Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

moparman

Medlemmer
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om moparman

 • Rang
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nordland

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Nordland
 1. moparman

  Hvor langt har din gått?

  2006 D3. kjøpt i 2016 med 216km på tellern. Er nå gått 255km. Tdv6.
 2. moparman

  Hvor kjøper dere motorolje?

  Hei. Jeg bruker og handle olje til min d3 her. https://www.billigbilpleie.no
 3. https://incartec.co.uk/product/fk-853-6 Noen som har prøvd dette kittet for og montere inn annen radio i Discovery 3?
 4. moparman

  Moparmans discovery 3

  Vart hjullager bytting og olje skift på diffrensialen foran i helga. Sku bytt endeledd også mæn ha fått feil stag di som sett skruva i tannstanga.
 5. moparman

  Moparmans discovery 3

  Ha rydda litt rundt huset idag. Då passa dæ gått å få den gammle golfen på høggern. Må sei discoveryen e nydelig å dræg henger mæ.?
 6. moparman

  Hundegitter d3

  Ønsker og kjøpe Artfex hundegitter som passer til en discovery 3 2006.
 7. moparman

  Bilder av våre Discoer :)

  På tur tell Nord trøndelag på påskeferie.
 8. moparman

  Moparmans discovery 3

  Takker. Nei er nok lyset som gjør at den ser blå grå ut. Er den typiske gråfargen. Usikker på navnet på den.
 9. moparman

  Moparmans discovery 3

  Kjøpt i okotober 2016. Kjørt snart 9000 km å e super fornøgd mæ biln. Kun vørre nå småtteri(ein høydesensor og bremseklossa foran åsså ska den få nytt batteri idag). Mæn ikke meir enn man må forvent på ein bil som e gått over 230000 km.
 10. moparman

  Installasjon av Altox Wbus - GSM for Webasto

  Hvor finner jeg device id til altoxen. For og legge inn i altox appen?
 11. moparman

  Valg av diagnose verktøy til D3

  Kjøpte IIDtool bt fra Praesto4x4 for 2 uker siden (meget fornøyd meg service og leveringstid) og angrer ikke et sekund kjøpet. Har allerede hatt god hjelp av den. Enkel i bruk er den også hvis man bare skal ha den for lesing og sletting av feilkoder.
 12. moparman

  Noen som kjenner til denne?

  Diagnosetest på luftfjæringen er det noe man kan få gjort på hvilke som helst verksted eller trengs det speisielt diagnoseverktøy bergnet på landrover? Nærmeste verksted her er et bilekstra verksted.
 13. moparman

  Noen som kjenner til denne?

  Da var nybilen kommet hjem. Må si det var en meget trivelig opplevelse, har kjørt 80 mil siden torsdagen da jeg hentet den på Røra. Ble positivt overrasket over forbruket på tur oppover 8.2l/100km. Og en vanvittig god kjøreopplevelse. Må også få takke for råd om hva jeg skulle se etter ved prøve kjøring. Eneste jeg har og sette fingeren på er en feilmelding på luftfjærene som kommer innimellom. Men er kun feilmelding, merker ikke noe på bilen. Også tror jeg kanskje det kan bi glødepluggbytte etter vært. Så blir vell og handle timer til webastoen og en slik iidtool Bluetooth etter hvert.
 14. Hei. Er ny på forumet og etter og lest meg opp på en del ting, har jeg gjort det stikk motsatt av hva som blir anbefalt når man skal kjøpe brukt discovery.😯 Har kjøpt så og si usett. Så jeg lurte på om noen kjenner historien til denne.?http://www.finn.no/83369352
×