Gå til innhold

pluto

Medlemmer
  • Innlegg

    96
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av pluto

  1. Hei Det gikk en sånn svart 110 HCPU i Bergen som rørlegger bil . Har selv en 110 HCPU 2013 mod .
  2. Har en mantec snorkel for salg , ser fin ut , den er i stål , befinner seg i Bergen , kr 1000 , mob 93633663 .
  3. Har stigtrinn til 110 . Defender , har stått på en 06 Defender , er orginale land rover side steps , har også en orginal kufanger for salg , 1500kr side steps , 1000kr kufanger , befinner seg i Bergen , mob 93633663 .
  4. Hei ! jeg har noen liggende , de var tatt av en 2006 mod defender , de ligger bak i planet på hcpu en min , tørt lagret , de befinner seg i Bergen .MVH Pluto
  5. Hei ! Jeg mener at det er den gamle verksteds bilen til posten i Bergen , den holdt til på minde .
  6. Hei ! Har hatt ifor topp i mange år på min 110 hcpu , jeg lagde et beslag på luken bak ,på ifor toppen , sånn at vann ikke skulle renne inn , gjorde det også bak , mot hytten , jeg har ikke hatt noe særlig problemer med vann , inn på planet , hilsen sunde .
  7. Hei ! Jeg har en 110 hcpu med ifor alutopp , bilen er grønn er godt ca 150000 km , pent holdt , ikke terrengkjørt , motor 2.5 na , jeg har ikke hatt problemer med den , de 5 årene jeg har hatt den , før meg var det en pensjonert båt mekaniker som har hatt den , den er helt fast å fin i driverket , ikke sånn som min 1998 110 var , helt slarkete , bilen trenger litt service no , , jeg ønsker å bytte den i en 110 3 dørs eller 5 dørs , ikke over 1990 mod , bilen står i Bergen , jeg jobber en del for tiden , men legg igjen en melding her på forumet så svarer jeg .
  8. pluto

    Defender 1998

    Takk for svar , da skal det sjekkes .
  9. pluto

    Defender 1998

    Hei ! Bremse lysene virker ikke , kan det være bryter bremse pedal ? noen som har en idee ! pærene er skiftet .
  10. Hei ! Den bilen har jeg eid en gang i tiden , jeg kjøpte den hos crifo i Bergen , det var i 1994 , da var den gått 27000 , det var NRK som kjøpte den ny , hadde den med på NLRK sitt 20 års jubileum i 1995 , bilen så helt ny ut den gangen , har mange bilder av den , den gang hadde den hvit tak og mindre side ruter , hilsen pluto Bergen .
  11. pluto

    gløding

    Hei ! Har en 1988 110 HCPU , med 2.5 d ,na , den tar 15 sek , starter kjappt hver gang , selv om den kan stå en måned av gangen , før jeg bruker den , den var tung å starte før jeg byttet glødere .
  12. Hei ! Ønsker å kjøpe panser til 110 , med reservehjulsholder , bor i Bergen .
  13. Hei ! på min Defender 1998 mod , skrudde jeg av dekkselet , eller risten på framsjermen , tok hånden nedi og snurret rundt viften med hånden , siden har den virket , det kan jo komme støv , og blader nedi der , så da kan den jo gå litt fast .
  14. Hei ! Den er helt make til Bjørn H sin , fangeren og winchen er i meget fin stand , ser nesten ny ut , vis du sender meg en e mail så kan jeg sende bilder av den til deg , om du får den inn i vognkorte vet jeg ikke , men det kan jo ikke være med denne winch fangeren en andre fangere , vis du fjerner ku delen , ja det er en 4 t er , hvordan en skal få den til Sørlandet vet jeg ikke , men den er tung , her har du litt opplysninger Harmen , hilsen pluto .
  15. Hei ! Det er til Defender , begge winch fangerne .
  16. Hei ! Har for salg en pent brukt David Bowyers brb winch roo bar , med en super winch x9 , en kan kappe vekk kufanger delen , og da for du en av de beste winch fangerne , da winchen er festet med bunnen mot front , pluss at fangeren er festet både i støtfanger festene og leger ned på rammen , selges for kr 6000 , bare winchen koster 10 000 ny , har også en kraftig winch fanger kjøpt på offroad butikken , beregnet for super winch x9 , den står det en warn winch på , befinner seg i Bergen , Hilsen pluto
  17. Takk for mange gode tips !
  18. Takk for tips , da skal jeg måle på den i butikken , og hvor høyt motoren sitter i bilen , hilsen pluto fra Bergen .
  19. Hei ! Jeg skal ta ut motoren av min 110 hcpu 1988 mod 2,5 na , er det noen som har vært borti Biltema sin motor løfter ? holder den mål ?
  20. Det skal jeg gjøre , løse bolten til hjulet på veiven , jeg tar den på start motoren .
  21. Ok ! Da for jeg kjøpe meg løfte utstyr på biltema , da er det vel kansje best å skifte olje tetting rundt svinghjul samtidig , er det andre ting som kan gjøres ? motoren er en 2.5 na , register reim skal også taes .
  22. Hei ! Jeg skal skifte cluch på min 110 ! er det best å ta ut motoren , eller ta den under i fra , tenkte jeg skulle lage meg en bukk , som jeg har stående under gir kassen , er det noen som kan gi meg noen tips ? Har fått mangen gode tips her før fra Dere på Forumet , hilsen pluto .
  23. pluto

    lillehammer

    Takk for tipsene , skal bringe det videre til eier , hilsen pluto .
  24. Hei ! Har du noe anelse hva det kan koste å sende de til Bergen ?
×
×
  • Opprett ny...