Gå til innhold

Boris69

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Haugesund

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Vormedal

Boris69 sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Takk til bhn1981 for inspirasjon til løsning av et problem jeg har irritert meg over en stund...Gjorde tilsvarende bestillinger, og vips, DAB+ på et øyeblkk! Utrolig tilfredsstillende. .)
  2. Har bygget om min 2012 D4 til syvseter, og sitter med komplett og hel innredning for varebilversjon. Er det noen som kan nyttiggjøre seg noe sånn? Forventer ikke annet enn å bli kvitt den uten kostnader, kjekt hvis noen kunne gjøre bruk av den. Medlemmer har selvsagt førsteretten:) Bor på Haugalandet.
  3. Tiilater meg en liten oppdatering som gjenytelse til dere som har bidratt meg gode teorier. Har ikke tid til å mekke selv - fem barn på full tid krever sitt kan jeg love - så jeg satte bilen inn på et lokalt verksted. Mekanikeren fikk overlevert teoriene muntlig, prøvekjørte, men opplevde (selvsagt) ikke noen vibrasjon. Jeg ba ham likevel demontere bremsene og smøre opp, så vi i alle fall kunne eliminere den årsaken. Fornøyelig tilbakemelding fra ham ut på kvelden: "Jeg har demontert bremsene dine bak nå. Må si det var et smart trekk, bremseskoene til parkeringsbremsen har belegget løsnet fra. Dette kan godt mulig lage vibrasjonene du har fått..." Tenker vi konkluderer med full pott til trondshj og ewikran. Takk igjen folkens:)
  4. Takker for raskt innspill! Det passer inn i bildet med at jeg har hatt litt ulyder fra EPB, når jeg løst det ut, og i tillegg forsiktig heng og piping etter vask i går.
  5. Litt ugrei erfaring på min 2012 D4 med bare drøyt 56 tusen km på telleren i dag: "Cruiser" på 12-1400 rpm og drøyt 80 km/t da det starter en vibrasjon som jeg tolker kommer bakfra og og som forsterkes. Føler det rister i hele bilen. Synes ikke være direkte påvirket av turtallet. Ingen hjulmuttere er løse. Ble så ubehagelig at jeg fant grunn til å stanse. Min datter på 12 reagerte også. Ingen varme i felg eller dekk. Kjører videre og vibrasjonen er borte. Kommer igjen etter noen minutter, men jeg velger og overse den, og den blir borte av seg selv igjen. Anyone?
  6. Raskeste tilslaget jeg har gjort:) Hadde surfet en del i ukene før, syntes den var "riktig" priset ut fra forutsetningene mine om å konvertere til 7-seter. Fint du nevner Laastad. Jeg mente også at det fortsatt skulle finnes folk der som ikke var glade for at LR forsvant fra lokalene deres. Har lang fortid som Volvoeier, og det hadde ikke gjort noe å fortsette kundeforholdet.
  7. Takk for gode tips og velvillig innstilling. Stemningen på forumet tyder på at det kan bli trivelig fremover:) Ses gjerne på et hjørne etter hvert... Skal ordne seg med bilder, men akkurat nå har fruen stukket av med den for noen dager.
  8. Postadressen er Vormedal, som er et tettsted noen km sør for Haugesund sentrum, beliggende i Karmøy kommune. Finnes vel noen lokale grupperinger også, men så langt har jeg ikke kommet:) Jeg syntes ikke tilbudet fra Autostrada var så verst. Norsk bil gått snaut 53000 km med fullt vedlikehold. Ser det tilbys tilsvarende doninger gått mer enn dobbelt så langt til høyere pris. Er jo ikke gratis, men mye for pengene sammenlignet med Mercedes GL, som jeg også vurderte, og så er den jo så trivelig på sjåførplass:)
  9. Boris69

    Ny her...

    Kastet meg ut i det og slo til: 2012 D4. Blir 7-seter i løpet av noen uker. I morgen koster det ca 50000,- mindre...Ingen erfaring med LR, men liker bilen, og satser på at ryktet er verre enn realitetene. 256-hesteren er i alle fall mer drivstoffgjerrig enn den "fornuftige" Multivanen med 2 liters firer, som den erstatter. Foreløpig er alt sorgløst... Klarer sikkert å gjøre noen feil når jeg forsøker å poste ting her, og er mottakelig for innspill:)
×
×
  • Opprett ny...