Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

jan-ovel

Medlemmer
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om jan-ovel

 • Rang
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Radøy Hordaland

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Radøy

Nylige profilbesøk

196 profilvisninger
 1. jan-ovel

  L322

  Takker for tips
 2. jan-ovel

  L322

  Noen som har linker mhp å få kjøpt ny rattakselsensor?
 3. jan-ovel

  L322

  Jeg byttet hele rattstammen for en stund siden, så det ble noen stygge ord i løpet av den seansen og nå må jeg gjøre det samme en gang til. Frister ikke
 4. jan-ovel

  L322

  Den sitter nederst på rattstammen mot torpedovegg.
 5. jan-ovel

  L322

  Fikk tatt en diagnose i dag og det ser ut som "steering angle sensor" er gåen. Dvs. ned med hele rattakselen. Phuuu
 6. jan-ovel

  L322

  Batteriet er helt nytt og er i god stand
 7. jan-ovel

  L322

  Skal sjekke litt mer i morgen. Jeg hører at luftkompressoren starter.
 8. jan-ovel

  L322

  Har en 04 mod L322 som "lugger" på brems når jeg begynner å kjøre. Når jeg kjører rett frem går det fint. Når jeg passerer ca 40 kmt så kommer det opp varsellys og air suspension inactive og HDC inacive kommer opp i display. Kan dette være en slepering som er defekt? Ser man sleperingen om man kommer under bilen eller ligger den skjult? Er det mye arbeid å bytte?
 9. Hadde båthenger på slep og denne hadde noe feil på baklysene. Stoppet bilen for å sjekke. Den ville ikke starte. Koblet fra batteri flere ganger og koblet fra kabel til henger, så startet den etter en stund, men da var GPS-skjermen grå (dvs svak gråtone på hele skjermen). Det er lyd I radioen, men det vises ikke noe i displayet. Fikk heller ikke bilen i lavgir når hengeren var tilkoblet. Noen som har vært borti dette?
 10. jan-ovel

  L322 Pixelfeil dashbord / steering column

  . Leverte instrumentbordet inn til ACtronics for rep av pixelfeil. Fikk da beskjed i etterkant at de ikke tok imot reparasjoner fra privtpersoner, så da måtte jeg betale 1000kr ekstra til et firma for å få dette tilbake. De kunne ikke fikse pixelfeilen da de sa at computeren var defekt....Alt fungerte utenom pixelfeilene før innlevering. Det var de kronene kastet ut gjennom vinduet Har også byttet ut hele rattstammen. Den fungerer fint, men får opp air supension og hdc inactive. Har tatt rattet fra høyre til venstre og da forsvinner feilmeldingene, men kjører jeg 50m, så kommer feilmeldingene på igjen. Noen forslag?
 11. Har en L322 2004 mod. 3.0 diesel. Denne har endel pixelfeil i display. Noen som vet hvem eller hvor de kan fikse dette? Har også en defekt tilt på rattet. Har fått fatt i ny hos bilopphugger, men er det noen som har en link til hvordan man bytter denne? Jeg har søkt på Youtube, men finner ikke fremgangsmåte på hvordan man demonterer/monterer. Jeg bytter hele rattstammen med teleskop/tiltmotor....
 12. jan-ovel

  Calipper L322

  Hei Er det noe jeg bør passe på ved bytte av caliper venstre side fremme på en RR L322 eller er det bare å byte og lufte på gamlemåten?
 13. jan-ovel

  L322 3.0 diesel 2004 mod

  Da er det gjennomgående tråd i dette at termostaten ikke er helt god, så da får jeg bestille. Må vel inn å se på Youtube med tanke på fremgangsmåte.
 14. jan-ovel

  L322 3.0 diesel 2004 mod

  Webastoen starter iallefall når jeg starter bilen. Usikker på om den går når bilen har gått en stund. Vet heller ikke om den skal det.... Har en 2tonns campingvogn på nå og da fungerer det fint så lenge det ikke er for mange nedoverbakker. Da går tempen ned igjen, men kan jo ikke kjøre med den hele året
 15. jan-ovel

  L322 3.0 diesel 2004 mod

  Takker for info
×