Gå til innhold

SognaDefender

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Årdal

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Årdal

Nylige profilbesøk

1 123 profilvisninger

SognaDefender sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. oioioi.... Min trofaste 300tdi har hatt tima oppe der. Jobbar til fjells fram til 16.09. Men skal virkelig prøva å komma meg heim til Årdal ein tur for detta. Om så eg berre stikke oppom på dagen Laurdag. Vakre rausdalen opp til småløyptevatn. Gode fiskemuligheter der oppe! Så ta med fiskestang ;)
  2. gammel og sprø rett og slett. Vibrasjonsbrudd
  3. Løst! Brudd i kabel fra sikring til forgreining bak/fram
  4. Tusen takk for svar! Skal få lånt meg multimeter med håndbok i morgo. Ganske grønn på alt elektrisk
  5. Hallo! Kjøpte meg ein bil med minst mulig elektronikk. Største problemet med denna bilen er det lille av elektrisk drit som er på den..... Baklys venstre, parklys framme venste er begge døde. Ny pære gjorde ingenting. Slek eg sjønte tegninga inne i sikringsdekselet så går desse på samme sikring? Funka ikkje å skifta den heller. Sto på deksel at det skulle væra 5amp sikring, men sto i ein 7,5. Kan detta ha skada ledninga eller sokkel til pæra? Som nemnd i tittel gjeld det ein Defender 300tdi. 97 model. Takk takk! vedlegg. Sikring nr 15 som er Venste Baklys + Parklys venstre framme? eller er eg heilt på villspor.
  6. Original fangar er komen på, EGR tatt vekk! Er vel ingen problem me PKK uten EGR?
  7. Hei Har 300tdi motor og lurer på om nokon kjenne til problem med oljetilførsel når motor (og bil) ikkje lenger står i vater. Var litt borti det samme når eg køyrde drifting, at olja vart pressa til ei side og kunne før til havari. Då kjørte eg med lang flat bunnpanna med "vinger". Nokon som veit om det går an å kjøpa noko lignande for offroad? Som da funka før bratte bakkar vist ein blir ståande litt og sidevegs helling? Takker for alle tips. Ole Martin
  8. Flott bil! vist dei ringe fra hamar kommande daga så tek eg kontakt!
  9. Stor sannsynlegheit for at det blir ein Disco eller RRC med v8 etter kvart. Er nok bitt av LR basillen, men har ein liten side drøm om ein Porsche 928.
  10. Har fått sjekka etter gjennomslag, ingen tegn, heldigvis. Så da behelde eg 300tdien, hvertfall fram til eg ombestemme meg igjen:)
  11. Div deler bestillt fra Paddocks! Fortsatt på leit etter ein brukbar turbo =) Og taktelt, men det har eg innsett at er mangen som er på leit etter Så da blir det nytt Maggiolina eller tilsvarande neste vår når skattepengane kjem inn .
  12. Så snart bilen er klar er eg klar! ser ut som ein fantastisk tur i fantastisk landskap=) Satsar på Island 2020!
  13. Resten er veldig bra! Tørr påstå den e 98% rustfri. Girkasse er tight og fin, drivverk virka til å væra veldig bra. Ska ha meg ein runde på framakslingen, bestillt overhalingssett me lager og heile pakka. Ingenting elektrisk virka, bortsett fra litt lys framme og eitt bak=)
×
×
  • Opprett ny...