Jump to content
LRforum

thommes

Members
 • Content Count

  308
 • Joined

 • Last visited

About thommes

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Market Harborough UK

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trondheim

Recent Profile Visitors

914 profile views
 1. Mulig de bare er nyskjerrige? Ingen ytre forskjell såvidt jeg vet. Stort sett kjøper folk Dunlop eller Conti. Jeg har kjørt med begge uten tekniske feil, men byttet etter tre år bare for å være på den sikre siden. Har alltid med en Dunlop som reservedel. Kjører mye omkring Europa og liker å være forberedt.
 2. thommes

  D2 problem

  Startsperren slo seg inn nylig da jeg tilfeldigvis hadde girspaken i R uten at jeg hadde lagt merke til det. Måtte sette i P, låse/låse opp, så gikk det fint.
 3. Market Harborough Bilen til venstre fikk null hull på pkk/MOT i dag.
 4. Det er vel et typisk sted for en Land Rover...
 5. Hei! Kan bekrefte at nanocom er et must. Hos meg dukket tres amigos opp noen få ganger. Da hadde jeg kjørt med slitt fremre hjullager i over 1 år. Det hørte jeg spesielt ved høyere hastigheter i lette svinger. Lett å sjekke dette ved å jekke opp hjulene en etter en og vrikke først ved klokka 12 og 6, så ved klokka 3 og 9. Et bra hjullager skal ikke ha rom for bevegelse. Om det ikke er dette så har du fått flere gode tips over.
 6. Takk! Godt å vite. Av nysgjerrighet kommer jeg til å følge med på auksjonen.
 7. Ok. Da venter jeg til etter brexit, så daler forhåpentligvis £ ned til 4-5 Nkr. Visste ikke at de var så ettertraktet. Så litt kul ut.
 8. Jeg har jo min Discovery 2 og er fornøyd med den (ille å si det i dette forumet?), MEN det ulmer jo noe inni meg. Tanken slipper meg ikke å kjøpe en defender en gang... Her er en som kunne være en interessant kandidat. Noen formening om hvor mye den kan være verdt? Angivelig legges den snart ut på auksjon. Selgeren bor 5-6 timer unna meg med bil. 96 Defender Camel Trophy ebay auksjon
 9. Bare et tips for de som er interessert. dilbert fra forum d2bc selger en Nanocom fra Sverige. Beregnet på Disco 2 TD5. " £275 including postage."
 10. Litt grisete mekking i dag. Jeg har ikke rørt kabelforbindelsene ennå. Er de entydig og ikke til å ta feil av?
 11. thommes

  D2 Stopper?

  2-3 kilometer og stopp hørtes ut som dysetetninger eller dieselpumpe. Byttet selv tetningene. Brukte 2-3 timer og kostet meg £3,29 inklusive moms. Pumpa kjøpte jeg av merke VDO. I d2bc-forumet hørte jeg om flere som kjøpte gunstige pumper som ikke virket enten rett ved installasjon eller fungerte dårlig etter kort tid. Anbefaler enten original (VDO med LR-merke på) eller uoriginal fra VDO. I og med at jeg byttet både dysetetninger og dieselpumpa samtidig kan jeg ikke med sikkerhet si hva symptomene skyldes. Lykke til!
 12. Voldsomt som de stuet bilene på ferga. Blir det mange påstigninger underveis? :-D Synd at det ikke er lov å ta med hund til Island. Holdt på å bestille tur fra Esbjerg en gang.
 13. Skrudd litt på ACE-blocka mi med tanke på re-installasjon neste uke.
 14. thommes

  Nøkkel D2

  Gøy når ting fungerer!
×
×
 • Create New...