Jump to content
LRforum

Rover38

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

About Rover38

  • Rank
    Medlem

Profile Information

  • Location
    Oppland

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Lillehammer

Recent Profile Visitors

224 profile views
  1. Blåser litt liv i en gammel tråd her.. Lurer på hva kan jeg forvente av levetid på en kina pumpe fra ebay til en tusning? Bilen går helt greit opp til 50, men er liksom null respons deretter.. Virker som alt funker, han får bare ikke diesel. Tips mottas med takk
  2. Kan du fortelle litt mer om bilen? Må hentes på tralle men motor har gått 50 tusen, går han ikke? Hva er prisantydning på denne? Mvh Asgeir
  3. Syndebukken var fødepumpa i tanken.
  4. Hadde av staget nå, spjeld går veldig lett og fint.
  5. Nå oppdaget jeg at turbo har endel slakk. Ca mer opp og ned enn inn og ut.. Får ikke wasteate actuator til å reagere uansett om den koblet rett på trykkrør.. Pumpa i bagasje durer, filter ble byttet ifjor engang.. Går liksom greit opp til 2600, deretter veldig lite trøkk. Prøvd uten luftfilter uten noe forbedring
  6. Hvordan går jeg frem ang. wastegate spjeld? Sist jeg drev på, jeg var riktig nok alene men klarte ikke å se at dette beveget seg når jeg rusa på pedalen. Dette er vel vakumstyrt osv.?
  7. Har hatt problemer med Discoen nå. Har skiftet ledningene til dyser under dekselet, vasket bort den olja som har kommet til ECU(andre gangen jeg gjør det i mitt eie). Går veldig bra på kald motor, men ikke over 80. Når jeg kommer inn fra prøvetur høres den ikke frisk ut. Har søkt litt rundt på "rough running, misfire" så neste jeg skal sjekke er luftmassemåler, også er det vel lurt å bestille et nytt dieselfilter. Det kan jo også være dieselpumpe dette? Har noen råd og tips mottas det med takk og bukk! Takk hilsen Rover38, bukk
  8. Fra søndagsturen, idag har vi limp mode!
  9. Det er så rart da det var iorden før vi bytta mansjett og glidering i rattet. Ja diagnose er veien å gå, noen som holder til på Lillehammer eller i disse trakter? Det er utkjøring av veteranbiler nå med det første, senere på dagen skal jeg bare etterforske LR eller hugge ved. Ring meg gjerne på 90 26 5,3[]2,1. Du er invitert på kaffe og en kjeks hvis du har tid, kan godt få litt for bryet også. Takk for svar
  10. Når en svinger til venstre låser traction control dette hjulet, så bilen er ikke kjørbar med abs sensor koblet til. Ikveld har jeg testet å koble fra abs sensor og da vedvarer ikke problemet. Vi demonterte abs sensor fra hjullager da vi skiftet drivknutemansjett. Har lest noe om at dette ikke er anbefalt. Jeg har ikke diagnose apparat, har kun målt sensor med multimeter. Jeg lurer på om jeg skal prøve å demontere brems og løsne på abs sensor, leste en skrev om "the technical tap" men vet ikke hvor suksess dette blir. Har hatt endel three amigos, men sist kjøretur gikk veldig fint. Da kjørte jeg strekningen Hamar-Lillehammer og 1 mil nord for Lillehammer fikk jeg først three amigos. Mulig dette kommer fra samme feil.
  11. https://youtu.be/p4BSsCSSZ3U Jeg har skifta kun belgen på drivknutemansjett foran. Ikke nytt hjullager, sensor måler 1kohm og finner ikke brudd ved å bevege på kabel. Hvordan bør jeg gå frem? Bilen er egentlig for sent ute til etterkontroll.. Takk for svar
  12. Problemet løste seg SRS lampen er nå borte. Jeg skiftet også drivknutemansjett på venstre drivknute foran. Jeg har selv ikke prøvekjørt bilen, men fikk tilbakemelding at når man svinger til venstre slår TC til og man må gå av gassen.. Gammern lurte på om det kunne være noe feil med glideringen, men jeg holder en finger på hjullager og drivknute(disse var ikke i perfekt stand) Kjente antydning på hjullager ved skifting av retning, og drivknute har ikke hatt det godt med hull i mansjett. Tips og råd ønskes! Hjelp
  13. Tusen takk for svar Jarle F! Det blir vel en pakke fra dronningen med litt diverse om en ukes tid
  14. Heisann godtfolk! Jeg har hatt nybilen på EU nå.. Der fikk jeg feil på SRS, brudd airbag førerside. Samt litt rust på bremser men det Det jeg lurer på, siden originaldel fra Hamar kosta godt over 2000. Er dette delen jeg er ute etter? http://www.island-4x4.co.uk/rotary-coupler-steering-column-yrc100350-p-5992.html Noen flere som har hatt denne feilen, hva gjorde susen for dere? Ifølge feilmelding har denne ligget inni i mange år.. Mvh Asgeir
  15. Da er vifta løs, takk for svar! Brukte ikke spesialverktøy, men et 25x25 firkantrør (sånn cirka) Måtte være 2 stk, en som holder rør i mothold på reimhjul mot veivhjul(på 10mm skruene), og en som kakka på nøkkel. Ser ut som at plastkåpa på radiatoren har gnissa høl i radiator, synes det var merkelig lite feste på nedre del av denne. Skal det være skrudd i topp, men løs i bunn? Radiatoren hadde 2 mindre uttak på venstre(når du står foran bilen) er disse til varmeregisteret? Er dette standard når en kjøper ny rad fra UK? Og sist men ikke minst, hvilke nettsteder kan dere anbefale at jeg bruker, i dette tilfellet for å kjøpe en ny radiator? Tusen takk for svar her inne, jeg planlegger å starte en tråd under mitt prosjekt for bilen da jeg er førstegangseier av LR
×
×
  • Create New...