Jump to content
LRforum

vanilla_ninja

Members
 • Content count

  101
 • Joined

 • Last visited

About vanilla_ninja

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Trondheim

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trondheim

Recent Profile Visitors

167 profile views
 1. Spotted...

  På vei til og fra Jula så jeg disse tre (den ene er krysspostet i samparkerings-tråden). Range Rover Vogue, Disco 4 og en rimelig fullpakket Defender på besøk sørfra. Trivelig lørdags ettermiddag.
 2. Vellykket samparkering

  Det krevde litt innsats for å komme seg ut av bilen etterpå, men jeg klarte å skvise meg på plass ved siden av denne her på handletur.
 3. To sett Maxtrax, rosa

  Har fått en kjøper på det andre settet også, så begge er solgt. Ringer litt senere i kveld, Gaute.
 4. Spotted...

  Lekker 110 på besøk på jobb i dag. Jeg rakk dessverre ikke å hente min egen og samparkere i tillegg.
 5. To sett Maxtrax, rosa

  Jeg har fått tilbud om å kjøpe fire par rosa Maxtrax for ca 1500 kroner paret, men trenger maks to par selv. Noen som er interessert i å kjøpe de andre to? De vil i så fall etter hvert befinne seg i Trondheim. Si fra raskt om du er interessert.
 6. D2 - dingdingding og andre ting.

  Takk for svar. Uansett hva som forårsaker feilen, skjer det hyppigere enn før. Annenhver gang jeg starter bilen står de jævlene og lyser mot meg. Jeg skal få tatt en kikk under en av de første dagene og se hva jeg finner ut. Har akkurat meldt meg inn i NLRK her i Trondheim og kommer nok til å være en del på verkstedet deres. :-)
 7. Puma Defenderen "Alex"

  Morsomt. Jeg kjøpte også bilen min av en Alex som tidligere hadde en Defender og som har hund. Kan det være samme fyren, tro? Jeg kjøpte min i Eidsvolls-distriktet. Jeg koste meg med å lese tråden. Nerding er meditasjon.
 8. D2 - dingdingding og andre ting.

  M og S er tilbake og blinker, og motorkraft, spesielt fra stillestående, er seriøst svekket. Problemet forsvinner forbigående om jeg kobler fra batteriet i noen sekunder, men kommer tilbake igjen etter en tur eller to. Webastoen står også og surrer i lang tid etter at motoren er stoppet, noe den ikke gjør når blinkingen ikke er der. Jeg har sjekket dette i forskjellige temperaturer, så det er ikke et utslag av at termostaten kobler inn og den gjør seg ferdig med en syklus. Jeg har ikke lest av noen andre feil enn det jeg og Erik gjorde sist søndag. Er det noen som har flere forslag til hva som kan være galt her?
 9. Puma Defenderen "Alex"

  Fin tråd og fin bil. Jeg har lest gjennom alle sidene siden i går. Jeg har jo ikke Defender selv, men hvem vet når ting endrer seg? En ting ble jeg nysgjerrig på: hvor kommer navnet fra?
 10. Storsteinnes - Trondheim i løpet av september

  Den ligger i bag, så den er noe beskyttet, men tåler ikke å få ting oppå seg eller dunke rundt mot noe.
 11. Jeg holder muligens på å kjøpe en bassgitar som befinner seg i (på?) Storsteinnes i Troms. Er det noen som skal kjøre nordfra med det første og kan plukke den med seg til Trondheim?
 12. D2 - dingdingding og andre ting.

  Bilen går igjen. I dag var jeg innom verkstedet til NLRK her i Trondheim og fikk hjelp av @Erik Iversen til å se på bilen. Han fant en jordingsfeil som vi utbedret, og deretter virket alt som normalt. Vi fant ikke noen umiddelbar kilde til dunkelydene, men det så ikke ut til å være noen umiddelbar krise i fôringer eller akslinger. En av kaliprene bak hadde hengt seg opp, så vi fikk også løsnet denne og byttet klosser og skive samtidig. En diagnose viste for øvrig at det er registrert feil i shuttle valve og at girkassen melder feil posisjon, kanskje på grunn av XYZ. Det blir fiksa i løpet av vinteren. Alt i alt er jeg fornøyd med dagen, og bilen er enda nærmere å kunne brukes som eneste kjøretøy i husstanden.
 13. D2 - dingdingding og andre ting.

  Det er det sikkert. Jeg skal spørre rundt. Uansett er jeg på HV-øvelse fram til torsdag, så bilen blir ikke brukt på noen dager.
 14. D2 - dingdingding og andre ting.

  Nei, jeg mente ikke at feilen ville forsvinne, men sperre gjør det vel mulig i et nødsfall å koble fra deler av driften? Jeg hadde ingen forventninger om at det ville løse noen andre problemer.
 15. D2 - dingdingding og andre ting.

  Jeg har planer om å beholde den noen år hvis den ikke dør av dette her. Sperre kan vel være kjekt for tilfeller som dette, eller er det bortkastet energi?
×