Gå til innhold

Sonus

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Trondheim

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Trondheim

Nylige profilbesøk

848 profilvisninger

Sonus sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Sonus

    D2 deler

    Fant du noe av dette? Har fått skaffet nakkestøttene og plastpluggene, men fremdeles interessert i resten.
  2. Det er en deal. Kunne du sendt dem.med posten?
  3. De ser jo finr og hele ut. Hvor mye skal du ha for dem?
  4. Er de hele og funksjonable? Bilde? Og hvor i landet?
  5. Sonus

    D2 deler

    Leter etter følgende`til min facelift D2 TD5 2stk Nakkestøtter for tredje seterad. De som sitter i taket over bakdøra. Har kun en og den er sprukket i plasten 3stk Plastplugger med skruer for å feste grillen i topp mot 'slam panel' 2stk skruer for å feste frontlysene i overkant - torx hode Plastdeksel mellom lykt og batterideksel som batteridekselet festes i. Batterideksel uten sprekker. Det jeg har er knekt. Høyre taklist over bakdøra, dens om svinger ned Deksel over sikringsboks i motorrommet. Det jeg har har knekt en av fire klips Klips til å feste hjørne-finisher over støtfangeren bak høyre side om du klarer å få dem ut hele 1stk Festeskrue for motordeksel på TD5. Jeg har kun to i dag, skal være 3(?)
  6. Er i ferd med å sette i stand en facelift 2002 Disco2 TD5 og trenger enkelte smådeler for å få den i god bruksstand; 2stk Nakkestøtter for tredje seterad. De som sitter i taket over bakdøra. Har kun en og den er sprukket i plasten 3stk Plastplugger med skruer for å feste grillen i topp mot 'slam panel' 2stk skruer for å feste frontlysene i overkant - torx hode Plastdeksel mellom lykt og batterideksel som batteridekselet festes i. Batterideksel uten sprekker. Det jeg har er knekt. Høyre taklist over bakdøra Deksel over sikringsboks i motorrommet. Det jeg har har knekt en av fire klips Klips til å feste hjørne-finisher over støtfangeren bak høyre side 1stk Festeskrue for motordeksel på TD5. Jeg har kun to i dag, skal være 3(?) Noen som har eller vet om noen som har? Gjerne i Trondheim og omegn.
  7. Takk til @Disco22som stilte med NanoCom Overrasket over kun to feil, speed sensor motor for ACE og pre-tensioner på sikkerhetsbelte.
  8. Har du listverket over bakdøra? Spesielt høyre hjørnet. Det mangler på min.
  9. Er nylig blitt D2 TD5 eier og kunne godt tenkt meg å få kontrollert for feilkoder og forstår at dette gjøres med en NanoCom(?). Er det noen i Trondheim som har en slik og kunne tatt d\seg bryet må å lese av status på bilen min?
  10. Takk alle sammen, da har jeg flere gode alternativer
  11. Har du ett delenummer kanskje?
  12. Batteriet på min 2003 LR Disco2 TD5 er dødt. Jeg er helt novise på LR og lurer derfor på hvilket batteri dere med mer erfaring anbefaler?
  13. Kunne du sendt meg noen bilder av støtfangeren til n . c . nielsen @ gmail . com?
  14. Hmm redd frakten vil bli voldsomt dyr? Og som ny Disco eier må jeg spørre; hva er crash cans?
  15. Har nettopp kjøpt en '03 Disco2 - chassisnummer SALLTGM843A788355 Dessverre er støtfangeren knust på høyre side og midtdelen har også sprukket opp mot ytterdelen. Er det noen som har en komplett fanger tilovers? Trenger ikke lysene de de er hele. Bilen er sølv, men er forberedt på å omlakkere. Trenger også følgende deler; Pyntelistene over bakdøra. Stigtrinnet - om jeg ikke bare fjerner det(?) Dekselet over batteri og jekk Fordel om delene er i området rundt Trondheim mtp henting.
×
×
  • Opprett ny...