Jump to content
LRforum

Camorten

Members
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Camorten

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Løten

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Løten

Recent Profile Visitors

613 profile views
 1. Hei. Jeg fant igjen tråden på https://www.aulro.com/afvb/projects-and-tutorials/103076-how-discovery-2-wired-aux-mp3-audio-input.html På side 2 har han delt en pdf med bilder av hvordan du gjør dette. Fungere helt fint!
 2. Jeg loddet inn en Bluetooth mottaker på AM-delen inne i radioen. Fungerer veldig bra. Oppskrift finnes på Google. Mulig jeg også har delt link til den i wiki-delen av forumet.
 3. Takker for svar. Vi har bestilt fanger og vinsj, så får vi se hva vi gjør i forhold til å skrive det i vognkortet. Den originale fangeren som er ødelagt sitter på ennå, så argumentet for å bytte er jo ganske tydelig.
 4. Hei Vi skal montre vinsj på vår D2 td5 2000. Jeg prøver å bli klok på hva som er lov og ikke lov når det gjelder offroadfangere. Hva får man godkjent? Hvilke fangere har de rette papirene? Er det andre måter å montere vinsjen lovlig på som vi heller burde vurdere? Jeg mener å ha lest et sted at LR laget/lager en monteringsbrakett for montering mellom rammevangene bak støtfangeren, kan det stemme? Aller helst vil vi ha offroadfanger, da den originale fangeren begynner å bli litt fillete etter noen møter med stein i offroadløypa. Det ble mange spørsmål på en gang, men jeg håper det kan være noen som har gått opp løypa for oss her... På forhånd takk! Carl Morten
 5. Da er siste demontering gjort. Jeg bestiller henting av bilen i løpet av neste uke, så om det er noen etternølere så må dere skrike ut! Nummeret mitt 950 tredve 743.
 6. Beklager OT her, men kunne du ha laget en tråd der du forteller om firkantfestet du har valgt og hvorfor? Jeg kunne også tenkt meg det på D2.
 7. Høyre setebelte foran mangler plastdeksel rundt mottakeren. Elektriske vindusheiser. Jeg er usikker på om alle her har fått svar av @Kjellar2, hvis ikke er det fint om dere sender meg en PM eller sms. Dette har jeg demontert ut fra bestillinger/ønsker: Steering guard Gaitor settet til spaker og håndbrekk Motorvifte og viskosekobling Koppholdere D2 Send meg gjerne en SMS på 950 tredve 743
 8. Kom med bud på felgene og andre ting. Girvelger for transfer er solgt.
 9. Tror ikke det er reservert. Skal sjekke med @Kjellar2i morra.
 10. Her er en del deler som er bra på bilen. Bilen er ikke spesielt pen å se på, og karosseriet har mye rust. Resten av bilen er ganske bra. Girkasser er solgt * ramme, veldig bra ramme fra 1991, altså veteran om litt over 2 år. Mer eller mindre uten rust. Funderud. * Motor 300tdi med nye toppakning, ny regreim. * Karosserideler fra 97: dører, kufanger, panser, paneler, vinduer unntatt frontrute, elektriskevinduer * Mellomaksler med nye kryss * Styrestag og følgestag med nye ledd * A-frame med ny kule. * AC-pumpe * Dynamo * Intercooler * Radiator * Luftfilterboks *ABS * Bremsecalipere * Skiver og klosser * Bremsekraftforsterker * Styresnekke * Nytt AGM batteri fra biltema * Ny dieselfilterholder * Vindusspylertank * Ekspansjonstank * Høyre hovedlys er nytt * El-Speil * Ekstralys * Orginal kufanger * Sentrallås * Airbager (vet ikke helt om slikt bør røres?) * Roofrack av typen som bare dekker øvre del av taket * Seler * Seter skinn * Midtkonsoll * Pent taktrekk * Girvelger med sperre på transfer * Koppholdere type D2 som står på midtkonsoll * Koppholder under radio (fungerende!) * Nye gaitors på alle spakene og håndbrekk * Reservehjulsholder bakluke * Baklykter * Støtfanger bak orginal * Støtfanger bak offroad * Tank * Akslinger foran og bak uten lekasjer * Orginal jekk * Motorvifte og ny viskosekobling * Dekk og felger stål * Dekk og felger disco alu orginal * Dekk og felger RRC alu * Steering guard * Div understell med mye nytt av foringer osv.
 11. Camorten

  Disco2

  Hei. Er det V8 du snakker om? I såfall fikk jeg en del hjelp her: Jobben var grei, bare en del skruing.
 12. På vår V8 går den i lockup på 60 hvis kassa er varm. Hvor langt ned den holder lockup vet jeg ikke. Forbruk prøver jeg å ikke tenke på... 1,7 på småkjøring er helt vanlig. Skal på tur med ei lita vogn nå til uka, så da gjør jeg vel noen nye erfaringer.
 13. Jeg har en Td5 og en V8. Er ikke tvil om hvilke jeg foretrekker å kjøre, det er V8. Forbruket er høyt, som regel omkring 1,7 på småkjøring. Klarer sikkert mindre hvis jeg prøver, men da kan jeg heller kjøre vectra'n. Men TD5en bruker ikke så mye mindre. 1,4-1,5 er ikke uvanlig på småkjøring, og kanskje litt mer med webasto på om vinteren. Jeg foretrekker V8, men du må være klar over at det ikke er en like robust motor som Td5.
×
×
 • Create New...