Gå til innhold

Stuerten

Medlemmer
  • Innlegg

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bergen

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Bergen

Nylige profilbesøk

1 234 profilvisninger

Stuerten sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. En gammel italiener sneik seg inn i midten.
  2. Er nok ikke den bilen jeg kjører i det tøffeste terrenget med, blir helleren og annen langtur
  3. Hei, har et sett med parabolfjærer jeg tenker å montere på min S3, 109 sivil. Lurer da på hvilke støtdempere jeg bør gå for, med tanke på at bilen blir noe hevet. Tips?
  4. Trenger transport av en kickbike (sparkesykkel for hundekjøring) str som en sykkel, ca 170 cm lang. Fra Haugesund til Bergen.
  5. Stuerten

    Tilhenger 3500kg

    Ønsker å kjøpe varehenger 3.5 tonn, gjerne litt slitt da den hovedsakelig skal brukes til jord og stein og skit og drit. Litt småfix er ok, men må være sånn høvelig i stand.
  6. Blir nok en tur over fjellet, 110 med grønne skilter så her er det plass til litt av hvert..
  7. Nyebilen, i dag skal jeg nyte turen mellom Oslo og Bergen :-)
  8. Ok, liten oppdatering, fikk levert en OD for et par uker siden. Grei montering og den funker som bare det. Ikke fått testet den sånn skikkelig ennå, det blir vel på turen til landstreffet tenker jeg.. Men førsteinntrykket er svært bra;)
  9. Jepp, da er ny OD på vei over dammen, så får vi vel bare se om det var verdt pengene..
  10. 20 lapper er mye, men jeg tenker å beholde bilen i mange, mange år.. Gleden av å kjøre brannbil kan ikke måles i penger!
  11. Krute god bensiner, Har Salisbury aksling bak. Grunnen er mer at differansen er for stor mellom 3dje og 4de gir, slik at når jeg kommer til en liten bakke på vestlandsveier må jeg i 3dje og 50kmh, forstår det slik at 3dje OD vil ligge et sted mellom 3-4gir
  12. Vurderer å bla opp 20 lapper for en Roamerdrive OD til min 1972mod serie 3 109.. Noen som har erfaringer/ for og mot?
×
×
  • Opprett ny...