Jump to content
LRforum

E-Hammer

Members
 • Content count

  51
 • Joined

 • Last visited

About E-Hammer

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Location
  Trondheim

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trondheim

Recent Profile Visitors

136 profile views
 1. hehe, det er det samme her. Aldri spilt Lotto.
 2. AI AI AI AI!! Den som bare hadde vært singel (eller uten barn). Eller stinn av penger! Hadde kjøpt den dønn. Spesielt ettersom jeg har vært med på en lite kjøretur. For de som ikke har sett den i levende live. Så ser den mye bedre ut live enn på bildene på Finn. Og det sier jo sitt Håper egentlig at du ikke får solgt den før jeg (les: fruen) vinner i Lotto.
 3. Da var det noe stabstag som var problemet, og no slitte bremseskiver forårsaket kast i hjulene ved bremsing. heldigvis ikke så ille som først fryktet. hvor mye styr er det å få byttet indre stabstag og foringer fram for en som aldri har gjort no slikt før.
 4. Offroad i sandtaket NLRK avd. midt 28. okt.

  Nice. Fikk ikke anledning til å bli med Var riktig nok og kjørte Offroad Trial i sandtaket helgen før
 5. Støvbinder/ primer betong...

  Hva er det primært dere ser etter? en støvbinder, eller et belegg som er robust og beskytter gulvet? er det sisnevnte så har jo Hey`di en gulvmaling beregnet på verkstedgulv etc. etc. Forøvrig så må stålglattet gulv "preppes" pga. såkalt "sementhud" som er på toppen, altså slipes eller syrebehandles. Er det kun støvbinder du skal på stålglattet gulv, så mener jeg det finnes noen vannbaserte løsninger som kan påføres uten at gulvet må slipes/syrebehandles.
 6. RRS TDv8 og potent bilalarm

  hmm. er vi på så banal feil at det holder å åpne og lukke den. Så er den "stabil" igjen til den nok engang finner ut at det er no feil?
 7. Hei, Har en alarm som finner det for godt å ule helt uten grunn. Har trodd at det var den "dobbelt alarmen". Altså der man aktiverer bevegelsessensoren inn i bilen som har vært synderen. Men i dag har ikke den vært på. Og alarm har startet 3 ganger. Noe forslag på hva det kan være? Slitent batteri? Hvor skal jeg begynne å feilsøke?
 8. Offroad i sandtaket NLRK avd. midt 28. okt.

  Takk for svar. Det der høres jo lovende ut. Jeg får finne ut hva de der ulydene fram i bilen kommer av og få fikset det før man stikker av veien en tur. Er notert dagen i kalenderen. Så får vi håpe det klaffer. Det hadde vært morro å tatt turen.
 9. Fluidfilm i Trondheim?

  Jeg har fått det forklart slik at vedlikehold påføring er helt ok å fikse selv (om man har utstyr og egnet plass). Men det å ta første behandling. Komme til i alle krinkler, kroker, små hull her og der etc etc. Så bør det gjøres av noen som kan det, har riktig verktøy og verksted for slikt arbeid. Jeg fikk behandlet en av mine Alfa Romeo med dette for noen år siden på Autosportiva. De gjorde kun en overfladisk/enkel påføring, da de ikke har verken verksted eller verktøy for noe annet. De anbefalte meg å ta turen til Tynset om jeg ønsket en skikkelig behandling.
 10. Hei, Var på en lengre fjelltur her i høst, hvor en i turfølget var så uheldig å tumle sekken sin over ende. Hvor da fiskestangen som stakk opp, satte sine spor i lakken på bilen. Skulle ha fått noen som kan dette til å ta en titt og fikset opp. Bilen har Ditec, aldri hatt det på en bil før. Så har nada kunnskaper om hva det evt. skulle forårsake av ekstraarbeid etc etc. Hva finnes av fornuftige bedrifter i Trondheims område som kan brukes til slikt? håper orakelet taler
 11. Fluidfilm i Trondheim?

  Hei, Har på blokken å gjøre noe slikt jeg også. Noen som har kjennskap til om det har dukket opp noen i Trondheimsområdet nå? Surnadalen og Tynset er jo et stykke unna. Så det blir både et tiltak, og en logistisk utfordring å få til i en litt for hektisk hverdag.
 12. Offroad i sandtaket NLRK avd. midt 28. okt.

  Dette frister. Åssen er det å komme opp i der med slike vanlige asfalt dekk, men ikke akkurat overflod av gummi rundt? Blir man bare stående å knote?
 13. Puma Defenderen "Alex"

  Sitter og sikler etter Defender selv, og skummet gjennom hele tråden her. Imponerende stykke arbeid du legger ned i en bil som er så bra allerede. Gleder meg til du skal selge den, fordi da skal jeg kjøpe den
 14. Vet ikke helt om jeg tar sjansen på å begynne med slik mekking på egen hånd. Så får vel sponse et verksted i stede. Jeg er litt usikker på om jeg bør ringe vedkommende jeg kjøpte bilen av, eller om jeg skal ta direkte kontakt med verkstedet. Dessverre så ligger det verkstedet svært langt unna der jeg bor, så å kjøre dit for å få reparert noe.. tja, mye av vinningen går nok opp i spinningen da.
×