Gå til innhold

Hanslr

LRF Society
  • Innlegg

    603
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Askøy

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Bergen

Nylige profilbesøk

3 094 profilvisninger

Hanslr sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Hanslr

    D3/D4 ramme

    Noen som har en ramme liggende å slenge? Eventuelt en delebil.
  2. Har en ny liggende, men da passer den heller ikke til din. Tror den er til nyere modeller, kanskje D4.
  3. Hvilken kobling har du mot servopumpa? Er to forskjellige.
  4. Byttet mine i 2019 på 330.000. 14 år gamle. Så den ene fremme var byttet med dato 2011. Byttet mest for å få bedre kjørekomfort.
  5. Hver av punktene kan ta 1500kg? Altså 3000kg totalt? Bilen veier jo ikke det komplett engang. Vil uansett tippe at karosseriet veier maks 1500kg.
  6. Absolutt lønnsomt å kjøpe fra England. Pleier selv sammenligne priser mellom advanced factors og island4x4. De er billigst på forskjellige ting. Og litt forskjellig utvalg. Minst like viktig er produsent/merke. OEM blir ofte misbrukt. Du finner lett utav hvem som er originalprodusent ved å søke litt på nettet. Lønner seg å kjøpe kvalitetsdeler. Har kjøpt billigmerker to ganger, angret begge gangene… skjer ikke igjen
  7. Den var nesten verre enn min Tror ikke disse bilene er så fornøyd med vestlandsklima Godt med alt som er gjort.
  8. Om det er bryteren i bakluka som er gåen vil den åpne seg med de andre metodene. Men du må dra luka ut samtidig, ellers blir den stående i første hakk. Bryter i bakluka kjøper du til Ford focus / C-Max. Den passer fysisk, men ledningene må skjøtes. Koster fra 50kroner og opp på feks ebay.
  9. Bilen ble hvertfall en drøm å kjøre sammenlignet med de gamle dekkene
  10. Skal sette på de nye dekkene i morgen, spent på hvordan den blir. Valget falt på Falken Azenis fk510 suv 275/50 20.
  11. Hmm, må bare leve med det da skjønner jeg Tror 275/40 20 er originalt på RRS, og skulle tro D3 taklet samme dimensjon
  12. Platen holder begge rørene på plass
  13. Den er helt fin med vinterhjulene, 265/60-18 hakka 8 suv. Helt annet type dekk, og høyere profil gir mindre sjanse for sporing. Har de originale RRS felgene på sommer, tror de er 9,5 breie og tror det blir for smalt med noe under 275. Kjøpte sommerdekkene brukt, så de var vel halvslitt da jeg fikk de på, men forholdsvis likt slitt jevnt over. Ville jo tro disse latitude-dekkene var brukbare siden de sitter på flere biler fra fabrikk, bla tesla x. Men bilen er på kanten til skummel å kjøre med om veien har litt dype spor. Har hatt 4-hjulskontroll på den flere ganger, prøvd å justere litt mer toe in/toe out enn den skal ha. Men den er like ille samme hva. Har erfart fra andre biler at det er veldig forskjellig hvor retningsstabil forskjellige dekk er, så håpte noen hadde litt anbefalinger
  14. Kjører i dag på 275/45 20 Michelin latitude. Disse sporer utav en annen verden. De er også litt små til bilen, tenker gå opp til 275/50 istedet. Noen som har erfaringer med bredde/profil og dekkmerker i 20” på D3/4?
  15. Har liggende begge disse rørene nye, de passet ikke på min D3, så tror de passer til D4. Kan finne delenummer om du er interessert.
×
×
  • Opprett ny...