Gå til innhold

TD5Saltdal

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av TD5Saltdal

  1. Hvis du spurte meg, så var det kun en gummipakning som fulgte med dørene. Denne var ganske tykk og hadde en P profil, slik at fortykkelsen ble på utsiden av døren. Holder tett som fy. (litt usikker, men tror jeg også brukte litt monteringsguffe mellom gummi og dørbladene. Forventer ikke å kjøre med halve dører. Helt Enig, veldig slett og fint. Verdt hver ei krone... Mer usikker på de 4-5 med med små justeringer Mener å huske at det var du som overtok original dørene?
  2. Konverterte min Defender -99TD5 til seriedører, skiftet samtidig bakdøra. Alt i alt var det OK.. Jeg matta ned lakken og malte alt med Raptor. Så samtidig at det er viktig å sjekke nøye over dørene før du monterer, sveiseslag som var malt over osv. litt spennende tilpasninger med nye hengsler og pakninger på delte dører. Forbered deg på mye justeringer over en periode, før du blir noenlunde fornøyd med både tetthet og ikke minst hvordan de ser ut på bilen. Joda, dette er to forskjellige ting. Når de ser best ut, kan du ta deg på at det blir åpninger mellom dør og karm, og motsatt, når de ser helt tette ut, ser de skjeve ut. Klagde til SP over manglende passform, svaret jeg fikk var ikke betryggende. (If you need something to fit over a hole, they are good! If you need them to fit the car, you need to buy OEMl). Så her er det bare å brette opp ermene. Men det er mulig å få de tette, med litt dobbel pakning her og der. Mine ble bra tilslutt, og er "tette" nok Må si at jeg er veldig fornøyd med Serie-dørene på min Defender, og ville kanskje gjort det igjen.. Kanskje!
  3. Komplett med pakninger/lagre etc? Er muligens i modus for å skifte, men vil helst ikke tenke tanken for lenge
  4. Takk for svar.. Glemte å skrive at det er en -99 Defender TD5
  5. Fikk underkjent EU kontroll grunnet lekkasje i servo. Hva er beste tips for å fikse dette? EU-kontrollen går ut 28.02. så jeg er allerede for sen med å få den godkjent innen frist. Tok altfor lang tid å få time, grunnet venteliste osv osv.. Men må vel få fikset dette på et eller annet vis! Dyr å kjøpe nytt, men har kjøpt noe lurium fra Jula, Servo som vises nedenfor. Ble tipset av verkstedet, å bruke noe slikt, rengjøre godt og vise bilen. Evt fikse lekkasjen, noe som litt googling og Youtubing, viser kan være litt ymse resultat. En annen mulighet, er å få en renovert del, og bytte den gamle ut. Evt forsøke å renovere den gamle selv, med nye pakninger evt deler osv. Tips? Er det vanskelig å komme til, innebærer dette at en justering av jul må gjøres på verksted etterpå? Alle tips mottas med ærbødighet
  6. Hmmm, skulle gjerne kjøpt, men vil vel koste en formue å få det nord for Polarsirkelen.....
  7. Sender du? Hvor mye tror du frakt vil bli til 8255?
  8. Hva er skambud på en kranglete vinsj? Kan være interessert!
  9. Er det noen interesse for denne døren, varmetråder virket siste jeg prøvde. Selges/byttes mot noe lurt! Fjernet hjul-stengene og tettet hullene. Døren ser hel og fin ut. Litt rust var det i et hjørne. Selges da jeg har byttet ut alle dører med nye S&P -serie dører. Og da kunne jeg like greit også ta bakdøren! Kan være interessert i f.eks. Swingaway carrier, diverse stæsj, kjekt å ha evt pengebud. Bor i Saltdal (8255). Har kassen den nye kom med. Sikkert mulig å sende den på et vis, beste er vel å hente.
  10. Heisann, hvordan virker inclinometer funksjonen på multiapparatet?


    mvh

    Bjørn

  11. Ja her var my snadder.. Hvor mye for "kufangern"?
  12. Har fått tak i et "som nytt" eksemplar av denne. Er det noen som tilfeldigvis har en manual på denne, eller tilsvarende?
  13. Er intr i Silent Coat Vibrodamping 40 matter 29x25cm = 4 m2, inkl. Rulleverktøy for bruk under montering. Selges for Kr. 800,- TD5 Oil Filter Spanner Selges for Kr. 80,- Kan du sende til 8255 Røkland? Pris? Mvh Bjørn
  14. Dette var jo genialt! Var også inne på tanken å borre et lite hull i koblingshylsen. Ser samtidig at hele rommet er sauset inn med olje, så et eller annet sted lekker det ut uansett. Har nå bestilt både pakning og matte, samt endel andre ting, jeg ikke visste jeg bare måtte ha
  15. Kes, takker så mye for svar! Ikke så veldig vant å høre Norske navn lengre. Men takk for linken. Er vel bare å få kjøpt asap. (og ja, kjøper også pakningen).
  16. Gaute, takk for svar. Dysekabelmatta, hva er det? Er det den som på øya kalles Wire harness loom? Eller må jeg ha noe mer?
  17. Joda, skulle "bare".... Skifte dører, fant litt her og der som også måtte sjekkes/fikses. Og i mellomtiden blir det mer og mer deler i garasjen, og mindre og mindre på bilen Da jeg fjernet gulvet på passasjersiden, (joda må jo erstattes av skikkelig alu-dørkplate) stusset jeg over all den oljen som lå rundt omkring. Svaret fant jeg da jeg fjernet passasjersetet og fikk sett godt i ECU-rommet.. Ikke mye rust å se der, alt var godt sauset inn i et tynt lag av olje. Tok ut ECU boksen, og fant endel olje i kontaktpunkt. Har ikke blitt plaget, men var såpass mye at dette nok er et tidspørsmål, og siden dette er et fjell/nytte kjøretøy skal alt være tipp toppers. Skal bestille ny wire harness, dvs den som er i motoren.. MEN, er det noen som har gjort noe lurt for å fjerne årsaken? Slik jeg forstår det så migrerer oljen inni ledningene. Og et skifte er ikke en fiks av problemet. Men tar bort symptomene noen år. Noen foreslår t.o.m. å ha en ekstra "loom", på langtur..
×
×
  • Opprett ny...