Gå til innhold

Spider635

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Sandnes

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Sandnes

Nylige profilbesøk

862 profilvisninger

Spider635 sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. 2,7. diesel. Glemte det viltigste.
  2. Da har jeg endelig fått klørne i en Skikkelig bil…. Forhandlermarerittet får vi ta en tråd om senere… Akkurat nå har jeg problemer med gasspådraget. Det er omtrent som motoren jobber i sirup fram til rett over 2000 rpm. Da åpnes det skikkelig og den legger igjen nok svart røyk til å gi MDG multippel hjerteinfarkt…. Noen tanker om problemet?
  3. Med to små krapyl kan det være litt vanskelig å få ordna alt samme dagen som en saler. sommerdekka på bildet er 255/55/18 vinterdekka er 245/70/16 det eneste som mangler nå er de nye(!) flotte step sidene jeg fikk til bursdagen. bilen kommer til å bli lagt it på Finn senere, men da er de verste problemene fiksa og prisen er en annen….
  4. Ser for meg ca 35 000.- Ring meg hvis det skulle være noe dere lurer på. 95720550
  5. Lugn… det kommer. Er på jobb innimellom….
  6. Hallais alle sammen. Etter mye latter, glede og fantastisk mye albuefett og pågangsmot ser jeg meg nødt til å la bilen gå videre. Det er en Disco 2 2003, 215000 kilometer. mye nye deler… Nevner i fleng, hjullager foran, servopumpe, strammehjul til reima, reima, foringer bak, belger, XYZ bryter overhalt, vindusheis passasjerside og mer som jeg ikke kommer på… Selvfølgelig er det problemer. Rust i Ramma, ikke så forferdelig at den ikke kom gjennom EU kontroll, og det som nå er spikeren i kosta for min del. Vridd eksos mangfold med dertil påfølgende ødelagte bolter og eksoslekkasje. Dette er mer enn det jeg orker å fikse… Noen som er interesert i å overta stafett pinnen?
  7. Heisann Hvor mye ser du for seg for gliset?
  8. Noen med Nanocom og erfaring i Sandnes området? Trenger hjelp med D2
  9. Hallais. Noen som har en airbag Høyre side til en 03 D2 liggende? Eventuelt noen som har gode råd for en rep. SRS systemet rapporterer feil/brudd på kretsen til airbagen på passasjer siden.
  10. Gitt opp. Levert på verksted....
  11. Noen i Stavanger/Sandnes området som har erfaring med D2? Trenger hjelp! Har overhalt XYZ. Blitt kvitt alle blinkende lys, men får fremdeles ikke start. WTF?
  12. Brembo. Takler fint denne bilen. Har god erfaring fra andre biler og.
  13. Gå over bremsene uansett. Skifta nettopp hele rukla på min, og fikk en nesten.. ny bil. Det kan være at det er bremsevæska som kødder det til for forsterkeren. Uansett er det en to tonns bil i fart. Ikke noe å kødde med.
×
×
  • Opprett ny...