Jump to content
LRforum

Hanslr

LRF Society
 • Content Count

  602
 • Joined

 • Last visited

About Hanslr

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Askøy

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bergen

Recent Profile Visitors

2,220 profile views
 1. Har en ny liggende, men da passer den heller ikke til din. Tror den er til nyere modeller, kanskje D4.
 2. Hvilken kobling har du mot servopumpa? Er to forskjellige.
 3. Byttet mine i 2019 på 330.000. 14 år gamle. Så den ene fremme var byttet med dato 2011. Byttet mest for å få bedre kjørekomfort.
 4. Hver av punktene kan ta 1500kg? Altså 3000kg totalt? Bilen veier jo ikke det komplett engang. Vil uansett tippe at karosseriet veier maks 1500kg.
 5. Absolutt lønnsomt å kjøpe fra England. Pleier selv sammenligne priser mellom advanced factors og island4x4. De er billigst på forskjellige ting. Og litt forskjellig utvalg. Minst like viktig er produsent/merke. OEM blir ofte misbrukt. Du finner lett utav hvem som er originalprodusent ved å søke litt på nettet. Lønner seg å kjøpe kvalitetsdeler. Har kjøpt billigmerker to ganger, angret begge gangene… skjer ikke igjen
 6. Den var nesten verre enn min Tror ikke disse bilene er så fornøyd med vestlandsklima Godt med alt som er gjort.
 7. Om det er bryteren i bakluka som er gåen vil den åpne seg med de andre metodene. Men du må dra luka ut samtidig, ellers blir den stående i første hakk. Bryter i bakluka kjøper du til Ford focus / C-Max. Den passer fysisk, men ledningene må skjøtes. Koster fra 50kroner og opp på feks ebay.
 8. Bilen ble hvertfall en drøm å kjøre sammenlignet med de gamle dekkene
 9. Skal sette på de nye dekkene i morgen, spent på hvordan den blir. Valget falt på Falken Azenis fk510 suv 275/50 20.
 10. Hmm, må bare leve med det da skjønner jeg Tror 275/40 20 er originalt på RRS, og skulle tro D3 taklet samme dimensjon
 11. Platen holder begge rørene på plass
 12. Den er helt fin med vinterhjulene, 265/60-18 hakka 8 suv. Helt annet type dekk, og høyere profil gir mindre sjanse for sporing. Har de originale RRS felgene på sommer, tror de er 9,5 breie og tror det blir for smalt med noe under 275. Kjøpte sommerdekkene brukt, så de var vel halvslitt da jeg fikk de på, men forholdsvis likt slitt jevnt over. Ville jo tro disse latitude-dekkene var brukbare siden de sitter på flere biler fra fabrikk, bla tesla x. Men bilen er på kanten til skummel å kjøre med om veien har litt dype spor. Har hatt 4-hjulskontroll på den flere
 13. Kjører i dag på 275/45 20 Michelin latitude. Disse sporer utav en annen verden. De er også litt små til bilen, tenker gå opp til 275/50 istedet. Noen som har erfaringer med bredde/profil og dekkmerker i 20” på D3/4?
 14. Har liggende begge disse rørene nye, de passet ikke på min D3, så tror de passer til D4. Kan finne delenummer om du er interessert.
 15. Vet ikke når de skiftet, tror det var i 11/12. Uansett, 6 trinns har girstang, og 8 trinns har vriknott. Som på den du har linket til.
×
×
 • Create New...