Jump to content
LRforum

Vidar S

LRF Society
 • Content Count

  9,218
 • Joined

 • Last visited

About Vidar S

 • Rank
  ENTUSIAST

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Askim

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Askim

Recent Profile Visitors

2,612 profile views
 1. Du kan jo forberede deg litt, f,eks bilder av eksempler på biler med baksete etc. Det var ingen delvis typegodkjenning. Det kom på krav etter hvert, blinklys, bilbelter foran osv. På en måte er kjøretøyforskriften, gjeldende fra våren 1971, noe av den første EEC-tilpasningen Norge gjorde.
 2. Typegodkjenning kom først i 1971. Det burde Vegvesenet vite om. For din bil er det motorvognforskriften av 1942 som gjelder. Det er i stor grad en funksjonsforskrift. Som i stilen; bakseter, da må du ha sittepute og ryggstø.
 3. Kjører du med frihjulsnav vil du ikke få framdrift i det hele tatt. Midtdiffen vil sende kraften den letteste veien - forover. For å få framdrift må du sperre senterdifferensial og da vil mellomaksel og aksler foran rotere - utenpå drive hjulene, med mindre du kobler frihjulsnavene. For å følge opp et par andre ...... fullstendig ulogisk og bortkastet på biler med permanent 4wd
 4. Høres ikke ut som en god plan. Dra til med mekanisk empati er en god tilnærming. Små dimensjoner tåler ikke så mye kraft før det ryker
 5. Vidar S

  Ny drill søkes :)

  Tradisjonell 230V hurtiggående slagdrill er snart like vanlig som hønsetenner. Hva med en borhammer? Jula har en grei hobbymaskin til 6-700 som med chuck på sds gjør det du nevner.
 6. Foruten at dekkene er gamle vil du få en mye bedre kjøreopplevelse med 65-profil dekk og det er i tillegg mye bedre for bilen
 7. med litt flaks kommer det to mursteiner i en pappeske Håper det ordner seg, Rolf
 8. Ikke for å bygge opp et ekornlager; men kjøp med et par låseblikk ekstra i tilfelle du trenger å åpne eller etterstramme igjen.
 9. To av den første på hver side med låseblikk mellom
 10. Regner med du har litt verktøy? Søk på bilder av flywheel stopper tool. Har du skiftet svinghjul lager du en slik av en bit av det gamle, eller du mekker noe lignende av flattjernsbiter
 11. Jeg har prøvd begge utgaver, uten løftebukk. Foretrekker motor ut. Enklere og det gir god mulighet til å se over motoren som tegn på lekkasjer, pakninger og kanskje bytte vannpumpe med det samme.
 12. Biltema har LED-lamper til å ha under kjøkkenbenk til en hundrings per stk. De har ledning med stikk og kan kobles sammen en hel drøss med en stump på 15 cm, som følger med hver lampe. Eneste svakheten er at de festes med plastbraketter, hvis den sleivete skulle dukke opp.
 13. Ut fra skiltene ser den ut til å være svensk?
 14. Jeg skiftet nylig glass på min (Siemens 80 cm induksjon) etter to år med sprekk . Dyrt glass, men en tredjedel av prisen for for ny topp. Jobben var lett som en plett. Mekanikken inni er lite fancy og av type skramlete robust. På nivå med en hakket over en brødrister.
 15. Huff, nå påførte du meg dårlig samvittighet Jeg startet tråden og er fortsatt ikke ferdig. Materialene som var klare til kapping og tilpasning har kjerringa bært på loftet. Jeg lider under sarkastiske kommentarer som; hva skal du med det gapet ved siden av skapet - skal du mure det igjen? Det er hardt å være mann Jeg har gjort litt og metting av sponkant var en av de tingene som skulle til, så vidt jeg kan huske. Ikke umulig at jeg vil fylle kanten med epoxifiller eller stålplast før liming når jeg en gang tar fram arbeidet igjen.
×
×
 • Create New...