Jump to content
LRforum

b3ntsen

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About b3ntsen

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Siljan,Norge
 • Interests
  oppussing og biler, elektronikk etc.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Siljan Telemark

Recent Profile Visitors

48 profile views
 1. Hvor fikk du tak i den lista? Opplever samme problem på min,og hvis dette funker så er det en easy fix
 2. Oppdatering. Vi har gått til angrep og fjernet frontruten, slik at vi kommer til panser hengsler og får fjernet rust og slikt i vindusramma. Det startet jo overraskende bra, vi begynte og sage ut ruten med wire, kom ca halvveis før det oppstod litt problemer.. Da vi skulle stikke ut verktøyet for å lede wire'n igjennom limet til frontruta, så sprakk jo ruta i nedre høyre hjørnet... Det var jo så absolutt ikke planen.. Så vi er på jakt etter en ny frontrute.. Det har også ramlet inn en delebil i hagen her, til fruens store frustrasjon :O Her henter vi det vi trenger, og vraker resten, så bare og hyle ut om en av dere trenger noen deler :)
 3. fin discovery! Så skummelt ut med det hullet i felgen.. Får håpe du får tak i erstatningsfelg, ellers så ser det jo riktig bra ut.. Lanolin behandlingen, var det mye gris under påføring?
 4. Fin bil, blir og følge med underveis her
 5. Her er det mye arbe :O Lykke til og stå på! Det blir vel bil tilslutt
 6. b3ntsen

  Jope's garasje

  Grom bil! Tar seg godt uti skogen der
 7. b3ntsen

  D2 Deler

  Du skulle vel ikke tilfeldigvis ha en frontrute til D2? 2000 modell, varmetråder i ruten.
 8. Ja, bokstavelig talt bøttesete,fant ut at vi måtte ha ett eller annet lett og ta ut og inn, for å få kjørt inn og ut av garasjen ;) valget ble lett da.
 9. Ja, @telindnor Nok en LR i grenland nå, eller denne ble kjøpt i skien, så har vel vært her en stund. Men nå blir den kanskje litt mer synlig og brukt fremover @motom Kan jeg godt forstå, D2 er i mine øyne kule biler, men har aldri kjørt en, annet enn inn og ut av garasjen, så vet ikke helt hvordan den er sånn sett.. Men gleder meg veldig til og få den på veien igjen, og få kjørt den litt.. Vært noen solide arbeidsøkter denne helgen, vi har blant annet startet demontering av alt interiør, for å få sjekket tilstand på gulv og sånt. Da vi merket at det var vann på gulvteppet når vi begynte og inspisere litt. Har slipt vekk all rust jeg kom til og fikk pusset, renset med rust killer, malt over gulvet der hvor vi ikke trenger og sveise hull.. Fortsettelse følger, det finnes mer rust ved panserhengslene, som blir en svær jobb, for å fikse det, og ingen av oss har noe særlig sveise kunnskaper så her får vi lære underveis og prøve og feile er jeg redd for.
 10. Takk, dette blir spennende. Alltid vært ihugget senkesett fan, alltid likt bilene mine lavest mulig. Men har nå lyst til å prøve det motsatte. En høy offroad bil som kan brukes til så mangt. Blir forhåpentligvis taktelt, vinsj og markise på sikt. Så jeg kan få med dama med på tur :)
 11. Hei! Lager en liten tråd om den nye bilen i gårdsplassen. Dukket tilfeldigvis opp på marketplace på facebook en søndags ettermiddag. Var ikke hjemme og fikk sett den på søndag, men fikk tak i selger og fikk avtalt møte mandag kveld. Og da blei det impulshandel, har kikket lenge etter discovery.. Så jeg hadde med meg broren min, @nestneb som er medlem her. Så vi blei enige om at vi skulle kjøpe den sammen og fikse den opp og få eu godkjent den igjen! Info om bilen: Landrover Discovery 2, 2000 modell km 275.000 ~ Virker som den har blitt tatt godt vare på opp igjennom årene. Utsiden ser ganske hel og pen ut, imens innvendig var det litt rust og vann å ta tak i! Kommer mer utfyllende post, jeg måtte bare få startet tråden, skal fylle ut med mer info og bilder. Her er de første bildene jeg tok av bilen, og henting av den.
×
×
 • Create New...