Gå til innhold

Breiskjegg

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Nøtterøy

Nylige profilbesøk

716 profilvisninger

Breiskjegg sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Hei

    Er bilen solgt ? Hvis ikke, så kan vi ha et salg nært forestående :)

    Tlf. 95070093  og en LR- prat hadde vært fint.

    Men ,den kan ikke hentes før i uke 29, da jeg er på tur til Sveits 1. juli, og ikke er hjemme igjen før tirsdag 18.juli. 

     

    Mvh.

    Rune Steinsønn Kristoffersen

     

    1. Breiskjegg

      Breiskjegg

      Hei! Hvor i landet holder du til, nei, den er ikke solgt!

    2. runekristoffersen

      runekristoffersen

      Øvre Romerike , 16 km fra E6-Kløfta mot Kongsvinger.

      Midt i hjerte av alt :)

  2. 2000,- står på Nøtterøy! :-)
  3. er det noe lurt jeg går glipp av? jeg finner ikke bildemappa på telefonen gjennom forumet
  4. Hei! er det noen som kunne tenkt seg denne? hvis ikke går den til huggeren ila uka, syns det er for gæærnt, men nå må jeg tømme garasjen.
  5. motorbytte er ikke godkjent, bilen har aldri vært kjørbar etter byttet. Det fulgte dog med et brev fra lokal trafikkstasjon at det var et bytte de vil godkjenne hvis alt er gjort rett. Mener å huske at motoren veier ca 50 kg mindre og har ca samme effekt som originalmotor. Mener å huske at det er 78hk i Daihatsu motoren. motorbåter er ikke godkjent, bilen har aldri vært kjørbar etter byttet. Det fulgte dog med et brev fra lokal trafikkstasjon at det var et bytte de vil godkjenne hvis alt er gjort rett. Mener å huske at motoren veier ca 50 kg mindre og har ca samme effekt som originalmotor. Mener å huske at det er 78hk i Daihatsu motoren. motorbåter er ikke godkjent, bilen har aldri vært kjørbar etter byttet. Det fulgte dog med et brev fra lokal trafikkstasjon at det var et bytte de vil godkjenne hvis alt er gjort rett. Mener å huske at motoren veier ca 50 kg mindre og har ca samme effekt som originalmotor. Mener å huske at det er 78hk i Daihatsu motoren.
  6. Hei! Jeg innser nå at jeg aldri kommer til å få sluttført prosjektet mitt, en SIII SW. den skal stort sett være komplett( ingen garantier) har satt inn en 2.8 Daihatsu Rocky motor, motorfester er flyttet og adapterplate er på plass mellom motor og gir. Selger for 5000,- må hentes på henger. Har stått inne i 7 år. Er det noe marked for noe slikt?
×
×
  • Opprett ny...