Gå til innhold

kennis

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Tromsø

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Tromsø

Nylige profilbesøk

443 profilvisninger

kennis sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Hei! Er det noen forretninger i Tromsø som blender EGR? Dette er på en 07 disco3, så trenger altså denne patchen til software. Blendinga kan jeg vel egentlig gjøre selv.. og er det noen som veit hvordan jeg kan finne ut om jeg har DPF på bilen? Utifra trafikkforsikringsavgifta ser det ut som jeg ikke har det..
  2. Tok du løs AC rørene på førersiden, eller kom du greit til EGR ventilen uten å røre de?
  3. Ja, tenkte også at det måtte den. Men tror jeg må ta en tlf til verkstedet som hadde den inne for en dobbelsjekk i morgen
  4. Hei! Har hatt bilen inne til sjekk av foringer o.l. Noen som kan fortelle meg hva indre sporstag bak er? Hva kalles det på engelsk? Noen som har byttet kun opphenget på bakre mellomaksling? Det var tydeligvis revnet.
  5. Prøvde også å spraye leddet, hadde et langt plastrør på sprayflaska, men usikker på om det ble dynket godt nok. Ble ikke merkbart bedre etter spraying.
  6. Takker for svar! Skal bestille time til sjekk av forstilling. Skal spraye leddet i dag for å se om bilen blir lettere på rattet
  7. Takk for det! Første gang jeg skriver inn, men har brukt både det norske og det engelske forumet mye! Helt fantastisk hvor mye bra info og guider til alt mulig rart man kan finne her! Har tenkt på Automester, brukte de til å flushe automatkassa for et års tid siden. Ser jo at det leddet kanskje ikke er så vanskelig og bytte selv, men tenker jeg skal få en sjekk av hele forstillinga. EU kontroll om et år, så greit å få vite status nå. Kan det også bli bankelyd på ujevn/humpete vei når dette leddet er gåen? Skal absolutt sjekke ut, og melde meg inn i NLRK!
  8. Hei! Har en 07 disco3 som er litt ustabil/nervøs på styringa. Er i tillegg en vibrasjon i bilen/rattet under kjøring. Noen i Tromsø som er godt kjent med disse bilene som tar diagnose/rep oppdrag? :) Kan også nevnes at den er merkbart tyngre på rattet..
×
×
  • Opprett ny...