Jump to content
LRforum

Vidar S

LRF Society
 • Content Count

  9,669
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About Vidar S

 • Rank
  ENTUSIAST

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Askim

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Askim

Recent Profile Visitors

3,595 profile views
 1. 7.50R16 er ikke en vanlig dimensjon lenger, men den finnes. Hør om de kan skaffe og få pris rundt hos dine lokale dekksjapper, de er ofte lavere på pris og bedre enn forventet. Du vil sikkert finne ‘’gode’’ tilbud, veldig bra, på diverse nettsider, men ikke alltid at de leverer. I tillegg må du ta med kostnad for omlegging og balansering - hos en lokal dekksjappe.
 2. Høres ikke bra ut. Bedre å kjøpe ny bil?
 3. Rigget for skogen så trenger den vel snart en delebil?
 4. Vidar S

  Blinklys

  Jeg tror det handler om retningsskeptikere; de vil ikke vise hvilken retning de skal. Ved å angi retning med blinklys er de med å finansiere den store lyspæreindustrien, en sterk lobby som påvirker de som styrer og steller, og lager samfunnets normer for hvilke retning samfunnsutviklingen skal ta, dvs. hvilken retning ''saueflokken'' skal ledes.
 5. 5,5vil jeg mene. 5’’ passer bedre til 6.00R16, som mange Seriebiler ble levert med.
 6. Enig i det, det er derfor jeg tok av hjulene og brukte firkantrør, slik vist tidligere i tråden. På RRC, Disco 1 og Defendere skal det være toe out, 2 mm.
 7. Summit har et opplegg som er ganske likt med min metode. De ser også ut til å måle ved ytterkant på dekket. https://static.summitracing.com/global/images/instructions/tnh-3300_bk.pdf
 8. @lafterolf er den skyldige? Ja, det er det jeg alltid har tenkt
 9. Den bilen er på veien ennå, på adresse i Oslo, i følge vegvesen.no
 10. Hvis du ikke gå utenfor totalvekt, bredde og lengdemålene på hengeren du starter ut fra, tro jeg det er ingen som vil legge seg opp i hva som er oppå, ville jeg tenkt. Leihol her på forumet bygde campinghenger for noen år siden. Kanskje han har noen tips?
 11. Den ser ikke helhvit ut utfra bildet, kanskje mer mot beige eller krem. Er du heldig kan panelen under være helt frisk og fin, hvis du ønsker å beholde den. Stillaser, søppelsekker og teip, en pøs med kost og matolje, vernetøy og brekkjern, så er det bare å gå i gang.
 12. Det også viktig å pakke det inn med en gang det er demontert. Ha nok søppelsekker/plastfolie og ikke fall for fristelsen å fylle/legge for mye i sekken. Tror De aller fleste kommuner tar i mot dette gratis
 13. Du kan skrive på svensk. De fleste av oss forstår det.
 14. Jeg sjøl bor rett over dammen (nesten), så jeg kan ordne meg, men det er jo et generøst tilbud av deg, Gaute, for de som kommer lengre unna
×
×
 • Create New...