vanilla_ninja

Members
 • Content count

  69
 • Joined

 • Last visited

About vanilla_ninja

 • Rank
  Aktiv Medlem

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trondheim

Recent Profile Visitors

87 profile views
 1. Venter på at søndags-takeawayen skal bli klar. Nyter sensommeren i Trondheim imens.
 2. Parkeringskjelleren på jobb er høy nok.
 3. Jeg har iCarsoft i930. Den fungerer bra til sitt bruk, men som WildRover sier kan den bare lese og slette feilkoder; ikke programmere om noen funksjoner.
 4. Hvis du vurderer å selge, vurderer jeg å kjøpe.
 5. D2-en "Jerven" trenger nye bremseklosser og bremseskiver rundt om på alle fire hjørner. Det er jo snakk om en tung bil, dette her, uten de aller største og overdimensjonerte bremsene, så kvaliteten på friksjonsdelene har utvilsomt noe å si. Noen som har noen favoritter å dele?
 6. Ja, jeg har sett på begge de to allerede. I tillegg har jeg snust litt på General Grabber X3, som LANdreas foreslo. Ser ut som en mere aggressiv utgave av Duratrac.
 7. Ikke noe problem. Jeg er glad for alle innspill, men følte jeg måtte presisere i tilfelle noen hadde misforstått.
 8. Topp! Jeg sendte infoen videre, så tar hun nok kontakt. Noen verksted som er å anbefale framfor andre i området?
 9. Hva som finnes i 18" er ikke så interessant for min del, all den tid jeg skal ha 16".
 10. Jeg postet et bilde av en 06 Defender TD5 i "Spotted"-tråden for et par dager siden, og noen påpekte at den burde rustbehandles. Jeg husket registreringsnummeret og fant ut hvem som eide bilen og sendte like godt en tekstmelding til eieren med kompliment for fin bil, men også med råd fra LR-forumet om å få bilen rustbehandlet for den forsvant av seg selv. I morges fikk jeg svar fra eieren, som bor i Bergen, med takk for innspill og også en forespørsel om jeg kunne anbefale noen som er gode på Defender i hennes hjemby. Er det noen som har forslag til hvem hun bør henvende seg til? Bilen trenger rustarbeider under. Da jeg så på den hang det ting ned fra understellet, og det var generelt mye brunt. Mulig den bare trenger en skikkelig rens og service med etterfølgende understellsbehandling, men det er jo ikke umulig at noe sveising må til. Jeg stoler på at forumet kan trå til med gode kontakter slik at hun slipper å sende bilen til høgger'n etter bare drøye ti år.
 11. Jeg lurer på om jeg skal kjøpe et par felger av en kar som sier han kan ta dem med til Oslo en dag om noen kan møte ham der. Er det noen som kan ta på seg å være kontakt for meg og holde på felgene til jeg selv skal en tur nedover eller kan orge forumfrakt opp til Trondheim?
 12. En kamerat har ei venninne som har arvet tre gamle LR, han gjetter på ca. 70-talls, som hun ønsker å kvitte seg med. Hvilke råd kan jeg gi henne som vil hjelpe henne å selge dem som hele biler eller delebiler til noen som kan sette pris på bilene, og for å unngå at de bare blir vraket? Jeg vet ingenting om bilene så langt, annet enn at det er tre av dem, og at de muligens ikke er kjørbare.
 13. Jo. 2006-modell Defender. Bergenser, ifølge SVV. "Nesten nye" skulle stått i anførselstegn, selv om det jo stemmer, sett i forhold til mange av skattene som blir vist fram på forumet. ;-)
 14. Denne nesten nye Defenderen svingte inn foran jobben min i ettermiddagslunchen.
 15. Som sagt likte jeg alternativet til radovan. En mulighet til å legge til en tekst som oppsummerer resultatet av tråden er en fin ting å ha. Oppsummering på slutten, uten mulighet til å skrive noe mere, virker som et mye dårligere alternativ.