Jump to content
LRforum

Toten110

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Toten110

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Eina

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Eina Vestre Toten

Recent Profile Visitors

267 profile views
 1. Hei - har rast bakre mellomakselkryss+platen som dette er presset inn i på siden mot diffrensialen. Bilen min er en 2004 TD5 Defender. Finnes det noen som tilfeldigvis har dette liggende ? Platen er egentlig det viktigste..
 2. Ok - takker for gode innspill. Mener dere å skifte både "dim/blinklysbryter" og den lille 3-trinns bryteren, eller bare den lille ?
 3. Hei. Har problemer med det kjente NPN 2012 Rover releet på min defender. Har følgende symptomer : -Releet summer når jeg setter på lysene. -Dashboardlysene er mørke når lysbryteren settes i "normal" stilling - Fullt lys virker ikke med mindre jeg holder på hendelen. Prøvde å koble det ut releet. Etter det jeg kan forstå, er det to ledninger bak dashen ( en av de er røde ) som må kobles sammen igjen ( man kan med enkelhet se at disse har sittet sammen tidligere). Resten av ledningene sitter på "strømtjuver" og kan tas bort. Releet har jording rett mot stålet på rattstammen som jeg koblet ut. Resultatet var ingen nærlys i noen av posisjonene og ikke fullt lys med mindre jeg holdt på hendelsen. Noen i dette forumet som har koblingsskjemaet eller som kan forklare hva jeg kan ha gjort feil da jeg tok bort releet ?
 4. Da har bilen fått AMC topp og er friskmeldt ( forhåpentligvis for lang tid ).
 5. Kan være av interesse, men trenger å vite noe mer om pris og tilstand... Sikkert en grunn til at den byttes ut?
 6. Er nok den samme toppen. Må jobbes litt med den prisen før vi blir enige... Krysser fingra og håper på det beste !
 7. Bra innspill - takker. Et av de bedre verkstedene lokalt hadde tilfeldigvis en ny AMC P 15 topp liggende etter en reparasjon som ikke ble noe av for 1,5 år siden. Litt flaks oppi det hele. Håper på en fornuftig pakkepris på denne + bytting av topp. Har sjekket motorkoden med Motorpool og den har p 15 i initialene. Noen som vet med sikkerhet at p 15 var standard på TD5 i 2004 ?
 8. Takker for tips. Heller nok mot et skifte av topp her desverre. Motor ikke tett etter 2 runder med nye pakninger på injectorer. Kjedelige greier !
 9. Takker for tips! Håper virkelig der er injector og ikke det siste (sprekk).
 10. Helt korrekt. Takker for veldig gode tips på telefonen - skal forsøke på nytt og håper virkelig at dette løser problemet. Rapport følger over helga !
 11. Hei. Har en Defender 110, TD 2004 modell. Oppdaget diesel i olje ved forrige oljeskift. Etter en del lesing på div. lenker antok jeg det var den klassiske feilen med lekkasje ved injektorer. Anskaffet original LR pakninger, kobberringer og spesialverktøy for å ta ut injektorene. Tok de ut , gjorde alt rent og satte de inn igjen. Alt i henhold til manualer og riktig tiltrekkingsmoment etc. Har kjørt et par uker og det lekker fortsatt diesel i oljen. Mitt spørsmål er : Finnes det noen smarte tips på hvordan gå videre i feilsøkingen. Kan man f.eks med et diagnoseverktøy, lokalisere hvilken injektor det evt. er lekkasje på ? Har mistanke om sprekkdannelse, men håper virkelig at det ikke det er det som er problemet. Alle gode tips for videre feilsøking mottas med stor takk. Hvis noen kjenner til personer som er kunnskapsrike på denne typen feil og som virkelig kan LR motorer og holder til i nærheten av Gjøvik/Toten området, så er dette også av stor interesse. Skulle hatt eliminert denne feilen så snart som mulig.
 12. Har lekkasje på injector og trenger nytt pakningssett kobberringer + o-ringer (err7004 og err6014) til Defender TD5 raskt. Noen som har og kan sende post over natt ? Kan forhåndsbetale med Vipps !
 13. Hei - hvor i landet holder du til ? Er interessert, men det kommer an på hvor langt unna det er å hente ? MVH Jon Anders
 14. Selger 4 nye setebelter til bakerste seterad Defender 110. Nb! - dette er kun belter og ikke festematriell : https://www.finn.no/96025288
×
×
 • Create New...