Jump to content
LRforum

johndeer

Members
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

About johndeer

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  dalen

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Dalen

Recent Profile Visitors

477 profile views
 1. I forbannelse var alt vrak når eg var ferdig.
 2. Skilta av discoveryen etter eu kontrollen for å få tid på meg. Når eg kjøyrde 13 mil ein veg for å hente Skilta var dei kasta. Utruleg. For å sleppe å betale for nye må eg hente. Velte nå å seta på fast trekkrok. Stygt, men slepper slark. Gamle kroken måtte eg etter mange timer med slegge bruke vinkelsliper på for å få av.
 3. lVar fullstendig klar over at Discovery har dårleg rykte når eg kjøpte den. Siden eg har kommi godt uppi åra og er over gjennomsnittet bilintresert så har eg hatt dei fleste bilmerker utenom japansk og følgt med på bilforum. Men eg blir alikevel overraska over at det aldri er pause på vedlikehald. Nå har eg 2006 modell så mykje er sikkert forbedra på nyere modeller. Alikevel klarer eg ikkje å finne ein modell som erstatter denne til varierandes bruk på dårlege vegar med hund baki og stor tilhengar så eg kjem nok til å fortsette med discovery.
 4. Det meste er Toer feil nå. Blant anna horn og skiltlyspære. Slarkete krok som har gått gjennom kontroll før. Har ikkje klart å få den av tidlegare men nå må eg. Fant og slark indre endeledd og foring camberjustering bak.( ikkje merkbart under kjøyring) Bestilte delar nå men siste frist var dagen etter kontroll og då var eg vekk på jobb. Eg har 2 stk BMW, 525i og 535xd (380hk som blir bruka ) som også har pasert 200.000 km. Går rett gjennom kontroller uten punkt , utenom bremseskiver er det nesten ikkje vedlikehald. Discoveryen er det feil med kontinuerleg , må sei at eg blir oppgitt.
 5. Kjøp av ny EPB kom på ca. 7000 levera heime + bytte på verkstad. 4800+mrv. Tok EU kontroll samtidig så nå er skilta plukka av. Tenkte eg hadde god tid til å fikse eventuelle funn men eg hadde venta med sjekk til siste frist. Hadde ikkje fengje med meg at det har blitt så strengt at ubetydelege feil er nok til avskilting .
 6. Leverar inn bilen på lokalt verkstad. Hadde ikkje bestilt brakett så eg får håpe den er OK.
 7. 2005 disco 3. Prøvar å gjera det meste sjølv på bilen men å bytte denne modulen uten bukk orkar eg ikkje. Måtte dra i vaier når bremsen låste seg med skrikelyd. Hatt uppe bremsesko og reingjort , stilt inntil men eg får ikkje resatt brekk, brukar iid tool.Siden bilen he trilla over 200.000 bestilte eg ny modul frå GB. Trenger verksted for å gjera jobben. Lokalt verksted regnar ca 6000. Skal over til Sverige i neste vike så eg vurderar om eg skal høyre med Brandts. Er det andre som he meining om pris og tid på jobb.
 8. 2005 disco 3. Prøvar å gjera det meste sjølv på bilen men å bytte denne modulen uten bukk orkar eg ikkje. Måtte dra i vaier når bremsen låste seg med skrikelyd. Hatt uppe bremsesko og reingjort , stilt inntil men eg får ikkje resatt brekk, brukar iid tool.Siden bilen he trilla over 200.000 bestilte eg ny modul frå GB. Trenger verksted for å gjera jobben. Lokalt verksted regnar ca 6000. Skal over til Sverige i neste vike så eg vurderar om eg skal høyre med Brandts. Er det andre som he meining om pris og tid på jobb.
 9. Takkar. Då finn eg det eg treng..
 10. Trenger hjelp til å finne delenummer . Discovery 3 2005. Kommentar frå verksted- Slark H indre endeledd, Slark i spissingjustering stag H bak, Slark nedre bærearm V side. Bør eg bytte bærearmar begge sider når eg er igang. Satsar på å bytte sjølv. Eg ser at enkelte har dårleg erfaring med hjulstillingskontroll. Har god erfaring med lokalt Mekonomen verksted når dei har skruva på Discoveryen , men bør eg reise til LR verksted for å ta denne kontrollen. l
 11. Tuna min 2005 LR3. OBD tuning. Programera EGR ventiler samt blinda fysisk. Kan ikkje påstå at eg merka stor forskjell ,ryker litt svart ved pådrag. Fordel å teste på rulle før og etter . Har blitt lura før med oppgitt effekt av seriøse tuningsfirma.
 12. Eidanger Auto tok min i fjor. Ingen plugger knakk og OK pris.
 13. Takkar deltagere på forum for mange gode tips og erfaringer. Når eg fekk vann i gulv på passasjerside søkte eg i forum og fant at det sannsynlegvis var via Pollenfilter som fleire har erfart.Bilen skulle uansett ha Rutebytte så eg levera den inn og referera til sannsynleg årsak. Det var full treff. Nevner at pakning nederst på frontrute hadde glipper. Nå er lokk til pollenfilter modifisert.
 14. Gjorde same jobben for ei veke sidan. Bilen min har runda 200.000 så eg regna med at det var på tide med støtdemperbytte. Eg hadde forventa større forskjell på stivhet ,men den krengar mindre i svingar. Eg streva med dei innerste muttrane. Dei satt godt og var rusta slik at det var vanskejeg å få nøkkel innpå. Delane har liggi i garasjen i 8 mnd så det var godt å få det gjort.
 15. Det var aprilsnarren eg las når eg søkte på trekkrok. Den beit eg på. Ingenting forundrar meg når det gjelder EU krav. Takk for informasjonen , men eg vil nok stadig vekk bytte til fast kule.
×
×
 • Create New...