Jump to content
LRforum

Hanslr

Members
 • Content Count

  494
 • Joined

 • Last visited

About Hanslr

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Askøy

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bergen

Recent Profile Visitors

1,029 profile views
 1. Har du demontert sparkeplaten under der så du ser hva du driver med? Trakk gjennom en ledning der uten problemer. Snittet hull i lydisolasjon på innsiden, så kunne jeg se rett på gummiproppen.
 2. Kjørte og på mye halvgode vinterdekk før. Kjøpte hakka 8 SUV da jeg gikk over til D3. Aldri hatt bedre dekk. Uansett føre. Mange er opptatt av å kjøre piggfritt på vestlandet, vil heller si at de to-tre dagene du har bruk for vinterdekk er det bare pigg som gjelder.
 3. Har du bilde av kontakten til kameraet? Er det led skiltlys?
 4. Lenkearmen som går inn på girkassen gror/ruster fast og gir feil utslag fra girvelgeren. Litt rustløser får den midlertidig i form igjen, men bør byttes. https://www.advancedfactors.co.uk/kit500-discovery--sport-zf-6-speed-auto-selection-linkage-kit-lr012704-tzt500040-vyh500020-3775-p.asp
 5. Komm litt ann på hvem som gjør det. Land Rover hevder vel at karosseriet må av og rørene må byttes frem til abs blokka. Fornuftige folk skjøter de over midtre eksospotte og bruker noen timer på å knote rørene på plass med karosseriet på. Så, 5-20 lapper høres riktig ut, avhengig av løsning
 6. Hadde aldri tørt å dele den der Du har i det minste ny turbo, de ryker før eller senere uansett
 7. Timken er originalt framme ja, SKF burde og være ganske safe. Bak er det NTN som gjelder. Skal man ha belger er det BWI som er originalt. Drivakslinger, mellomakslinger er GKN. Disse kan du finne hos Brittpart med G tilslutt i delenummer. Men da koster de det samme som andre steder. Synes OEM er litt misvisende, står OEM og OEM quality på alle slags deler i dag.
 8. Det er absolutt IKKE det samme hvilket merke du kjøper. Men dyrest er ikke alltid best. Meyle HD er et av de beste alternativene. Meyle har lagd Heavy Duty versjon (forsterket i forhold til originalt) på noen understellsdeler som har vært kjent for å ha for kort levetid. Blant annet nedre bærearmer fremme. Flere eksempler på folk som har kjøpt billig, og måtte gjøre jobben på nytt. Kjøp Meyle, Delphi, lemförder, brembo,trw, timken osv. (Eventuelt i orginal LR boks)
 9. Det er bra. Håper du får brukt det Takk for handelen.
 10. Den kan du få tollbehandling gebyr på... Lurte på å bestille et par-tre forskjellige under mva beløpet før nyttår. Alltid greit å ha noen liggende (såfremt man har planer om å kjøre disco en stund)
 11. Skal også bestille meg en. Bestilte nøkkel fra keysinthepost for en stund siden. Veldig bra service der. Så mangler bare en chip. De bør jo virke de fleste som selges på eBay?
 12. Hanslr

  Sjokket ennå

  Hans tap. En enkel finn annonse og han kunne fått 20-40 tusen, avhengig av hvor omfattende feilene var.
 13. Sett en stang på bremsepedalen vsom holder den nede. Da stenger du for åpningene i hovedsylinderen og minimalt renner ut.
 14. Gratulerer med fin bil. Det er virkelig en bil som dekker de fleste behov ja.
×
×
 • Create New...