Jump to content
LRforum

Camorten

Members
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Camorten

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Løten

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Løten

Recent Profile Visitors

564 profile views
 1. Kom med bud på felgene og andre ting. Girvelger for transfer er solgt.
 2. Tror ikke det er reservert. Skal sjekke med @Kjellar2i morra.
 3. Her er en del deler som er bra på bilen. Bilen er ikke spesielt pen å se på, og karosseriet har mye rust. Resten av bilen er ganske bra. Girkasser er solgt * ramme, veldig bra ramme fra 1991, altså veteran om litt over 2 år. Mer eller mindre uten rust. Funderud. * Motor 300tdi med nye toppakning, ny regreim. * Karosserideler fra 97: dører, kufanger, panser, paneler, vinduer unntatt frontrute, elektriskevinduer * Mellomaksler med nye kryss * Styrestag og følgestag med nye ledd * A-frame med ny kule. * AC-pumpe * Dynamo * Intercooler * Radiator * Luftfilterboks *ABS * Bremsecalipere * Skiver og klosser * Bremsekraftforsterker * Styresnekke * Nytt AGM batteri fra biltema * Ny dieselfilterholder * Vindusspylertank * Ekspansjonstank * Høyre hovedlys er nytt * El-Speil * Ekstralys * Orginal kufanger * Sentrallås * Airbager (vet ikke helt om slikt bør røres?) * Roofrack av typen som bare dekker øvre del av taket * Seler * Seter skinn * Midtkonsoll * Pent taktrekk * Girvelger med sperre på transfer * Koppholdere type D2 som står på midtkonsoll * Koppholder under radio (fungerende!) * Nye gaitors på alle spakene og håndbrekk * Reservehjulsholder bakluke * Baklykter * Støtfanger bak orginal * Støtfanger bak offroad * Tank * Akslinger foran og bak uten lekasjer * Orginal jekk * Motorvifte og ny viskosekobling * Dekk og felger stål * Dekk og felger disco alu orginal * Dekk og felger RRC alu * Steering guard * Div understell med mye nytt av foringer osv.
 4. Camorten

  Disco2

  Hei. Er det V8 du snakker om? I såfall fikk jeg en del hjelp her: Jobben var grei, bare en del skruing.
 5. På vår V8 går den i lockup på 60 hvis kassa er varm. Hvor langt ned den holder lockup vet jeg ikke. Forbruk prøver jeg å ikke tenke på... 1,7 på småkjøring er helt vanlig. Skal på tur med ei lita vogn nå til uka, så da gjør jeg vel noen nye erfaringer.
 6. Jeg har en Td5 og en V8. Er ikke tvil om hvilke jeg foretrekker å kjøre, det er V8. Forbruket er høyt, som regel omkring 1,7 på småkjøring. Klarer sikkert mindre hvis jeg prøver, men da kan jeg heller kjøre vectra'n. Men TD5en bruker ikke så mye mindre. 1,4-1,5 er ikke uvanlig på småkjøring, og kanskje litt mer med webasto på om vinteren. Jeg foretrekker V8, men du må være klar over at det ikke er en like robust motor som Td5.
 7. Hvilke hawkeye er det?
 8. Jeg tenker på alle trådene som er festet øverst i noen av forumene. Se feks i "Land Rover generelt" forumet så ligger det 6 tråder som er festet øverst i forumet (kategorien). Disse er ikke alltid så relevante som de kanskje var den gangen de ble opprettet
 9. Hei Kan jeg ønske meg en rydding i tråder som er klistret i forskjellige forumer? I noen av forumene er det så mange at det blir plagsomt ved bruk av mobiltelefon. Ingen krise, men...
 10. Hei Er det noen som vet om et sted som fyller AC gass på biler på lørdager? I nærheten av Hamar eller Elverum?
 11. Camorten

  Nanocom

  Takk for tips!
 12. Camorten

  Nanocom

  Det har jeg sett, men tenker at prisen er for høy. Kjøper heller en ny med garanti.
 13. Camorten

  Nanocom

  Ønsker å kjøpe en brukt nanocom til en vettug pris. Ny koster ca 350pund pluss mva og frakt. Skal brukes på D2 V8 og Td5, men kan kjøpe med andre lisenser også.
 14. LR på Hamar (PS Servicesenter) hjalp meg fort og gratis over telefon når jeg var ute for dette på D1.
 15. Ny slitsjevarsler er absolutt å anbefale. De er veldig sprøe, og ryker hvis du ser litt hardt på dem.
×
×
 • Create New...