Jump to content
LRforum

JokerS30

LRF Society
 • Content Count

  6,647
 • Joined

 • Last visited

About JokerS30

 • Rank
  Selveste

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nittedal

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Nittedal

Recent Profile Visitors

5,045 profile views
 1. Vi har topper i Nittedal, av en hugd 4,6 tror jeg ? Sjekker og kommer tilbake !
 2. Tror 13 og 16 åringene blir sure om jeg drar med meg barneseter på bil titting...
 3. Hvordan er bakseteplassen i en FL2? Vi trenger en øvelseskjøringsbil ila få uker, men den vordende fører er lang som ei flaggstang. Er det plass til 4 voksne i en FL2?
 4. Det ryddes, og da dukket det opp et " nesten ubrukt " baksete til en 110 Techno-stoff og 60/40 deling. Er fra en 2002 bil Prisforslag 800kr eller bud NB - hentes i Nittedal !
 5. jeg oppdaget nå at microfonen tar opp høyfrekvente lyder mye bedre enn lavfrekvente, så det eneste du hører er susinga fra de dobble kjøleviftene...... Jeg får prøve med et annet opptaksmedium..
 6. Hadde det ikke vært for en gærning, med navnet Elon Musk, hadde bilprodusentene FORTSATT hevdet at det var "umulig " å lage en elbil med gode egenskaper, og sluppet unna med det. Påenget er at Mercedes, BMW, Audi, Toyota og en rekke andre fabrikater kunne feid banen med Tesla, om de gadd. Påenget er at de gadd ikke, og det får de svi for nå. Alle de først nevnte KAN jo lage biler, og en elbil er jo teknisk mye enklere enn en fossildreven bil.... Og ja, mange av de jeg nevnte, har elbiler på programmet. VAG lanserer ID kanskje nå etterhvert, og BMW kommer med en fin elbil basert på X3 nå etterhvert, mens Mercedes omsider kom på banen med sin versjon. E-golf, og den lille LUPO baserte tankestreken teller ikke, for det var nok en bekreftelse på at de egentlig ikke ville lage noe som funket... og vel så det. Sier egentlig sitt, at Nissan Leaf var best i klassen i næsmere 5 år....
 7. Det varer ikke lenge ! ( ref diskusjonene om det nye storfylket nordpå ! )
 8. Hvorfor er alle motstandere av elbil så opptatt av å fortelle om lademulighetene og rekkevidden på finnmarksvidda i januar ? Jeg har aldri vært i finnmark, og skjønner egentlig ikke hvorfor alle elbilmostandere absolutt skal kjøre der. Er det sett på som fossilbiilenes siste hellige skanse ? Bare for å finne et vis å idiotforklare elbilentusiastene liksom ?
 9. Neida, de som har en MENING strides med de som baserer sine syn på DOKUMENTERBARE FAKTA. Meninger er heldigvis ikke sidestillt med fakta, riktig enda.
 10. Dette er også en myte, som er tilbakevist en lang rekke ganger. Ja, gåing eller sykling er isolert sett alltid mer miljennlig enn de fleste andre transportmetoder, inklusive kollektivtrafikk. Er man snekker, rørlegger eller på annet vis avhengig av å få med varer, verktøy osv, er bildet litt mer komplisert.
 11. Misforholdet oppstår når folk tror olje og gass dukker mirakuløst opp i tankene på bensinstasjonen. Det ligger noe energibruk, miljøødeleggelser, forurensning, blod, svette og tårer bak en liter fossil drivkraft også, medmindre noen skulle tro noe annet. At el-drevne kjøretøy er " mer miljøfiendlige enn fossilt drevne kjøretøy " er tilbakevist en lang rekke ganger, men vil man ikke høre argumentene, så vil man ikke. Vår BMW I3 bruker omlag 1,14KW / mil, finner du en tilsvarende bensin eller dieselbil, så har du en god salgsvare. Og nei, Audi A2, VW Lupo osv er ikke engang i NÆRHETEN av å matche dette energiforbruket. Det grønne skiftet dreier seg om mye mer enn å bare gå fra en energikilde til en annen.
 12. Nei, gidder ikke teste. Men garanterer at det virker som det skal. Ellers får du sende bilde av dingsene med en 4rom spiker igjennom så får du igjen penga, inkl frakt.
 13. Ja, jeg gidder sende, men ikke HELT gratis. Klarer du vente på postnord, tror jeg de har billigste frakta ! ? Jeg valgte Bosch Big-Knick til Oneten`min, det var favorittene i ungdommen !
×
×
 • Create New...