Gå til innhold
LRforum

Camorten

Medlemmer
  • Innlegg

    203
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Løten

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Løten

Nylige profilbesøk

1 793 profilvisninger

Camorten sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Har sendt pm men ikke fått noe svar...
  2. Hvorfor må alt være originalt? Hvis du kjøper en nøkkel med blankt blad kan du flytte over den du har. Og programmere nøkkelen kan de fleste som har iidtool gjøre. Et alternativ for å holde det originalt er å få tak i nøkkel på vrakplass og flytte over bladet til denne. og programmere på samme måte.
  3. Jeg tviler jeg også, men er det noen som har spurt eieren om dokumentasjon?
  4. Egentlig ikke. Men er du nøye så klarer du kanskje og merke det godt nok? Hvis du ikke må kappe boltene da...
  5. Knirking i bakstilling på D3/D4/RRS er som regel RHF500100. Denne sitter i mellom øvre bærebru og selve navnet.
  6. Byttet pumpe på en 110 for noen dager siden. Grei jobb fra undersiden når man har løfte bukk ;). MEN vi klarte å knekke den ene rørstussen inn på pumpa, altså enden på røret som kommer fra filtret. Er det noen som vet hvor man får tak i en slik stuss? Ser ut til å hete noe slikt som "5/16 bundy".
  7. Selges. Pris kan diskuteres. https://www.finn.no/247570192
  8. Jeg kjøpte på Ebay, men lenken til den jeg kjøpte i 2018 er død nå. Selgeren finnes fortsatt: https://www.ebay.com/usr/norx.hu
  9. Ligner på feilene jeg hadde på en Thermotop C, men jeg er ingen ekspert. Løsningen på den var nytt kretskort fra Kina. Varierer glødningen eller begynner den og gløde men kutter etter kort tid?
  10. Når du starter dieselpumpen skal du høre et tydelig klikk fra den ca hvert sekund. Hvis du ikke gjør det så går den ikke. Pumpen sitter som regel nær tanken. Ellers ser jeg at feilmeldingen sier at du har 12,1v. Hvis dette er etter at glødingen har gått syns jeg det er lavt. Min webasto rapporterer om 15v når bilen går. Hvis du tester uten at bilen går er det kanskje lurt med en lader på batteriet. Og jeg regner med at du har diesel på tanken? Det må være over 1/4 tank (eller der omkring).
  11. Har en helt ny høyre nedre bærebro foran til RRS 2006 2,7l ekstra. Delenummer: LR029304. Selges til 600 kr pluss porto.
  12. Camorten

    Discovery 2

    Hvis jeg ikke husker feil skal man dytte den røde innover og samtidig dra den sorte ut. Sitter ikke hardt.
  13. Hvis P38 og D2 har samme felg så har jeg disse til salgs: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=237006736 Pris kan diskuteres.
  14. Hei. Tiopet sender deg en melding. Ingen hjulmuttere med dessverre. Atle har vel fått svar på finn. Felgene er ikke pene, men kan kanskje restaureres. Vanskelig for meg å vurdere ettersom jeg ikke kan noe om dette. Men risikoen er liten så det er bare å komme og hente dem. Stig-RRune: Beklager at jeg ikke svarte angående dekkene. Dimensjonene er det bilde av, men jeg ville nok ikke kjørt på dem.
×
×
  • Opprett ny...