Jump to content
LRforum

JokerS30

LRF Society
 • Content Count

  6,677
 • Joined

 • Last visited

About JokerS30

 • Rank
  Selveste

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nittedal

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Nittedal

Recent Profile Visitors

5,235 profile views
 1. Da gikk det i papirsøpla !
 2. Nei, har de ingen verdi så har de ingen verdi. Har gitt bort ting som aldri blir henta 100 ganger før, det orker jeg rett og slett ikke holde på med lengre. Send meg en PM !
 3. 200kr eller søplehaugen neste !
 4. Smart, tror det er patroner for nærmere 1000kr, så om de kan nyttes av noen, er det jo langt bedre enn at de går på dynga !
 5. i " gamle dager " var det noen få biler med 44" dekk godkjent. Noen få Hilux`er, etpar LandCruisere osv. Vet om både LC60 (går i Randaberg-området ) og en nyere sølvfarget LC, som går i den kategorien. i " moderne tid " har jeg aldri sett biler godkjent med mer enn 38" dekk. Endel store Jeep Wrangler er bygget for 40" og går på 40", men de er meg bekjent uten unntak godkjent med 38" i vognkortet. Ford`en på bildet der, ruller på 54" dekk vinterstid. Da sikrer man seg max framkommelighet, på snø Pajeroen 2 hakk til H, er utstyrt med 38" Jeg husker ikke helt, men mener den H1 har 56" dekk. Defenderen ved siden av, har 38" AT 405 dekk....
 6. Ingen som har eldre CANONprinter ? Da haver de på dynga !
 7. 200 da ? Ellers går den i søpla !
 8. Laser spesialnøkkel for viscosevifter. Var kjøpt til TD5 ( Defender og Discovery ) 32/36mm Aldri brukt 200 eller bud. Kan sendes som brev for kjøpers regning !
 9. Det er nedgiret og gjerne påskrudd om det er diesel, er det bensin må du ikke bli forbausa om du finner en LS3 motor i en Suzuki Vitara der borte. De søyt og bar seg at det var " blitt nesten umulig få godkjent ombygging " sist jeg var der. Jeg tror ikke helt gutta skjønte hva ordet " vanskelig " egentlig betyr.... Skjemaet så vel omtrent sånn ut: " Er du sikker på at bilen er trygg " ? Svar: JA " Er du HELT sikker på at bilen er trygg ? Svar: JA !
 10. Jeg har etterhvert et ganske omfattende bilde, vha mange bekjente osv der oppe og svaret er faktisk ganske forbausende: Nei: bilene tåler faktisk utrolig godt de belastningene de utsettes for. Selv med dekk helt opp i 54", fungerer bilene i årevis, med litt HD-komponenter i styrestag osv. Forbløffende syns nå jeg. Hva Islandske bruktbiler angår,som er mer enn 20 år; nåja.... De er nå VELDIG godt brukt da, når de er blitt så gamle. Jeg syns det var mer intr. å se på annonser før jeg var der oppe å tok greiene i nærmere øyesyn, de er som regel brukt opp for å være brutalt ærlig...
×
×
 • Create New...