Gå til innhold

jakob

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ålesund

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Ålesund

Nylige profilbesøk

612 profilvisninger

jakob sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Ja, øvre del funker fint. Nedre del "henger" litt, siden det er bare låsen på høyre side som funker. Så da tror du det er vaieren fra aktuatoren som er problemet? Og ikke selve låsen?
  2. Hei Jeg har fått et problem med venstre lås på nedre tail gate på min 2011 D4. Hører at motoren går når knappen trykkes inn, men den tappen som beveger seg er det ikke liv. I motsetning til høyre side. Noen som kjenner til dette problemet? Er det bare å få av trekket og bytte låseenhet? Regner med at det er denne her som da må byttes: https://www.ebay.com/itm/CWC500020-LAND-ROVER-TDV6-L322-Tailgate-Lock-Mechanism-51247016048-ABR65-71916/264111223290?epid=646007809&hash=item3d7e4171fa:g:H4UAAOSwqLRcKcOy
  3. Dette har jeg brukt mye tid på. Vi har D4 og måtte ha en bil med plass til 3 stoler. Prøvde alt av biler i denne klassen og landet på D4. Vi har 3 stk Cybex og bruker iso-fix på de 2 ytterste og den i midten må naturlig nok stå løst. Det er ikke god plass, men det funker. Største problemet er å komme ned mellom stolene på høyre side, siden de deler beltelås. Jeg kjøpte 2 stk forlengere, det hjalp mye. Mulig det er andre modeller som er smalere enn Cybex, men det er ofte i ryggen. Det er selve sitte-delen som er problemet ifht bredden.
  4. Jeg har ikke brukt annet enn ryggekameraet under kjøring med campingvogn. Greit å kunne følge med.
  5. Når skal dette gjøres på en D4 og hva kan man forvente at en slik jobb koster?
  6. Takk for svar. For bare leve med dette da.
  7. Jeg lurte på om det er en måte å slå av den automatiske oppstarten av varmetråder foran og bak på en Disco4. Ser de slår seg på automatisk ved 4-5 grader. Hadde vært enklere, for meg om jeg kunne slå de på ved behov.
  8. Hvordan gikk det med denne saken? Jeg byttet på min 2011 i kveld. Gjorde ikke annet enn å koble fra DAB-modulen og koblet til DAB+-modulen. Satte på en overgang for strømmen. Får samme rare tingen som deg. Får ikke lyd før man vrir på volumknappen og lyden går ikke av. Så er litt spent på om du har funnet ut av dette.
  9. Det var på Ebay det, men mener på at jeg fant bare den ene, så den var jeg rask å ta. Lykke til i jakten.
  10. Deler er bestilt. Var det greit å få av deksel og komme til modulen?
  11. Må prøves. Takk for info
  12. Her var mange gode svar med bra info. Takk alle sammen. Biltema får et besøk om litt..
  13. Mulig dumt spørsmål, men hva er forskjellen på en momentstav og momentnøkkel, tenker ikke utseende :-)? Er den ene noe bedre eller mer nøyaktig enn den andre?
  14. I disse dekkskiftetider, hvilket moment er anbefalt på en Disco 4? Ser litt forskjellig rundt om på nettet. En del av dem skriver 140 NM, men ser også opp til 180NM
  15. Følger denne. Holder du oss oppdatert. Jeg sjekket dette i Ålesund, der ble det sagt at man måtte omprogrammere. Det har ikke Mekonomen utstyr til pr i dag.
×
×
  • Opprett ny...