Gå til innhold

jan-ovel

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Radøy Hordaland

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Radøy

Nylige profilbesøk

849 profilvisninger

jan-ovel sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Har hatt problemer med motortemperatur når det er minusgrader. Har bestilt time på verksted for bytting av termostat, men ble litt usikker på om dieselvarmeren stopper for tidlig og at den ikke starter opp igjen ved lav driftstemperatur når jeg kjører. Bilen blir fort varm på sommerstid og da står pilen rett opp, men jo kaldere det blir, jo kaldere er motoren (og varmeapparatet). Belaster jeg den med eksempelvis en tilhenger, så går den opp til normal temperatur opp bakker etc. Dieselvarmeren starter når jeg starter bilen og det er kaldt ute. Finnes det flere sensoren ifbm dieselvarmeren? Skal man kunne bruke "Auxiliary Ventilation" og timer sammen med dieselvarmeren? Jeg har ikke fjernkontroll på dieselvarmer.
  2. Er Auxiliary ventilation kun for ventilasjon eller skal dette også kunne gi varme sammen med dieselvarmeren?
  3. jan-ovel

    L322

    Noen som har linker mhp å få kjøpt ny rattakselsensor?
  4. jan-ovel

    L322

    Jeg byttet hele rattstammen for en stund siden, så det ble noen stygge ord i løpet av den seansen og nå må jeg gjøre det samme en gang til. Frister ikke
  5. jan-ovel

    L322

    Den sitter nederst på rattstammen mot torpedovegg.
  6. jan-ovel

    L322

    Fikk tatt en diagnose i dag og det ser ut som "steering angle sensor" er gåen. Dvs. ned med hele rattakselen. Phuuu
  7. jan-ovel

    L322

    Batteriet er helt nytt og er i god stand
  8. jan-ovel

    L322

    Skal sjekke litt mer i morgen. Jeg hører at luftkompressoren starter.
  9. jan-ovel

    L322

    Har en 04 mod L322 som "lugger" på brems når jeg begynner å kjøre. Når jeg kjører rett frem går det fint. Når jeg passerer ca 40 kmt så kommer det opp varsellys og air suspension inactive og HDC inacive kommer opp i display. Kan dette være en slepering som er defekt? Ser man sleperingen om man kommer under bilen eller ligger den skjult? Er det mye arbeid å bytte?
  10. Hadde båthenger på slep og denne hadde noe feil på baklysene. Stoppet bilen for å sjekke. Den ville ikke starte. Koblet fra batteri flere ganger og koblet fra kabel til henger, så startet den etter en stund, men da var GPS-skjermen grå (dvs svak gråtone på hele skjermen). Det er lyd I radioen, men det vises ikke noe i displayet. Fikk heller ikke bilen i lavgir når hengeren var tilkoblet. Noen som har vært borti dette?
  11. . Leverte instrumentbordet inn til ACtronics for rep av pixelfeil. Fikk da beskjed i etterkant at de ikke tok imot reparasjoner fra privtpersoner, så da måtte jeg betale 1000kr ekstra til et firma for å få dette tilbake. De kunne ikke fikse pixelfeilen da de sa at computeren var defekt....Alt fungerte utenom pixelfeilene før innlevering. Det var de kronene kastet ut gjennom vinduet Har også byttet ut hele rattstammen. Den fungerer fint, men får opp air supension og hdc inactive. Har tatt rattet fra høyre til venstre og da forsvinner feilmeldingene, men kjører jeg 50m, så kommer feilmeldingene på igjen. Noen forslag?
  12. Har en L322 2004 mod. 3.0 diesel. Denne har endel pixelfeil i display. Noen som vet hvem eller hvor de kan fikse dette? Har også en defekt tilt på rattet. Har fått fatt i ny hos bilopphugger, men er det noen som har en link til hvordan man bytter denne? Jeg har søkt på Youtube, men finner ikke fremgangsmåte på hvordan man demonterer/monterer. Jeg bytter hele rattstammen med teleskop/tiltmotor....
  13. Hei Er det noe jeg bør passe på ved bytte av caliper venstre side fremme på en RR L322 eller er det bare å byte og lufte på gamlemåten?
  14. Da er det gjennomgående tråd i dette at termostaten ikke er helt god, så da får jeg bestille. Må vel inn å se på Youtube med tanke på fremgangsmåte.
×
×
  • Opprett ny...