Jump to content
LRforum

E-Hammer

Members
 • Content count

  70
 • Joined

 • Last visited

About E-Hammer

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Location
  Trondheim

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trondheim

Recent Profile Visitors

202 profile views
 1. Bolter til RRS

  Hei, De der mutrene/boltene til hjulene på bilen min er noe forbanna dritt! Mange av de er så slitne at de er så godt som umulig å få uten en hel del banning og 2-3 forskjellige kopper. Tenkte derfor jeg skulle investere i nye. Fikk høre i dag at de originale er rimelig dyre. Er det nødvendig å kjøpe originale, eller finnes det andre fornuftig kjøp å gjøre?
 2. "Rigge" bil klar for tur - L320

  Glemte å skrive antall i reisefølget ja. vi er to voksne, og to barn. Planlegger at turen skal innebære opp til et par dager med sekk og telt på ryggen nå og da, samt litt camping ved bil, og sikkert en eller annen hotell natt (så frua blir fornøyd). Jeg får jo sikkert klart å lurt alt inn i bilen om jeg planlegger litt, samt er litt selektiv med hva vi pakker med oss. Men ønsker en slik løsning der at jeg kan relativt enkelt komme til de som trengs. Om vi bestemmer oss for å hive sekken på ryggen å ta to dager innover fjellet, så vil jeg enkelt kunne pakke opp sekkene med de utstyret vi trenger. Ønsker å pakke bilen mer som et "lager". Bokser kan helt klart være en løsning for å få minimert "tomrommet" når man pakker, og enkelt hente det man trenger. Jeg får se litt mer på slike hengere. Synes dog det er litt dyr investering når jeg legge til "alt tilbehøret". I beste fall, så vil behovet kanskje være en gang i året.
 3. "Rigge" bil klar for tur - L320

  Tja, stress å dra rundt på vet jeg nå ikke helt. Blir jo litt ekstra, men akkurat det er jeg ikke bekymret for. Utgjør en del på forbruket, helt klart. Men, det vil jo en stor skiboks, ekspidisjonsrack eller andre løsninger også gjøre.
 4. "Rigge" bil klar for tur - L320

  Så relativt aerodynamisk profilene på den der. Så lager trolig litt mindre vindstøy enn de totalt ikke aerodynamiske greiene jeg har. Litt enig med deg, litt usikker på hvor praktisk det der egentlig er.
 5. "Rigge" bil klar for tur - L320

  Se her ja! når ungene har lagt seg, så drar mor å far ut den "hemmelige" skuffen. hehe.
 6. "Rigge" bil klar for tur - L320

  Dog ikke funnet no tilsvarende til L320. Forsåvidt, så ser jeg for meg at det blir såppas mye vindstøy av en slik løsning at det blir bare irriterende. Synes det er ille nok med lasteholderne jeg har nå. Men, det ser sabla tøft ut! enig!
 7. "Rigge" bil klar for tur - L320

  hehe, den så veldig høy ut?
 8. "Rigge" bil klar for tur - L320

  Her snakker vi ja. Takker!
 9. "Rigge" bil klar for tur - L320

  Vel, er det egentlig så god løsning?. Jeg kunne jo tenkt meg noe jeg kan låse. Ser jo ikke bort i fra at bilen parkeres, og vi hiver sekkene på ryggen et par, tre, fire dager før man er tilbake. Sett på slike hengere hvor man kan sette på stativ til sykler på toppen. Meg bekjent, så er det kun hengere med presenning som kan ha disse bjelkene til sykkelfestene.
 10. "Rigge" bil klar for tur - L320

  haha!! godt poeng! Har jeg jaggu ikke tenkt på engang.
 11. Heisann. Tidligere år, så har sommerferien vært en ukes fjelltur, for deretter å gjøre hva enn skulle finne på. I år så passer det ikke å for den andre familien vi har denne tradisjonen med. Nok om det! I år, så blir det å pakke opp bilen med mye turstæsj, sykler, og det som er. For å så fyke rundt i landet og kose oss i 14-dager. Men, da trenger jeg litt mer lasteplass. Har sett litt på enkelte takbokser, no sykkelstativer osv. Men egentlig ikke blir så forbanna klok. Noen som har rigget sin L320 som turbil, kanskje noen som har tips?
 12. PUMA

  hmm.. Jaggu. Nesten så man sku ha bytta ut RRS TDV8 ..
 13. 1996 Defender selges

  Synes jo det var tidenes avtale som lå i lufta her jeg .. Lover ikke akkurat godt for behagelig jobbe utendørs temperaturer med det første her i området nå gitt.
 14. 1996 Defender selges

  Jeg kan jo kjøpe, så kan du mekke
 15. hehe, det er det samme her. Aldri spilt Lotto.
×