Jump to content
LRforum

vanilla_ninja

Members
 • Content Count

  423
 • Joined

 • Last visited

About vanilla_ninja

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Trondheim

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trondheim

Recent Profile Visitors

1,923 profile views
 1. Jeg tar dem gjerne. Har et par bonussønner som vil bli veldig glade for riktige lekebiler. Holder det med Nidar, eller må det være Freia?
 2. Ja, taktrekket ble tatt ned nå i høst, fordi jeg la merke til at det høyre fremre hjørnet hadde fått en vannskade. Fikk tettet i hvert fall én lekkasje foran til høyre. Må plukke av lista over frontruta også. Det er noen bobler i taket rett over den, på venstre side.
 3. Stakk ned til Øysand for å fikse en dørlås i dag. Tenkte jeg skulle plukke ut gulvmattene foran med det samme, siden det har vært noe fukt under der tidligere. Jeg endte med å plukke ut både midtkonsoll og seter for å få plukket dem helt ut, og der var det brunt, ja. Den har visst noe LR-DNA denne her også, gitt.
 4. Jeg har et sett liggende i verkstedet, men husker ikke om de er hele. Skal sjekke neste gang jeg er der nede, hvis ingen svarer i mellomtiden.
 5. Fordi det er begrenset hvor lenge du kan redigere et innlegg.
 6. Noen som kan være behjelpelig med noe sånt? Om noen kan ta den med helt til Trøndelag er det topp, men bare til Oslo eller litt nordafor er også fint. Jeg skal nedover til jul, så om det blir frakt kun til østlandet et sted er det kult om det kan skje før fjerde juledag.
 7. Jeg har egentlig planer om å bygge om selv, men noe ferdig er jo absolutt fristende. Vet du hvor langt kassen har gått? Og er det gjort noe med den, bortsett fra å bytte converter?
 8. Takk for innspillet. Mulig wire er litt bedre vinterstid, men det er også både tyngre og farligere, så jeg tror jeg tar sjansen på et frosset tau. Det er uansett lite sannsynlig at det blir mye kjøring av typen som fordrer vinsj på vinteren. I verste fall får jeg avlede noe varmluft fra motorrommet så vinsjen holder varmen.
 9. Takk for tipset, men den ville nok vært mer aktuell dersom jeg tenkte å bruke stålwire framover. Om jeg legger på prisen for et syntetisk tau på Biltema-vinsjen ender jeg fort på samme pris som for eksempel en Warrior fra England, og da følger det med trådløs fjernkontroll og fairlead også. Blir noen kroner ekstra for oppgradering.
 10. Jeg vil sette på en vinsj på bilen min. Minimum 9500lb, og tau; ikke wire. Noen som sitter på noe sånt, mon tro, eller må jeg ut og lete i den store verden?
 11. Discoen fikk jobben med å fjerne sin døde slektning i dag. Godt å få ryddet opp, omsider.
 12. Jeg har ikke noe å selge, men Biltema har 6,4 x 19 i 25-pk til 54,90. Varenummer 12-966.
 13. Cool. Jeg må kanskje kappe i den jeg har for å få plass til vinsj. Da kan det være greit å ha tilgang til en ny, i tilfelle jeg ødelegger en helt. :-P Sender deg en melding, i tilfelle.
 14. Har du plastgrillen liggende fremdeles?
 15. Her om dagen begynte M og S å blinke. Synderen viste seg å være XYZ-bryteren. Byttet den, og alt var i orden. I dag prøvemonterte jeg stålfanger. Den må tilpasses litt mer, men sitter ikke så verst. Ble tøff bil, synes jeg selv.
×
×
 • Create New...