Jump to content
LRforum

E-Hammer

Members
 • Content Count

  138
 • Joined

 • Last visited

About E-Hammer

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Trondheim

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trondheim

Recent Profile Visitors

854 profile views
 1. Herlig! Hadde en tur der i fjor. En altfor kort en, med leid LR. Kjente igjen flere plasser. Vi skal også definitivt tilbake. Sendte du bil med båt? Hvordan gikk det i praksis? Send meg gjerne PM med pris og info
 2. Jau.. Kan jo kanskje lage en konklusjon her også. I tilfelle det er flere som lurer en gang i framtiden. Jeg la inn en 40A sikringen ved batteri nr.2. Trakk deretter 16mm2 kabel langs rammen på bilen og inne i bagasjerom. I bagasjerom plasserte jeg en sikringsboks med plass til 6 slike flatesikringer. Jeg la opp et dobbelt USB uttak og et 12v uttak på hver side i bagasjerommet. Deretter trakk jeg 4,5mm2 kabel ut av bilen, monterte en ny tilhenger kontakt til denne. Kabelen sikres med 20A i boksen i bagasjerommrt. Trakk opp 4,5mm2 kabel i hengeren. Lagde en boks a
 3. Tenkte ikke å ha batteri i henger med den løsningen. Bare lage to 12V og en dobbel USB uttak i henger. Bør kanskje sikre de med et par 10A.
 4. Da tror jeg planen er klar. Jeg har ekstra batteri med skillerele. Så da trekker jeg kabel til baggasjerommet med 50A sikring ved batteriet, og monterer en sikringsboks i baggasje rommet. Av denne sender jeg en 20A sikret kabel ut av bilen til en kontakt ved hengerkontakten, og legger opp til et par uttak i hengeren. Kan jeg konkludere med at det var en bra plan? hehe
 5. Det ante meg ja. Hehe. Ja ja. Må vel klinke til å få lagt opp strøm da. Jeg har to batteri i bilen fra før. Men har ingen overvåking av de. Anbefales det? Kan jeg bruke det ene til å både sende strøm til 12v uttak i bagasjerom og til tilhenger. Skal drive samme produkter, men ikke samtidig.
 6. Pinne to som var den opprinnelige ideen. Men, som du sier, setter sine begrensninger. Mulig dette er tidenes dummeste spørmål. Men kan jeg plassere batteri i tilhenger, sette lader der og koble den på kjørelys? Eller er det altfor lav spenning til å kunne lade mens vi kjører?
 7. Innser at bilen blir full av folk i sommer, og må flytte kjøleboks i tilhengeren. Det er av typen med compressor. Har en tredal tilhenger med 13pin kontakt. Defenderen har derimot bare 7pin og jeg bruker en overgang. Hvordan i all verden skal jeg klare å få hentet strøm til et uttak i tilhengeren? Min aller første tanke var å trekke i fra kjørelysene. Da er det riktignok kun strøm så lenge tenningen er på/lysene er på. Alle tips mottas med stor takk. Dog, det er en Quickfix løsning jeg er ute etter.
 8. Iallfall funnet ut at det er ikke noe feil med tilhengeren. Men enda ikke funnet det bakre "sikringsskapet".
 9. Har konludert med lite gass. Skal på A/C service på fredag. Så får me sjå...
 10. Sjekket alle sikringer. Den starter ikke. Men, kupé viften starter som den skal i det jeg trykker inn A/C knappen. Jeg har testet motoren på viften. Så vifte er i orden. Sjekket sikring, alle er hele og fine. Får også målt kontakt på en av lederne fra bryter kontakt til koblingspunkt på viften. Får ikke kontakt på andre leder. Går dette via et rele?
 11. Da mener du viften framfor radiatoren og ikke kupé viften? Jeg har koblet på annen strøm på den. Og da går den. Men den går ikke når jeg slår på A/C. Skal den starte med engang?
 12. Da har sommeren omsider kommet til Trøndelag også. Og behovet for aircondition har meldt seg. Innså da at luften var jo ikke spesielt kaldere enn luften på utsiden. Så.. Hvor bør jeg starte å feilsøke?
 13. Heisann. Var av med litt paneler for inspeksjon i dag. Har stusset litt over hvorfor det ofte er fuktig i gulvet bak. Og ikke minst hvorfor det er så forbanna støvete og full av sand i vinduer osv. Innså da at det var relativt greit med rust i "skjøten" mellom øvre og nedre del av karroseri, innside. Det er minimalt på utsiden.. Primært i hvert hjørne. I tillegg så har ene festet mitt under vinduet nesten rustet bort. Tips til å stoppe dette? I tillegg oppdaget jeg at det er en åpning rett ut ca 15.cm fra bakre hjørne på den ene siden. Hva anbefale å bruke for å tette?
×
×
 • Create New...