Gå til innhold

Svartbekk

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    norge

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Sør Trøndelag

Nylige profilbesøk

593 profilvisninger

Svartbekk sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Sliter fortsatt med det samme. Skal prøve det samme som deg! De fleste feilene på denne bilen har vært pga. dårlig kontakt
  2. Nytt problem med min P38... På en litt lengre kjøretur (7 mil) begynte plutselig bilen å fjuske. Som at den stoppet et lite sekund. Skjedde noen ganger, men kom da frem dit jeg skulle. Bilen ble stående hele dagen og startet greit igjen. Etter ca 3 mil dukket samme problemet opp igjen og ble gradvis verre. Kjørte inn til siden og ta stoppet bilen med en gang. Kunne skimte en orange lampe, men mulig den dukket opp etter at den stoppet. Fikk start på bilen igjen, men den ville ikke gå skikkelig. Sto bare å ristet. Fikk lirket den opp på turtall og da gikk den som normalt, så da ble det til at jeg kjørte hjem i 2. gir. Så fort turtallet gikk ned mot 2000 rpm, begynte fjuskinga. Alt over gikk fint. Når jeg kom hjem gikk den plutselig helt som normalt igjen... Har brukt den på flere kortere turer etter dette, ingen feilslag. Hva er dette??
  3. Fikk tastet pumpen slik du beskriver, men den gikk. Fant et annet tips her på forumet, morkne slanger på retur fra dyser. Fant en dieseldråpe, som ledet meg til en morken slange. Nå har jeg byttet denne, så får vi se! Takk for alle tips!
  4. Hvor kommer jeg til tankarmaturen? Er det en luke i gulvet?
  5. https://www.island-4x4.co.uk/range-rover-heater-blend-motors-britpart-stc3259-p-1025.html Er det disse dere snakker om som må byttes når det ikke går å justere temp.?
  6. Nytt problem med min P38. Sliter med å få start. Når jeg vrir på nøkkelen tenner den et lite sekund før den stopper igjen. Så må jeg kjøre på starteren leeeenge. Starter etter en stund. Da går den som normalt og trekker som normalt. Meen hvis den står på tomgang en stund, fjusker den til av og til. Stopper jeg bilen i kortere perioder, opp til noen timer, starter den som normalt igjen. Noen som har peiling eller har vært borti lignende? Det første jeg tenkte på var lekkasje på diesel, slik at den renner tørr. Men jeg har ikke lyktes å finne noe lekkasje og det skulle vel være ganske enkelt å finne. Det neste som slo meg, var om det er en fødepumpe i tanken på disse? Virker som den ikke får diesel vertfall. Ja, så oppdaget jeg at om den står i en bakke med snuten nedover, da starter den som normalt.
  7. Det er snakk om innvendig håndtak
  8. Kan det være denne? https://www.island-4x4.co.uk/door-handle-inner-cable-clip-genuine-stc3880-p-27556.html
  9. Dette er vel ingen stålstang? https://www.island-4x4.co.uk/front-door-release-cable-alr6969-p-4245.html
  10. Tror bare de slapp tanken litt ned når de oppdaget det.
  11. Sliter med at wiren til innvendig dørhåndtak hopper av om man tar i litt for hardt. Skal det være noen form for låseklips på disse? Kjøpte nye wirer, men det var helt likt som de gamle. Enkelt å få på igjen, men irriterende.
  12. Men dette var på tvers av bilen.
  13. Obs obs til alle med P38!! Det kan være lurt å få sjekket bremserøre som går fra høyre side og over til venstre side bak. Ligger vel over dieseltanken. På min var dette røret gått helt i oppløsning, men pga plasseringen ble det ikke oppdaget på PKK. Ble oppdaget ved demontering av tank.
  14. Da har jeg bestilt en stor pakke fra Island4x4
  15. Takk, da har jeg bestilt en del Tok med bremsesko til håndbrekket for sikkerhets skyld
×
×
  • Opprett ny...