Gå til innhold

EXmilNN

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • MSN
    Yonas67@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Balsfjord

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Tromsø

Nylige profilbesøk

441 profilvisninger

EXmilNN sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Noen som har et manuell svinghjul tillegg 300tdi å selge?
  2. EXmilNN

    Jording D3

    Som den pliktoppfyllende sønn man er hjelper man selvfølgelig sin far med D3 motorbyttet ?. Dessverre klarte vi ikke å finne ut hvor denne jordingskabelen skal kobles til? Kabelen er koblet til karosseriet og rammen. Og det virker logisk at den også skal kobles til motoren, men hvor?. Er det noen der ute som er klokere enn oss og vet?
  3. EXmilNN

    Jording D3

    Jording D3
  4. Ja den bilen må være et prakteksempel på miljøvennlighet. Går enda med de originale hjullagrene etter over 500.000 km. Angående Hasvik er det bare 2,5td motoren som er igjen på øya.
  5. EXmilNN

    OT: Rotax 377/380

    Hei Ønsker å kjøpe en luftkjølt Rotax 377, 35 hk i grei stand. Er en bonus om motoren befinner seg i Troms/Tromsø området.
  6. Er ikke bare Lr motorer som slites fort ved vanskjøtsel nei. Skiftet for en del år siden ut motoren i min fars defender til en Nissan SD33T som hadde gått 160k. Viste seg for at denne motoren var totalt utslitt, gamlingen ble aldrig kvitt ventilklikk på den uansett hvor mye han justerte ventiler. Endte med at vi tok av toppen og så at det var ca 1mm slitekant øverst på hver foring , så lyden var nok hellere stempelkjipp
  7. Var et kjempe godt tips den motoren på finn, men vil ikke satse på en motor som jeg ikke er sikker på jeg kan bruke. Men takk for tipset. Hvis det er noen i Tromsø som har et 2,4 blokk med innmat å selge hadde dette vært perfekt. Trenger kun å være i grei stand med tette o-ringer rundt foringene Bor i Tromsø og bilen står i Balsfjorden. Mvh Jonas
  8. Første planen var å gjøre en full overhaling av motoren jeg har, men det koster en god del. Spesielt siden jeg har hatt oljetrykksproblemer og må skifte lager, oljepumpe+ventil, stempler, ringer, foringer, +++ Hadde håpet at jeg kanskje slapp litt lettere unna med et brukbart blokk. Men hobby koster jo
  9. Kjøpte en RRC med 2.4 VM diesel som hadde vært varmkjørt og trengte 4 nye topper. Etter å ha investert mye penger i 4 splitter nye topper fra England, mistet motoren mest sannsynlig oljetrykket og skar stempelskjørtene. Etter bare 3000 km med de nye toppene Ser at det er flere J##p 2.5 VM diesel motorer til salgs hos opphuggere. Kan jeg bruke mine nye topper på en slik motor og vil den passe i min RRC?
  10. Har hatt ute både fjær og stempel, men ikke målt fjærens lengde da jeg ikke har hele verkstedhåndboken på denne motoren. Tok den ut for å konstatere at stempelet ikke hadde hengt seg opp i "åpen" stilling. Slik at all oljen ville renne i retur til bunnpannen, men stempelet gled lett og fint. Problemet er ikke bare at pumpen ikke lager trykk, den pumper ikke noe olje i det hele tatt . Har tørnet den lenge på starteren og hatt start i kort periode(10-15 sek). Må vel bare bite i det sure eplet og ta ut pumpen .
  11. Har kjøpt en 2.4 range rover turbo D som hadde vært varmkjørt av forrige eier. En topp var sprukket, denne er nå byttet ut og motoren starter lett men har ikke oljetrykk . Har tatt av oljefilteret og konstatert at det ikke kommer olje fra oljepumpa, og sjekket at overtrykksventilen til oljepumpe i bunnen av blokka ikke hang. Lurer på om disse pumpene må "primes" ala rover v8?
  12. Ønsker å kjøpe en topp til min RRC -87 2.4 VM diesel. Tlf: 952 80 552
  13. Takker og bukker det var alt jeg trengte å vite. Var nemlig ikke sikker på om det var mulig å kjøpe dem i 12v utgaver.
  14. Har byttet motor i min ex-mil og har derfor konvertert til 12v. Har en delebil slik at jeg har kunne skifte alt bortsett fra blinklys-releet og et rele som står til høyre for dette. Finnes d noen 12v rele som erstatter disse to 24v rele, eller finnes det ev. noen andre løsninger. Begynner å få litt knapt med tid slik at alle svar mottas med stor glede
  15. Ble født inn i det..... Har ikke noe valg....
×
×
  • Opprett ny...