Jump to content
LRforum

HelgeHaugland

Members
 • Content Count

  138
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by HelgeHaugland

 1. Noen som har en øvrebakluke til RangeRover l322 04 mod salgs?
 2. Fritak fra EU kontroll og kunne brukes på privat vei med gylid forsikring.
 3. Du har kun lov til å krysse offentlig vei med sorte og gule skilt. Dro bare innom BT og de ordnet det på dagen, tok 3 dager for å kunne hente skiltene. Her kommer et bilde og video fra dagen. Ble stående fast i gjørma i en times tid, men med mange hyggelige og hjelpende personer kom den seg løs IMG_1060.MOV
 4. En liten oppdatering på prosjektet. Den har blitt registrert om til motorredskap og fått 4punkt seler. Bilen fungerer meget godt som gårdsbil, så planen ble å få den til rudskogen for litt større utfordringer. Men da måtte trekkvogn kjøpes inn! Dette var selvfølgelig fruen ikke helt fornøyd med, "Ikke enda en bil?!" ble svaret og jeg lot det bli med det... Helt til en dag jeg hjalp en kompis med å få p38n igang etter 2års dvale mens fruen var med, da ble det brått greit å kjøpe trekkbil (som også blir familiebilen) Forresten ute etter en billig vinsj til exmilen, om noen har en liggende så si ifra! Etter endel leting falt jeg hodestups for en L322 med litt rust på bakskjermer og luke, men mye påkostninger på de dyre tingene. Denne er nå handlet inn og står å lyser opp tunet. Må si smilebåndet kommer til å få kjørt seg fremover Slenger opp etpar bilder av Exmilen, L322 kommer med på et bilde over helgen.
 5. fortsatt til salgs, sendt deg PM
 6. HelgeHaugland

  Rrc øk

  Noen som har en rrc som de vil kvitte seg med? er på utkikk etter et prosjekt helst, men alt er av interesse.
 7. Må selge unna litt for å få råd til noen lege regninger. Alt må hentes. 4stk TSL bogger 35/16-15 står på dårlige felger. Gamle og litt slitte, men hele og gode skogsdekk 4000,-/bud 4stk 10x15 stål felger. Nye i eske 2000,-/bud 4stk exmil felger. God stand. 2000,-/bud 4stk MickeyThompson 35/13,5-15 på 10x15 stål felg. Gamle, men med mye mønster og supre dekk til skogskjøring. Det siver litt luft ut av 2 stk. 5000,-/bud 2,25 bensin fra exmil. Gikk fint da den ble plukket ut,noe med forgasser og tenning. 3000,-/bud r380 kasse ukjent stand uten transfer. Går lett i gir. 500,-/bud Salisbury diff, virker fin og tight. 1000,-/bud bilder kommer
 8. Takktakk! 300tdi og exmil kassa ser ut til å fungere utmerket hittil
 9. Legger ved link til der jeg kjøpte membran til dieselpumpa fra. Rask sending og relativt enkel side og forholde seg til. http://www.injectionpumps.co.uk/
 10. Da var dagen kommet. Bilen går fint for egenmaskin og står nå ute på tunet Satser på litt kjøring rundt på tomta i helgen for å se at alt fungerer som det skal. 300tdin sparker godt fra seg i forhold til den gamle 2,25 slitern(selges for en rimelig penge) Det mangler bare passasjer setet, setebelter og litt ledninger, så sier jeg meg "ferdig" for denne gang . Neste som er på tapeten er RRC akslinger med sperrer, vinsj bak, pick-up konvertering og veltebur.
 11. ny membran ankom posten og ble byttet idag, med etpar lette hammerslag på dieselpumpa så er fungerer det som det skal Takk for all hjelp!
 12. Den sitter under lokket på dieselpumpa, som vist på bildet.
 13. Og byttes skal den! det var også en spiseskje olje mellom lokket og membran. Regner med at det har kommet over tid fra turbo, så ut til å ha vært der en stund.
 14. Membranen har et slitasjehull på ca 5mm, kan dette være feilen? Resten ser helt og smurt ut.
 15. Takk, skal prøve det ut imorgen
 16. Har et problem med at motoren ikke vil gå mer enn 1-10 sek på lav tomgang, før den ruser seg opp mot noe som høres ut til å være rundt 2,5-3000rpm og vil ikke ned. Det har vært luftet etter alle kunstens regler og tomgangs skruen er skrudd helt ned. Fikk det til å funke greit til jeg rørte på gasspedalen og den jagde seg opp i turtall og ikke ville ned igjen. Nytt diesel filter og nye slanger. Noen som har en ide om hva det kan være?
 17. Har du etpar komplette RRC akslinger liggende, så ta kontakt. Trenger også med bremsekalippere.
 18. Jepp, morro å bare ha igjen "siste finish".
 19. I mellom minusgrader, 5cm snø og 10 pluss og sol, så begynner exmilen å ta form. Mangler bare seter, belter og etpar gulvplater Satser på en liten prøve kjøring før nyåret!
 20. IMG_0213.MP4 Da ble det start! Trengte en liten lufting og 5sek med gløding.
×
×
 • Create New...