Gå til innhold

jostor

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Sotra

Nylige profilbesøk

642 profilvisninger
  • YMK

jostor sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Hei! Takk for rask respons :-) Min erfaring er følgende: Jeg har byttet kontrollpanel da dette slo seg av og på. Ble også fikset dårlige ledninger og koblinger på parkeringsbrems. Da dette var gjort såg alt ut til å virke en kort periode, så kom følgende feil tilbake. Girindikator treg - Den fungerer helt fint så lenge den gule ((P)) feilen ikke kommer. Dette fører også til at ryggelys og sensorer ikke virker før girindikasjonen er aktiv. (Fant en som hadde et tilsvarende problem og mente det var en fix på dette. Det gikk ut på å kjøre gjennom lavgir 1-6 og R. Så starte bilen på nytt) Har ikke funket for meg. Jeg opplever også at turtallet dropper. Dette virker også å komme sammen med ((P)) feilen. Siste gangrene ((P)) feilen har dukket opp har turtallet gått amok på vei opp en stigning. Høres ut som om den "spinner". Sandven som har LR I Bergen vet ikke hva dette skyldes. Jeg informerer om jeg finner et svar på noe av dette. Håper på oppdatering om du finner ut noe :-) PS! Min konklusjon så langt er at dersom ((P)) ikke kommer ser alle feilene ok ut.
  2. Dette ligner veldig på mitt problem med D3 2005. Har problem med girindikasjon som kommer 1-2 sek etter at cluch er sluppet ut. Det fører til at ryggelyset selvsagt også henger etter. Problemet er litt av og på. Motoren løper av og til løpsk i turtall. Har skjedd i 4 gir når motoren skal dra på litt over 2000 omdreininger gjerne popover en bakke. Da kommer det gule lyset for håndrekk. Trodde først at det var en bryter, men min mistanke går nå til at det kan være cluchproblem. Om noen finner svaret på problemet vil jeg veldig gjerne vite :-)
  3. Takk for svar. Et oppfølgingsspørsmål. Hvor åpner jeg for å komme til panelet og disse 12V tilførslene? Er det under rattstammen? Finnes det eventuelt noe koblingskjema for dette et sted? mvh Jostein
  4. Hei! Jeg har en 2005 D3 der det har oppstått flere feil siste tiden. Dashbord: har begynt å svikte. Da mener jeg helt av. Kan ikke se noe informasjon bortsett fra den røde parkeringsbremslampen når det er på. Kan gå av og på mange ganger på kort tid. Parkeringsbrems virker ikke på autorelease. Dette har vært problem tidligere også, men fikset. Ryggelys virker ikke. Heller ikke ryggesensorer bak. Dette henger vel kanskje sammen med en bryter i forbindelse med manuell girkasse. Noen ganger slukker motoren nesten når clutch'en trykkes inn for å bremse ned fra høy fart. Noen som kan gi meg tips her? Har allerede lagt ut alt for mye på denne bilen :-(
  5. Har en defa varmer koblet til med egen måling og lading av batteri. Det ser ok ut der. Når det gjelder startproblemet ser det ut til at bilen min som er manuell innbiller seg at den er automat. Når jeg setter den i fri før start, så starter den med en gang. Har ikke vært slik før.
  6. Kanskje bytte av batteri kan løse flere av feilene Får måle litt på det.
  7. Jeg har også mistanke om at feilen kan ligge på et mer grunnleggende plan. Men faktum er at håndbrekk og cruise control ikke virker. Begge deler har fungert plettfritt fram til begge deler plutselig og samtidig sluttet å fungere. Meldingen "HDC falt system not available og spesial programs off" kommer ofte ved oppstart før den forsvinner etter kort tid, som Fjellrev også nevner.
  8. Sorry, glemte å nevne at det som flere skriver er Discovery 3 2005 modell. Skal bruke litt tid i helgen på å sjekke ut noen av disse tipsene :-) I går måtte jeg vri om mange ganger før bilen startet etter jobb. I dag startet bilen på første forsøk, men mye piping og rødt lys på håndbrekkvarsel en stund før alt roet seg. Ingen varsellys kom på de neste 15 min på vei til jobb.
  9. Jeg har de siste dagene fått ulike feilmeldinger. 1. Den mest hyppige er "hand brake fault" gult og rødt lys litt om hverandre og noen ganger ikke lys. Håndbrekk virker ikke heller. 2. "Suspension fault" - Alt virker forøvrig ok når det gjelder kjøringen. Muligens sensorfeil framme på høyre side i følge skjermen. Dette gikk en gang over i rød modus. 3. Cruise controll har sluttet å virke. 4. Problem med å starte bilen noen ganger. Muligens glødingen??? Tar lang tid, spesielt når det er kaldt. Siden alt har skjedd samtidig har jeg en mistanke om at det kan være en elektrisk feil som fører til flere ting her. Noen erfaringer med tilsvarende? Kan det være fuktighet?
×
×
  • Opprett ny...