Jump to content
LRforum

knuso

Members
 • Content Count

  349
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About knuso

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Surnadal

Recent Profile Visitors

560 profile views
 1. Og budrunden avsluttes ALT I KVELD !!! KLOKKEN 21:00 Har så langt bud på kr 6500,- på siden Landroverprat på facebook.
 2. Vi skal vel leve i en papirløs tid. Land Roveren står i mitt navn, så omregistrering skal ikke være noe problem. Regnr er : PC81886 Land Roveren la jeg også ut til salgs på siden Landroverprat på facebook i dag, til høystbydende. Og så langt har jeg der bud på kr.4000,-
 3. Noen som kan være interessert i denne. Ex.mil med pickup-tak. En del rust i rammen, men nye utriggere og støtfanger bak føler med for innsveising. Delvis demontert, men alle deler følger med, pluss en kasse med noen nye deler, slik som alle lys utvendig og diverse. Batteriet er dårlig, men med hjelpestart så starter den og er flyttbar av egen maskin. Bilen står i Surnadal. Så kom gjerne med bud.
 4. Da kommer jeg med et bud på 75000,-
 5. Har en rustfri ramme pluss komplett karosseri i deler her til serie 1.......eller snudd på hode så har jeg så godt som komplett bil foruten motor og akslinger.
 6. Ja sorgen over salg av Discovery 2 går seg nok raskt til her, da det i helgen kom Discovery 3 til gårds her som ny konebil.......men konen er ennå den samme, da jeg ikke har kunnet finne en nyere utgave av henne på finn.no så langt i hvertfald. Han som kjøpte Discovery 2 kom en tur her i går kveld for å se på bilen, da han bor bare 7 mil unna på Hoston i Sør Trøndelag. Å han kom kjørende i en sort Discovery 2, så han kjenner nok godt til disse Discoveryene fra før skulle jeg tro. Å her i gården får vi bare håpe på at Discovery 3 tar over stafettpinnen som en like pliktoppfyllende eventyrlysten kompis fremover.
 7. Budrunden avsluttes i kveld tirsdag. !!!
 8. Har nå fått bud på 28000,-.
×
×
 • Create New...