Jump to content
LRforum

vanilla_ninja

Members
 • Content count

  213
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vanilla_ninja

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Trondheim

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trondheim

Recent Profile Visitors

714 profile views
 1. vanilla_ninja

  Elektrisk sykkel

  Nye klosser og skikkelig rens av skive er det eneste som hjelper mot skvikinga du opplever. Fett på baksida av klossene har jeg aldri hatt noe særlig hell med, spesielt siden mange bremseklosser for sykkel har høl i bakplata slik at fettet trekker gjennom bremsebelegget når klossene blir varme. Med de spesifikasjonene du antyder burde du for øvrig holde deg laaangt unna hvor fotgjengere ferdes. Det er både ulovlig og farlig å blande slikt med fotgjengere (ulovlig er den forsåvidt uansett, men i veibanen skader du i hvert fall bare deg selv). Det er ikke uten grunn at mange sykkelverksted har som policy å be politiet komme og hente slike sykler om de blir levert inn til service.
 2. vanilla_ninja

  RR Classic ØK

  135k er ikke mye om den bilen har så lite rust som selger påstår. Det ligger noen få ute til rundt 20, men der må en regne med å bruke arbeidstimer verdt ganske mange titusen, samt ditto verdi i deler, før bilen kan sies å være i god stand igjen. Om jeg hadde hatt 135 tusen ville jeg vurdert den som ligger på finn, men det har jeg ikke. Derfor kjøpte jeg en bil med en del rust og med motor som ikke har vært kjørt på en god stund, og bruker fritida mi til å sette den i stand.
 3. vanilla_ninja

  Höfner fiolinbass

  Jeg selger en Höfner el-bass med flatstrenger, perfekt for Beatles-coverbassister eller andre med en hang til 60-tallets lydbilde. Forumpris? Jada. Ta kontakt, så blir vi sikkert enige. https://www.finn.no/122858972
 4. vanilla_ninja

  Den store LR panserbilde-tråden

  Ikke direkte et bilde av panseret, men det er nå foran der en plass. Dashbordbilde fra Dovre.
 5. vanilla_ninja

  Den store LR panserbilde-tråden

  På vei opp mot Hjerkinn med to og et halvt tonn på hengerfestet. Det gikk tregt, men det var helt greit likevel. :-)
 6. vanilla_ninja

  Vellykket samparkering

  Stoppet for å kjøpe is. Det hadde også noen andre gjort. Samme hengerfeste hadde den også. Plagsomt.
 7. vanilla_ninja

  Forumtreff 2018, Persgården 15-17 Juni

  Jeg har visst lagt om helgeplanene fullstendig og kommer på treff. Regner med å være der rundt midnatt. Alle har sikkert lagt seg da …
 8. vanilla_ninja

  Dørkplate i aluminium

  Den som skal stå på døra kan kanskje være tynnere, men den som foldes ned bør vel være såpass for å kunne brukes til både matlaging og annet arbeid? Den på døra kan forsåvidt være 1mm stål fra Biltema også, for den skal bare henge der og tåle varme fra primusen, men jeg ser for meg at jeg trenger noe mere til arbeidsbordet.
 9. vanilla_ninja

  Dørkplate i aluminium

  Jeg har tatt vekk dørtrekket i bakdøra på D2-en min og vil ha dekkplate og hengslet arbeidsbord bestående av aluminiumsplate. Tykkelsen bør vel være 5-6mm og størrelsen for øvrig dekke den nedre delen av døra. Noen som har for mye Al liggende? Jeg kan møte folk på forumtreffet eller stikke innom på biltur litt senere i sommer.
 10. vanilla_ninja

  Rengjøring nye bremseskiver

  Ikke diesel eller white spirit.
 11. vanilla_ninja

  Diverse til Discovery 2

  Ah. Trøtt i trynet da jeg leste i går. Jeg kommer innom!
 12. vanilla_ninja

  Diverse til Discovery 2

  Det viser seg jo at jeg kanskje trenger styringspanel til klima. Mye vil du ha for det? Godt mulig jeg kan komme innom deg og hente det om et par uker. Bilferie.
 13. vanilla_ninja

  Vinsj

  Jeg ønsker meg vinsj til D2-en. Noen som har en liggende?
 14. vanilla_ninja

  Bærebro - hva heter det på engelsk?

  Det var en tråd om den butikken tidligere. Jeg ville valgt en annen butikk slik ståa er i dag.
 15. vanilla_ninja

  Klima i D2 blir aldri kaldt

  Jeg har prøvd selvdiagnostisering uten feilmelding, men jeg mistenker også at det kan være et spjeld et sted. Vet du hvor det eventuelt sitter hen?
×