Jump to content
LRforum

vanilla_ninja

Members
 • Content Count

  439
 • Joined

 • Last visited

About vanilla_ninja

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Trondheim

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trondheim

Recent Profile Visitors

2,139 profile views
 1. Jeg vil bytte ut midtre potte på eksosen, men flensen på røret som går til bakre er pulver. Noen som har ei sånn i grei tilstand? Mindre jobb å bytte den enn å sveise på noe i rusten på den jeg har her, tror jeg.
 2. Følger ikke med flexplate? Betyr det at konverteren ikke er montert i kassa?
 3. Jeg har noen dører jeg skal kaste. Kan nok plukke av ett eller flere håndtak der. Hvor mange trenger du?
 4. Oppdatering angående tenningslåsen: jeg ga den en liten sprut låsolje og ristet litt på nøkkelen, og det har ikke vært noen problemer siden. Ser ut som den pinnen som kranglet har løsnet og funker som den skal.
 5. Husk også at du kan få mangellapp på PKK hvis du registrerer den om til femseter uten å sette inn setene.
 6. Jeg har ikke noen ekstra fanger, men er hele fangeren din kræsja, eller bare den nederste delen? Jeg kuttet av skjørtet på min for å få bedre inngangsvinkel ved terrengkjøring, og jeg våger å påstå at det ser bedre ut enn originalen gjør. Enkelt var det også. Bare pass på ikke å kutte i slangene til lyktespylerne.
 7. Jeg kjøper gjerne spak og overføring for senterlås. Sender PM.
 8. Den får en oljedråpe neste gang jeg skal starte opp, og så får jeg plukke ut sylinderen senere og fikse den.
 9. Ja, det var liksom alt i ett der: nesten tom tank, skråparkert sånn at måleren ikke slo ut, litt fusking ved start, men gikk greit etterpå, og så første par km utforbakke så jeg ikke merket noe tap av drivkraft da. En grunn til at jeg ikke tenkte på at den fusket ved start, var at nøkkelen plutselig ikke ville gå rundt i tenningslåsen i går ettermiddag. Jeg googlet, og fant ut at det sannsynligvis skyldes en pinne som sitter litt fast. Noen slag bakpå nøkkelen løser det, men den var ikke helt god da heller. I befippelsen glemte jeg å gløde, så den startet med kun restvarmen etter turen ut
 10. Jeg fikk fylt på 20 liter der den stod, kjørte lufteprosedyre og alt det der, og vred nøkkelen et hakk videre. Dashbordet lyste opp som et juletre, varsellyder dinga, og etter en del harking og små innslag kom den endelig i gang. Jeg er glad jeg har et friskt batteri, for den fila sikkert i bortimot et halvt minutt før den endelig starta. Jeg får holde litt mer manuelt øye med forbruket framover i tilfelle måleren er litt for optimistisk. Det gikk på 90,67 liter diesel, forresten.
 11. Turbo var det jeg fryktet også, men diesel er egentlig mer sannsynlig. Måleren kan ha lurt meg fordi bilen sto parkert skikkelig skjevt like før jeg startet den. Det opptaket er fra da den fremdeles sto på skeiva. Nåla lå en cm over tomt, men måleren står sikkert slik at den fikk diesel, mens inntaket lå akkurat i overflata. Tar med ei kanne og går tur med bikkja, så får vi se om det hjelper å fylle på.
 12. Min D2 TD5 lagde en rar lyd da jeg startet den i ettermiddag. Tidligere på dagen gikk den helt fint uten noen spesielle lyder, men etter at den hadde stått i ro en stund kom denne lyden. Etter at jeg hadde kjørt ca 10 minutter stoppet motoren uten forvarsel, og både batteri- og oljelampa kom på. Jeg peilet oljen, og det er olje på motoren. Den har også strøm. Det er en mulighet for at dieselmåleren viser feil, og at det jeg trodde er en tank som bør fylles egentlig er en tank som er helt tom. Det skal jeg sjekke i morgen. Noen som vet hva denne lyden kan være for noe?
 13. Tja. De selvkjørende bilene pleier gjerne å sjekke veien foran seg, i motsetning til hva noen sjåfører ser ut til å gjøre.
 14. Takgrinda jeg pleier å ha på bilen er overdimensjonert etter hva jeg trenger å frakte, så jeg ser etter noe smekrere. Noen som har ei grind de vil kvitte seg med, eller vet om noe bra som bare ligger og venter?
×
×
 • Create New...