Gå til innhold

TD5Saltdal

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Contact Methods

  • Website URL
    norstock.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Saltdal
  • Interests
    Det meste som involverer å puste :)

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Saltdal

Nylige profilbesøk

1 605 profilvisninger

TD5Saltdal sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Hvis du spurte meg, så var det kun en gummipakning som fulgte med dørene. Denne var ganske tykk og hadde en P profil, slik at fortykkelsen ble på utsiden av døren. Holder tett som fy. (litt usikker, men tror jeg også brukte litt monteringsguffe mellom gummi og dørbladene. Forventer ikke å kjøre med halve dører. Helt Enig, veldig slett og fint. Verdt hver ei krone... Mer usikker på de 4-5 med med små justeringer Mener å huske at det var du som overtok original dørene?
  2. Konverterte min Defender -99TD5 til seriedører, skiftet samtidig bakdøra. Alt i alt var det OK.. Jeg matta ned lakken og malte alt med Raptor. Så samtidig at det er viktig å sjekke nøye over dørene før du monterer, sveiseslag som var malt over osv. litt spennende tilpasninger med nye hengsler og pakninger på delte dører. Forbered deg på mye justeringer over en periode, før du blir noenlunde fornøyd med både tetthet og ikke minst hvordan de ser ut på bilen. Joda, dette er to forskjellige ting. Når de ser best ut, kan du ta deg på at det blir åpninger mellom dør og karm, og motsatt, når de ser helt tette ut, ser de skjeve ut. Klagde til SP over manglende passform, svaret jeg fikk var ikke betryggende. (If you need something to fit over a hole, they are good! If you need them to fit the car, you need to buy OEMl). Så her er det bare å brette opp ermene. Men det er mulig å få de tette, med litt dobbel pakning her og der. Mine ble bra tilslutt, og er "tette" nok Må si at jeg er veldig fornøyd med Serie-dørene på min Defender, og ville kanskje gjort det igjen.. Kanskje!
  3. Komplett med pakninger/lagre etc? Er muligens i modus for å skifte, men vil helst ikke tenke tanken for lenge
  4. Takk for svar.. Glemte å skrive at det er en -99 Defender TD5
  5. Fikk underkjent EU kontroll grunnet lekkasje i servo. Hva er beste tips for å fikse dette? EU-kontrollen går ut 28.02. så jeg er allerede for sen med å få den godkjent innen frist. Tok altfor lang tid å få time, grunnet venteliste osv osv.. Men må vel få fikset dette på et eller annet vis! Dyr å kjøpe nytt, men har kjøpt noe lurium fra Jula, Servo som vises nedenfor. Ble tipset av verkstedet, å bruke noe slikt, rengjøre godt og vise bilen. Evt fikse lekkasjen, noe som litt googling og Youtubing, viser kan være litt ymse resultat. En annen mulighet, er å få en renovert del, og bytte den gamle ut. Evt forsøke å renovere den gamle selv, med nye pakninger evt deler osv. Tips? Er det vanskelig å komme til, innebærer dette at en justering av jul må gjøres på verksted etterpå? Alle tips mottas med ærbødighet
  6. Hmmm, skulle gjerne kjøpt, men vil vel koste en formue å få det nord for Polarsirkelen.....
  7. Sender du? Hvor mye tror du frakt vil bli til 8255?
×
×
  • Opprett ny...