som har tips hvor jeg kan finne lista? Ellers er det fantastisk følelse å kjøre RRC med 3,5 V8!
×
×
  • Opprett ny...