Gå til innhold

Vidar S

LRF Society
  • Innlegg

    9 961
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Vidar S

  1. Biltema har en rustomvandler som også kan brukes
  2. Det finnes ei fjør å putte på. Servo kunne jo vært tingen, vet en med utslitt kne som puttet bremseservo på clutchen på en Landcruiser.
  3. Huff, jeg glemte sannelig kakeformene. 🫣 😄
  4. Det er ikke vanlig med senterkopper eller lignende på Wolffelger, eller andre stålfelger forøvrig til Land Rover. Tror ikke det finnes engang.
  5. Jeg har brukt det og mener det fungerer.
  6. Felgteknikk i Råde https://www.felgteknikk.no/
  7. Tess fører Texaco og da bør de kunne skaffe
  8. Roar satte på nye dører for 10-12 år siden. De var helt opprustet nå?
  9. Imponerende innsats og arbeid. Ta en kikk på Fitzee fabrication på YouTube. Mange gode tips der på det du holder på med.
  10. 5 halvlitre? Det er den verd 😀
  11. Jeg sandblåste og lakkerte ex-milfelger hos Rånås Lakk i Trømborg for 12 år siden. Tror det var lakk, ikke pulverlakk, men felgene holdt veldig bra til de ble tatt av bilen i 2019. Felgene ligger nå og venter på min seriebil 🙂 og jeg trenger ikke lakkere dem (men de må nok vente litt til 😐)
  12. Har prøvd med brenner og det gjør susen, men tar tid. Har prøvd med lakkfjerner også. Det virket ikke, så da er det vel #%&#-pulverlakk. Sandblåsing neste
  13. Erik er 70 år og da det vel lov å gi seg Kunnskapsrik og hyggelig, det er han
  14. 😁 Godt du har mange hus da og putte de bort i
  15. Rolf, har du lurt deg til en L322 uten å formidle det til dine nærmeste?
  16. Lealaus er også i høy grad østlandsk
  17. Kärcher WD6 😁 jeg har en slik og er kjempefornøyd. Det som kan trekke ned for gårdsdrift er litt kort slange og bøtta kunne sikkert vært ennå større. Fordeler et at du kan blåse med den og den har kontakt for å koble på sag mm som styrer av/på på støvsugeren.
  18. Det var mye å spare i toll ved at bilen var ''litt' brukt. Husker ikke hvor mye, men det holdt omtrent at bilen hadde rullet gjennom døra til forhandleren et eller annet sted i Europa. Det var derfor helt normalt at biler ble handlet slik. Smutthullet ble tettet etterhvert. Resten du nevner vet jeg ikke noe om. Kanskje den var stjælt i utgangspunktet 😀
  19. Jeg har en serie 2 torpedo som er uforskammet bra med tanke på rust, hvis det kan friste. Det skal fungere med noen små justeringer, sies det. Vil ha litt for den, men langt mindre enn en ny
  20. Jeg har taktekkerbrenner. Skal se om brenning biter.
  21. Nei, det er kanskje sandblåsing som må til. Det som er noe dritt er at delvis er inne i også. Tror jeg må prøve noe syre en dag for å se.
  22. Jeg driver å mekker ei ramme jeg kanskje skal galvanisere. Det byttes ut med litt nye biter her og der og det har svart pulverlakk på seg. Vil lakken bli borte i syrebadet før galving? Hvis jeg ikke galver, vil ny lakk bite på pulverlakken?
  23. Lurt! Det er stort strømtap hvis en kabelsko eller kobling ikke har ordentlig kontakt. Jeg gikk over og pusset kontaktflatene på min og satte inn med vaselin, den gang jeg hadde Defender. Det gjorde susen. Spesielt den på starteren er utsatt for vær og vind
×
×
  • Opprett ny...