Gå til innhold
LRforum

JokerS30

LRF Society
  • Innlegg

    7 045
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Nittedal

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Nittedal

Nylige profilbesøk

8 538 profilvisninger

JokerS30 sine prestasjoner

ENTUSIAST

ENTUSIAST (7/7)

  1. Vet noen hvem som eier denne bilen? Den har norske skilt, og er bygd om hos 4Land etter det jeg har funnet ut...
  2. Har fått avtale om kjøp.
  3. Har bil, mangler sete. PM!
  4. JokerS30

    Felger 110

    Kjøper et sett Defenderfelger. Alu eller stål, men da må det være modularfelger...
  5. Jeg tror ikke vi bør handle Reidar, det er ingen god ide.
  6. GEL-batterier selges. Fabrikat MK Battery, modell 8G31DT-DEKA Batterier av meget høy kvalitet, som tåler dyputlading svært godt. De kan monteres i alle retninger og de kan lades opp og ut uavhengig av temperatur. De egner seg godt til hytte, til UPS backup, og kan også brukes i bil, traktor, maskin eller båt. Perfekte til solcelleanlegg eller bobil. Produsert i USA og beregnet for å holde svært lenge. Flere tilgjengelig. Nypris over 4000 kroner. Batteriene er brukt, men i god stand. De er testet, og yter fortsatt langt over over oppgitte spesifikasjoner. Batteriene har følgende spesifikasjoner: 108 Ah ved 100 timer utlading. 97 Ah ved 20 timer utlading. 550 CCA (testet til 700 - 800) 780 MCA (testet til 900 - 950) De skal tåle 1000 utladinger til 50%, og 450 dyputladinger til 0% Driftstemperatur: -60C til +60C Vekt: 32 kg. Dobbelt sett terminaler. Pris pr stk 1250,- Diskuteres ved kjøp av flere.
  7. Nei, totalt og absolutt nei. Viskositet, friksjon og egentlig alt mulig blir helt totalt feil. Så svaret er enkelt; NEI! - Noen grunn til ikke å benytte en god STOU-olje på en 2004 modell traktor, ser jeg derimot ikke i det hele tatt.
  8. Ikke usannsynlig at kjøpere også har litt feil forventninger heller. Levetiden for bensindrevne personbiler i Norge beregnes til 16–17 år, mens de dieseldrevne i gjennomsnitt lever i 17–18 år. De nyeste D2 er i år 20 år, altså vesentlig eldre enn biler vanligvis lever. Det vil si at en D2 som faktisk er komplett, og lar seg godkjenne og kjøre med, faktisk er spesielt i seg selv. Mange kjøpere skal se på gamle drittbiler til omtrent ingen penger, og forventer nye dekk, ny PKK, fem års garanti og null problemer. Det er selvsagt helt urealistisk for en bil som gjerne selges til 5% av nyprisen.
  9. Ja, de er på nivå med mafiaen, russerne, al-Qaida, taliban, nazistene for 70 år siden, og skattevesenet. Og det på en gang.
  10. åja, sånn. Det tenkte jeg ikke på. De får sende en telex!
  11. det kan jeg ikke tro. send en epost.
  12. Trenger det vanlige baksetet til Defender 110, gjerne det som er 60&40 i delinga. Gjerne inkludert belter og alt som trengs. PM
  13. https://lanofilm.no/pages/campingbil-campingvogn-og
  14. Ikke et krav om to lag gips, men ett lag er ikke tilstrekkelig. Fibergips tror jeg er godkjent for mer, men koster mye mer å også...
  15. Spon, gips og et lag til med gips.
×
×
  • Opprett ny...