Jump to content
LRforum

E-Hammer

Members
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

About E-Hammer

Profile Information

 • Location
  Trondheim

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trondheim

Recent Profile Visitors

115 profile views
 1. Støvbinder/ primer betong...

  Hva er det primært dere ser etter? en støvbinder, eller et belegg som er robust og beskytter gulvet? er det sisnevnte så har jo Hey`di en gulvmaling beregnet på verkstedgulv etc. etc. Forøvrig så må stålglattet gulv "preppes" pga. såkalt "sementhud" som er på toppen, altså slipes eller syrebehandles. Er det kun støvbinder du skal på stålglattet gulv, så mener jeg det finnes noen vannbaserte løsninger som kan påføres uten at gulvet må slipes/syrebehandles.
 2. RRS TDv8 og potent bilalarm

  hmm. er vi på så banal feil at det holder å åpne og lukke den. Så er den "stabil" igjen til den nok engang finner ut at det er no feil?
 3. Hei, Har en alarm som finner det for godt å ule helt uten grunn. Har trodd at det var den "dobbelt alarmen". Altså der man aktiverer bevegelsessensoren inn i bilen som har vært synderen. Men i dag har ikke den vært på. Og alarm har startet 3 ganger. Noe forslag på hva det kan være? Slitent batteri? Hvor skal jeg begynne å feilsøke?
 4. Offroad i sandtaket NLRK avd. midt 28. okt.

  Takk for svar. Det der høres jo lovende ut. Jeg får finne ut hva de der ulydene fram i bilen kommer av og få fikset det før man stikker av veien en tur. Er notert dagen i kalenderen. Så får vi håpe det klaffer. Det hadde vært morro å tatt turen.
 5. Fluidfilm i Trondheim?

  Jeg har fått det forklart slik at vedlikehold påføring er helt ok å fikse selv (om man har utstyr og egnet plass). Men det å ta første behandling. Komme til i alle krinkler, kroker, små hull her og der etc etc. Så bør det gjøres av noen som kan det, har riktig verktøy og verksted for slikt arbeid. Jeg fikk behandlet en av mine Alfa Romeo med dette for noen år siden på Autosportiva. De gjorde kun en overfladisk/enkel påføring, da de ikke har verken verksted eller verktøy for noe annet. De anbefalte meg å ta turen til Tynset om jeg ønsket en skikkelig behandling.
 6. Hei, Var på en lengre fjelltur her i høst, hvor en i turfølget var så uheldig å tumle sekken sin over ende. Hvor da fiskestangen som stakk opp, satte sine spor i lakken på bilen. Skulle ha fått noen som kan dette til å ta en titt og fikset opp. Bilen har Ditec, aldri hatt det på en bil før. Så har nada kunnskaper om hva det evt. skulle forårsake av ekstraarbeid etc etc. Hva finnes av fornuftige bedrifter i Trondheims område som kan brukes til slikt? håper orakelet taler
 7. Fluidfilm i Trondheim?

  Hei, Har på blokken å gjøre noe slikt jeg også. Noen som har kjennskap til om det har dukket opp noen i Trondheimsområdet nå? Surnadalen og Tynset er jo et stykke unna. Så det blir både et tiltak, og en logistisk utfordring å få til i en litt for hektisk hverdag.
 8. Offroad i sandtaket NLRK avd. midt 28. okt.

  Dette frister. Åssen er det å komme opp i der med slike vanlige asfalt dekk, men ikke akkurat overflod av gummi rundt? Blir man bare stående å knote?
 9. Puma Defenderen "Alex"

  Sitter og sikler etter Defender selv, og skummet gjennom hele tråden her. Imponerende stykke arbeid du legger ned i en bil som er så bra allerede. Gleder meg til du skal selge den, fordi da skal jeg kjøpe den
 10. Vet ikke helt om jeg tar sjansen på å begynne med slik mekking på egen hånd. Så får vel sponse et verksted i stede. Jeg er litt usikker på om jeg bør ringe vedkommende jeg kjøpte bilen av, eller om jeg skal ta direkte kontakt med verkstedet. Dessverre så ligger det verkstedet svært langt unna der jeg bor, så å kjøre dit for å få reparert noe.. tja, mye av vinningen går nok opp i spinningen da.
 11. RRS TDV8 2008

  Har du noen erfaringer vedr. støy på disse dekkene? Driver å vurderer noe mer robuste dekk. Men litt usikker på hvor mye ekstra støy de forskjellige typene forårsaker.
 12. vurderer defender som førstebil, noen tanker?

  Det blir jo som å kjøre rundt med hvilken som helst veteranbil. For min sin del så var dette en av grunnene til at jeg ikke valgte Defender som familiebil. Selv om jeg vet 2000% sikkerhet at det kommer en Defender i oppkjørselen før eller siden. Hadde jeg ikke hatt unger, og min bedre halvdel sin familie langt unna, så hadde det nok blitt en Defender tidligere i år. Men vet at jeg ikke ville ha hatt det godt med meg selv om det kom en bil e.l. inn sidedøra bak og skadet ett av barna eller fruen. Også vant behovet/ønsket om comfort og stillhet i kupeen denne gangen (etter og har kjørt lav, stiv og til dels bråkete italiener noen år). Men, hadde jeg vært ungkar og fartet like mye rundt i skog og fjell som jeg gjør nå. ikke vært i tvil. Defender.
 13. Ikke i dag, men i går. Monterte stigtrinn, av en type som er myye penere/tøffere enn de originale. div. beskyttelses lister i dørstokkene og noen ende stykker på eksosen. Ser fram til neste år (tror jeg) når det er på tide å bytte dekk. Da blir det svarte felger og no all terrain dekk.
 14. Tilbrakte store dele av søndagen i, under og ved bilen. Monterte sidebars og en del annet småtteri. Når jeg hevet bilen opp så jeg litt på foringer rundt øvre bærebru, og de var jo mer eller mindre ikke til stede på venstre side (hvor jeg føler lyden er fra). Dette forklarer vel også følelsen av "kast i bremseskivene" også så vidt jeg har skjønt. Må innrømme at jeg begynner å lure fælt på merkeverkstedet som hadde en salgstest på bilen før jeg kjøpte den. Fikk ikke med seg helt utslitte bakbremser og skiver, ser også ut til at en bærebru er "glemt". Hva koster det å bytte noe slikt mon tro?
 15. RRS TDV8 2008

  Hei! Hvordan er dekkstøyen med disse dekkene? Vurderer selv å bytte ut asfaltdekkene med noe som tåler en skarp stein å litt kjipe veier på min RRS TdV8.
×