Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

TD5Saltdal

Medlemmer
 • Innholdsteller

  42
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om TD5Saltdal

 • Rang
  Medlem

Contact Methods

 • Website URL
  norstock.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Saltdal
 • Interests
  Det meste som involverer å puste :)

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Saltdal

Nylige profilbesøk

440 profilvisninger
 1. TD5Saltdal

  Vinsj byttes, alternativt kanskje selges

  Pris? Veldig intr.
 2. TD5Saltdal

  Evoque bakseter for defender

  Pris?
 3. TD5Saltdal

  Warn 9.5ti vurderes solgt

  Hva er skambud på en kranglete vinsj? Kan være interessert!
 4. Er det noen interesse for denne døren, varmetråder virket siste jeg prøvde. Selges/byttes mot noe lurt! Fjernet hjul-stengene og tettet hullene. Døren ser hel og fin ut. Litt rust var det i et hjørne. Selges da jeg har byttet ut alle dører med nye S&P -serie dører. Og da kunne jeg like greit også ta bakdøren! Kan være interessert i f.eks. Swingaway carrier, diverse stæsj, kjekt å ha evt pengebud. Bor i Saltdal (8255). Har kassen den nye kom med. Sikkert mulig å sende den på et vis, beste er vel å hente.
 5. Heisann, hvordan virker inclinometer funksjonen på multiapparatet?


  mvh

  Bjørn

 6. TD5Saltdal

  Stor ryddesjau i garasjen - div deler

  Ja her var my snadder.. Hvor mye for "kufangern"?
 7. Har fått tak i et "som nytt" eksemplar av denne. Er det noen som tilfeldigvis har en manual på denne, eller tilsvarende?
 8. Jeg sjekker pris på frakt, har du komplett adresse?

  Mvh Arild

  1. TD5Saltdal

   TD5Saltdal

   Hei, du kan sende til 

   co. Saltdalshytta

   Rusånes

   8255 Røkland


   Tar gjerne genseren også 50.-?

    

  2. Vik
  3. YMK

   YMK

   Dere bruker "statusoppdatering", ikke pm ;)

 9. TD5Saltdal

  Opprydding 1

  Er intr i Silent Coat Vibrodamping 40 matter 29x25cm = 4 m2, inkl. Rulleverktøy for bruk under montering. Selges for Kr. 800,- TD5 Oil Filter Spanner Selges for Kr. 80,- Kan du sende til 8255 Røkland? Pris? Mvh Bjørn
 10. TD5Saltdal

  Olje i ECU-Harness.. Def.99-TD5

  Dette var jo genialt! Var også inne på tanken å borre et lite hull i koblingshylsen. Ser samtidig at hele rommet er sauset inn med olje, så et eller annet sted lekker det ut uansett. Har nå bestilt både pakning og matte, samt endel andre ting, jeg ikke visste jeg bare måtte ha
 11. TD5Saltdal

  Olje i ECU-Harness.. Def.99-TD5

  Kes, takker så mye for svar! Ikke så veldig vant å høre Norske navn lengre. Men takk for linken. Er vel bare å få kjøpt asap. (og ja, kjøper også pakningen).
 12. TD5Saltdal

  Olje i ECU-Harness.. Def.99-TD5

  Gaute, takk for svar. Dysekabelmatta, hva er det? Er det den som på øya kalles Wire harness loom? Eller må jeg ha noe mer?
 13. Joda, skulle "bare".... Skifte dører, fant litt her og der som også måtte sjekkes/fikses. Og i mellomtiden blir det mer og mer deler i garasjen, og mindre og mindre på bilen Da jeg fjernet gulvet på passasjersiden, (joda må jo erstattes av skikkelig alu-dørkplate) stusset jeg over all den oljen som lå rundt omkring. Svaret fant jeg da jeg fjernet passasjersetet og fikk sett godt i ECU-rommet.. Ikke mye rust å se der, alt var godt sauset inn i et tynt lag av olje. Tok ut ECU boksen, og fant endel olje i kontaktpunkt. Har ikke blitt plaget, men var såpass mye at dette nok er et tidspørsmål, og siden dette er et fjell/nytte kjøretøy skal alt være tipp toppers. Skal bestille ny wire harness, dvs den som er i motoren.. MEN, er det noen som har gjort noe lurt for å fjerne årsaken? Slik jeg forstår det så migrerer oljen inni ledningene. Og et skifte er ikke en fiks av problemet. Men tar bort symptomene noen år. Noen foreslår t.o.m. å ha en ekstra "loom", på langtur..
 14. TD5Saltdal

  Dører til Defender Pris??

  Heisann Øyvind, har ikke montert de ennå. Da jeg tok av dørene, fant jeg ut at jeg måtte skifte pakningene også.. Da jeg tok av de, var det litt rust, skiftet ut dette. Fant ut at gulvet kunne med fordel skiftes til alu-dørkplate, fant da ut at jeg kunne likegreit ta ut alle setene, liner osv osv Altså typisk prosjekt! Holder nå på å montere dørkplatene og regner med dørene kommer på før vinteren. Ser ut til å være god kvalitet, ingen skader ved shipping, har montert bitumenplater i dørene. Fant ut at den som hadde sveiset, ikke fjernet slagget, og bare malte over. Så det er en fordel å gå over de.. Jeg skifter alle 4 dørene, og gleder meg stort.. Totalprisen inkl. frakt/MVA tippet akkurat rundt 10tkr. Nå tok jeg de via mitt firma, så jeg slapp unna engelsk VAT. Aldri kjedelig i garasjen. Og veeeeldig god meditasjon Mvh Bjørn
 15. TD5Saltdal

  Dører til Defender Pris??

  SOLGT!
×