Jump to content
LRforum

Aspirant

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

About Aspirant

 • Rank
  Medlem

Contact Methods

 • MSN
  https://www.facebook.com/rosendalsikkerhetlarvik/
 • Website URL
  http://rosendalsecurity.webnode.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  LARVIK
 • Interests
  '11 Defender 110 RAW
  Nanset skolekorps
  Stiftelsen Hvite Busser

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Larvik

Recent Profile Visitors

364 profile views
 1. Jeg har et fra gmb mount, politisk ukorrekt kjøpt på nettet fra Tyskland for noen få år siden. Funker bra, men dårlig plass til kabler hvis man har store batterier... https://shop.gmb-mount.de/defender/elektrik/doppelbatteriesys./1494/batterie-halteblech?c=211
 2. Er det noen som vet hva denne bryteren kalles, og hvor man kan kjøpe en ny?
 3. Noen som kan si meg hvordan man endrer/fjerner en annonse her?
 4. Selger noe nytt utstyr til Defender som har blitt liggende i garasjen siden sommeren 2018: Frontrunner Gullwing glass sidevindu, 1 stk, i åpnet eske, kr. 6.000,- (1983 - 2016) https://www.frontrunneroutfitters.com/en/be/front-runner-gullwing-window-glass-land-rover-defender.html?geo-redirect=off&gclid=Cj0KCQiA9dDwBRC9ARIsABbedBMowUPP1lE_-QyD_dapM4Kf3DGuUKVqXA-NsHqrsngW2h3VX10MPxIaAtIwEALw_wcB Frontrunner cargo slide (for 40 - 52 l kjøleboks), 1 stk i uåpnet eske, kr. 3.000,- https://www.frontrunneroutfitters.com/en/be/front-runner-universal-40l-50l-fridge-slide.html Nakatanenga CargoBear lastebøyle (1 stk) sortlakkert aluminium, kr. 3.000,- (1990 - 2016) https://www.nakatanenga.de/en/optional-equipment/roof-racks/roof-racks/4224/cargobear-crossbar-for-land-rover-defender?c=358
 5. Jeg har montert en "sikringsboks" fra gmb-mount i Tyskland, da blir det perfekt armlenehøyde på cubbyboxen, og den er låsbar. Har koblet til et ekstra batteri, og bruker da denne boksen til alt ekstra el-utstyr.
 6. Hei folkens, er i ferd med å bytte dashbordet i min defender, for å sette inn en annen spiller m/GPS osv (dobbel DIN). I den forbindelse lurer jeg på hvordan man får ut sigarettenneren i det originale dashbordet, finner ikke ut av det selv, heller ikke etter div søk på nettet (har sikkert brukt feil søkeord...???) Kan noen hjelpe meg, selv om det er sommer og sol???
 7. Da ble hurtigfestet solgt til en som trengte det ;-)
 8. Ubrukt Frontrunner Quick Release Tent Mount for taktelt selges, da jeg ikke får det til å passe med mitt litt spesielle takstativ ;-) https://www.frontrunneroutfitters.com/en/be/camping-gear/tents-awnings/quick-release-roof-top-tent-mount-kit.html Bare pakket opp, lagt oppå takbøylen, uten å ha skrudd noe eller herja med, og lagt tilbake i esken. Selges høystbydende over kr. 3.250,- Ny pris ca det samme, men pluss frakt fra utlandet (mener det var rundt kr. 500,-). Men for de som ønsker seg noe sånt, så er den for tiden utsolgt fra produsent og en del andre forhandlere, så her er det en sjelden mulighet ;-) Video: Selger bor i Vestfold
 9. Da spør jeg om noen har erfaring med disse takgrindene: http://www.paddockspares.com/defender-110-roofrack-black.html og https://www.frontrunneroutfitters.com/en/be/roof-racks/slimline-ii-roof-rack-kits/land-rover-defender-110-roof-rack-full-cargo-rack-front-runner-slimline-ii.html Har handlet telt til taket, og må ha noe å feste det til. Har en G4 (?) grind, men da sitter det veldig høyt. Eller holder det med tre bøyler fra Flatdog eller Mantec?
 10. Det er strøm på "utsiden" av kontaktpunktene til lampa (på den greia som ligger an mot vinduet), men ikke strøm hvis jeg måler på kontaktpunktene som stikker ut fra glasset, dvs det er brudd mellom tilførsel og "fraførsel", merket med piler på bildene over. Merkelig at overgangen ikke tåler dette, men brenner opp. Får se om jeg finner noe ledende lim som kan gjenopprette kontakten. Takk for tips, kimhas!!
 11. Da fikk jeg tid til å lete etter feilen med bremselyset oppe som ikke virker. Oppdaget at det var skikkelig sotet på begge sider, der kontaktfestene stikker rett ut fra glasset i bakruta, kan det ha noe å si for saken? Ser ut som om det har vært en kortslutning eller noe der. Er det noen som har noe erfaring med dette? Varmetrådene virker. Kan det være brudd i området der det er sot (markert med piler)?
 12. Her fikk også jeg gode tips, Min Defender 2011 ble ikke EU-godkjent i dag, høytsittende bremselys virker ikke. Så får sette igang feilsøking i helgen. Men nytt ratt fra Momo, 350 mm, gikk gjennom uten kommentar (verken fra min eller verkstedets side...).
×
×
 • Create New...