Gå til innhold

Torsen

LRF Society
  • Innlegg

    796
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Kolbotn

Nylige profilbesøk

983 profilvisninger

Torsen sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Villmannspissing lønner seg ikke. Klødde og løftet litt på kulene i Horten på 17 mai for noen år siden. Fikk 10 lapper i bot + gratis kost og losji til den 18 mai. Nektet å vedta boten. Ble jo indirekte trua på livet, så det ble til å betale til slutt... Det værste er at jeg ikke var full en gang..
  2. Hei Har to stål-deksler rundt en mc-motor jeg vil ha rustne. Skal ha varmebestandig klarlakk over. Hvordan får jeg stålet til å se gammelt ut? Må ikke nødvendigvis være rustrødt, men må se oxidert ut på en eller annen måte.. Tips? NB: har ikke tid til å la naturen gjøre sitt :-)
  3. Ikke helt umulig. Kunne jo rett og slett testet det:-)
  4. Ali-clean er bestilt. Får se hvordan denne er på Bing-forgasserne.
  5. Ja, denne er sterk. Men fordelen er at den er drøy da de anbefaler å blande den ut. Rett fra flaska kan den være litt skummel. Hadde en flaske av denne, men har rotet den bort.
  6. Den skal jeg jammen meg teste. Ok pris også:-)
  7. Må vel kjøpe den som er egnet til aluminium da? Har bare den vanlige liggende.
  8. Prøvde med Zalo og sitronsyre på ett sett forgassere. Men det ble feil. Aluen blir mørk. Noen tips til riktig fludium?
  9. Stemmer det radovan. Da har du GS. Trodde denne kom først i 89/90.
  10. Har lik sykkel. Der blinker også ladelampa på tomgang. Er du sikker på at du har "GS" og ikke "G/S"? Stusser siden du har '88 modell...
  11. Ikke så gammel, 1990 mod r100gs. Men nå fikk jeg det til, med litt makt;-)
  12. Jeg får ikke til å bytte o-ringene på div dyser. Ringene skal sitte mellom skruehode og gjengene. Hvordan får man de på uten å ryke ringene? Finnes det noen knep?
  13. Stemmer. Har sett dette når du sier det. Dette vil ikke syntes i overflaten? Men, er det en lokal anleggsgartner som leverer så går det vel ikke med stål i betongen, for dette må vel blandes inn i trommelen på betongbilen?
  14. Altså, jeg tenkte på betong man kan "disse" ut med en "amerikaner" som noen kaller det. Slik at nærmest vatrer seg selv. Er det så at ferdigarmert betong innholder glassfiber? Vil ikke da overflaten bli noe hårete av dette?
  15. Armeringsnett må jeg ha ja. Hvilke type? Og skal jeg bruke betong med hagestein i?
×
×
  • Opprett ny...