Jump to content
LRforum

TD5Saltdal

Members
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About TD5Saltdal

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Saltdal

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Saltdal

Recent Profile Visitors

177 profile views
 1. Har fått tak i et "som nytt" eksemplar av denne. Er det noen som tilfeldigvis har en manual på denne, eller tilsvarende?
 2. Jeg sjekker pris på frakt, har du komplett adresse?

  Mvh Arild

  1. TD5Saltdal

   TD5Saltdal

   Hei, du kan sende til 

   co. Saltdalshytta

   Rusånes

   8255 Røkland


   Tar gjerne genseren også 50.-?

    

  2. Vik
  3. YMK

   YMK

   Dere bruker "statusoppdatering", ikke pm ;)

 3. Opprydding 1

  Er intr i Silent Coat Vibrodamping 40 matter 29x25cm = 4 m2, inkl. Rulleverktøy for bruk under montering. Selges for Kr. 800,- TD5 Oil Filter Spanner Selges for Kr. 80,- Kan du sende til 8255 Røkland? Pris? Mvh Bjørn
 4. Olje i ECU-Harness.. Def.99-TD5

  Dette var jo genialt! Var også inne på tanken å borre et lite hull i koblingshylsen. Ser samtidig at hele rommet er sauset inn med olje, så et eller annet sted lekker det ut uansett. Har nå bestilt både pakning og matte, samt endel andre ting, jeg ikke visste jeg bare måtte ha
 5. Olje i ECU-Harness.. Def.99-TD5

  Kes, takker så mye for svar! Ikke så veldig vant å høre Norske navn lengre. Men takk for linken. Er vel bare å få kjøpt asap. (og ja, kjøper også pakningen).
 6. Olje i ECU-Harness.. Def.99-TD5

  Gaute, takk for svar. Dysekabelmatta, hva er det? Er det den som på øya kalles Wire harness loom? Eller må jeg ha noe mer?
 7. Olje i ECU-Harness.. Def.99-TD5

  Joda, skulle "bare".... Skifte dører, fant litt her og der som også måtte sjekkes/fikses. Og i mellomtiden blir det mer og mer deler i garasjen, og mindre og mindre på bilen Da jeg fjernet gulvet på passasjersiden, (joda må jo erstattes av skikkelig alu-dørkplate) stusset jeg over all den oljen som lå rundt omkring. Svaret fant jeg da jeg fjernet passasjersetet og fikk sett godt i ECU-rommet.. Ikke mye rust å se der, alt var godt sauset inn i et tynt lag av olje. Tok ut ECU boksen, og fant endel olje i kontaktpunkt. Har ikke blitt plaget, men var såpass mye at dette nok er et tidspørsmål, og siden dette er et fjell/nytte kjøretøy skal alt være tipp toppers. Skal bestille ny wire harness, dvs den som er i motoren.. MEN, er det noen som har gjort noe lurt for å fjerne årsaken? Slik jeg forstår det så migrerer oljen inni ledningene. Og et skifte er ikke en fiks av problemet. Men tar bort symptomene noen år. Noen foreslår t.o.m. å ha en ekstra "loom", på langtur..
 8. Dører til Defender Pris??

  Heisann Øyvind, har ikke montert de ennå. Da jeg tok av dørene, fant jeg ut at jeg måtte skifte pakningene også.. Da jeg tok av de, var det litt rust, skiftet ut dette. Fant ut at gulvet kunne med fordel skiftes til alu-dørkplate, fant da ut at jeg kunne likegreit ta ut alle setene, liner osv osv Altså typisk prosjekt! Holder nå på å montere dørkplatene og regner med dørene kommer på før vinteren. Ser ut til å være god kvalitet, ingen skader ved shipping, har montert bitumenplater i dørene. Fant ut at den som hadde sveiset, ikke fjernet slagget, og bare malte over. Så det er en fordel å gå over de.. Jeg skifter alle 4 dørene, og gleder meg stort.. Totalprisen inkl. frakt/MVA tippet akkurat rundt 10tkr. Nå tok jeg de via mitt firma, så jeg slapp unna engelsk VAT. Aldri kjedelig i garasjen. Og veeeeldig god meditasjon Mvh Bjørn
 9. Dører til Defender Pris??

  SOLGT!
 10. Dører til Defender Pris??

  Er pris på 4000.- for alt helt på jordet eller er noen interessert?
 11. Dører til Defender Pris??

  Noen som kan gi meg en range på pris? Er evt. interessert i WInsj, Winsj-fanger. Reservehjuls "sving", rock/treesliders, Roof rack etc..
 12. Dører til Defender Pris??

  Og her er bakdørene.. Som dere ser er det litt mer rust på disse. Men absolutt mulig å redde de, for den som gidder. Verst er det selvsagt i overgang til vindusrammen. Utvendig er de veldig bra, et par flekker med galv. korosjon. Dørene kommer komplett med inner-cover/liner (eller hva det nå heter). Kan også inkludere hengslene, det er to rimelig nye (front-passasjer og venstre bakdør). Hengselet til fører-døren må skiftes. Fikk ikke kjøpt 1 av hver, så kjøpte alle helt nye
 13. Dører til Defender Pris??

  Ja, pris?? Har ikke peiling på ka disse er verdt!
 14. Dører til Defender Pris??

  Er det noen som kan være interessert i dører, 2 front og 2stk 2nd.row dører? Meget pene utvendig, litt rust nede som vanlig på front dørene, men absolutt verdt å redde. 2nd.row dørene har i tillegg den obligatoriske rusten i overgang fra dør til vindusramme bak. Jeg har et annet S T O R T, sveise prosjekt, og gadd rett og slett ikke å tenke mer jobb! Så valgte å gå for series-conversion dører fra S&P på alle 4. Dørene er stort sett komplette utvendig og innvendig, bortsett fra at en eller to av lås-brakettene var litt gjenstridige, så tror jeg brakk en av disse. Førerdør har en helt ny brakett, da det var den første jeg prøvde meg på Spør om du lurer på noe. Her er bilder av front dørene, har også dør-liner (eller hva det nå heter.). Bakdørene kommer etterhvert. Har også et helt nytt dørblekk for en av dørene, da jeg tenkte...... Lokalisert i Saltdal, Nordland.
 15. Hmmm, av en eller annen grunn får jeg assosiasjoner til østblokk land. Lada var det første jeg tenkte på.
×