Jump to content
LRforum

Hanslr

LRF Society
 • Content Count

  583
 • Joined

 • Last visited

About Hanslr

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Askøy

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bergen

Recent Profile Visitors

1,678 profile views
 1. Pleier kjøpe dette https://www.advancedfactors.co.uk/kit100mf-mahle-original-filter-kit-with-fuchs-oil-discovery-3-tdv6-to-vin-6a99999-1365182-p.asp mahle er originalleverandør til LR og mange andre.
 2. Skulle kjøpt den om jeg hadde plass
 3. Ble kondens og flasset reflektor nesten før de kom på bilen
 4. Kjøpte noen lignende på eBay. Rett over 100 for 2 stykker. De gikk fort i søpla.
 5. Noen som har 2 hjulmuttere til salgs i Bergensområdet? Haster litt
 6. Tror plata er lik på alle D3/D4
 7. Kommer hvertfall ikke fra innvendig crossover. Mistenker at det er fra et av disse stedene på min. Har og lest noe om oljelekkasje i oljefilter huset/kjøleren midt i V'en.
 8. Jeg har også noe olje rundt crossover på høyre side. Kanskje mest på matten mot torpedoveggen. Ser ut som det kommer ovenfra, type dieselpumpen eller toppdeksel.
 9. Hvilke dekk hadde du? Og hvilke byttet du til? Samme dimensjon?
 10. Kjøpte sånne: https://www.ebay.co.uk/itm/362890184222 Og sånne: https://www.ebay.com.au/itm/153631400261 Problem løst.
 11. Høres rart ut. Finner ikke igjen linken, men en uavhengig spesialist i UK fikk inn en problembil hvor det hadde blitt skiftet modul 5-7 ganger på kort tid. Han fant raskt ut at de hadde glemt å montere c-klipsene på vaierne som holder igjen mot bremseplatene. Tror de fleste feil skyldes feil montering eller justering.
 12. Vet du hva som er galt? Får kjøpt vaiere, drevsats og motor.
 13. Min D3 er lik. Verst på sommerdekk, men blir ikke helt bra på vinterdekk heller. Mest sannsynlig vil smalere hjul hjelpe en del. Har skiftet ALT i understell, unntatt tannstangen. Vil anbefale å kjøpe originalt rattstamme ledd. Flere som har fått slakk etter 1-2år med uoriginale.
×
×
 • Create New...