Jump to content
LRforum

Mikal

Members
 • Content Count

  125
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Mikal

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stryn

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Stryn

Recent Profile Visitors

484 profile views
 1. I forbindelse med bytte av dynamo og stillstand for bil sjekka eg ut en skranglelyd som eg har hatt ei tid. Mistenkte at det kunne være bremseband i handbrekktrommel som låg an mot stål sideveis. Følgde denne oppskrifta i Technical Bulletin som det heiter på fint. den var spot on og er no kvitt skranglinga. Discovery 2 Skrangling i handbrekk trommel.pdf
 2. Då er ny (brukt) dynamo på plass og bilen er på veien igjen. Hyggelig handel med bruker sealt her på forumet. Viste seg at det var likeretter som var gåen, 2 av diodene var kaputt, samt slitte børster. Km stand var 244000, så den har nok gjort jobben.
 3. Noen som kan ta med dynamo (til Td5) frå Stokke (Sandefjordsområdet) til Stryn?
 4. Mikal

  Dynamo D2 Td5

  Ønsker å kjøpe dynamo.
 5. Har nok også vert litt lekkasje som du seier Gaute. Injector harness og toppdekselpakning er skifta for ikkje lenge sidan, tørt no. Burde være gode forhold for nye deler no.
 6. Varsellys for lading lyser og det lukta svidd / brent ei lita stund. Nanocom viser ca. 11,5 Volt på batteri / lading. Er det mest sannsynleg likeretter eller børster som har tatt kvelden? Nokon som har deler til desse eller ein dynamo til overs som kan kjøpast?
 7. Har du dynamo? Tilstand?
 8. har du dynamo? Tilstand?
 9. Ønsker å kjøpe original radio. Radiokoden må også finnes.
 10. Kan være gnag på rørbend på slange som går fra reservoir til pumpe. Rørbend kan bli liggande i kontakt der bunnpanne er skrudd i motorblokk
 11. Høg pris var nok på grunn av at det var maling/lakk, spraybokser skal ikkje med flyfrakt. Eg spurde også om frakt vart rimlegare om han sende det som maling på boks, men det blei same pris. Har leita litt på nett og der finn eg info som på bildet under. Var på Jernia i dag og fekk fargeprøver på Bengalakk i S 1510-B80G som i teorien skal være nærmast samt S 1515-B80G, men dei er ikkje heilt lik som på ein fargerest på på mitt toppdeksel. Mest truleg har min motor litt deler frå forskjellige andre motorer. Etter det eg finn på nett var aldri toppdeksel på sivile biler lakkert i Duck Egg Blue. Kun MOD biler hadde farge på deksel og den var Sky blue (trur eg) Nokon som kan hjelpe med rett fargekode? Litt tvilsom til Bengalakk med tanke på bensin og oljesøl. Vurdera 2-komp lakk.
×
×
 • Create New...