Gå til innhold
LRforum

Krukhaug77

Medlemmer
  • Innlegg

    115
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Location
    Lesja

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Lesja

Nylige profilbesøk

1 080 profilvisninger

Krukhaug77 sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Gamlebilen min jo Kjetil! Har savnet denne flere ganger siden jeg solgte den. Lykke til med salget av en trivelig og ærlig D2!
  2. Da jeg går over til firmabil ved nyttår må jeg desverre rydde litt i bilparken. 2013 mod (des. Reg)varebil med 125000km. HSE Luxury 256hk. Bakseter til 5 seter følger med og kan settes inn gratis om 2 år. Chorris grey med sort skinn. Ikke strøken men meget pen inn/utv. Eu ok uten mangler nylig. Ny regreim og bakbremser i år. Stått mye siste 2 år pga. sykdom. Om noen er seriøst i markedet for en slik bil kan de kontakte meg pr. Tlf på ni nitten nittiseks null nittisju. Bilen kommer på finn nærmere nyttår hvis det ikke skjer noe her. Ønsker kun tlf evnt. Sms.
  3. Ingen som har funnet dette?
  4. Hva er den beste rep.håndboka til D4? Må være med beskrivelse av regreimskift mm. Kan ikke si jeg har funnet annet enn til D3 men jeg har ikke trålet nettet
  5. Vakker bil! Behold den slik evnt. Selg den til med :-) En gang i året er ikke nok til å unngå problemer med bremser etc. Kommer veldig an på tilstand på bilen, klima der den står osv. Jeg ville kjørt den en tur hver måned, husk batteriet også, samt at du da merker om noe vil holde på å skje.
  6. Ønsker et Defender 90 prosjekt. Er ikke ute etter en rustholk uten torpedovegg, men kan fint sveise overkommelig med rust. Prisklasse opp til 100’ kanskje, kommer an på bilen. Pm.
  7. Hvordan er varmeapparatet i den? Likeens som på Defender eller bedre?
  8. En tur til fjells for å hente ned båtn i dag, vinterhjulene er på her nå :-)
  9. Takker. Har gjort noen små endringer på eksteriøret, liker godt black pack utseende.
  10. Hei Etter et halvår uten Landrover ble det i helga en 13 modell Disco 4 Hse Luxury med 100tkm. Rett farge ble det også, corris grey. Fremdeles vare, men blir vel personbil etter hvert. Føler at jeg er kommet hjem med tanke på en bil som dekker alle behov, både til jakt, fiske og langturer. Lover bra!
  11. Krukhaug77

    Disco 4 ø.k.

    Er på utkikk etter D4. Helst Vare evnt. Personbil. Må være Hse eller luxury. Med webasto. 2010-2013. Ikke over 160’ km. ca. De på finn.no vet jeg om. Om noen har en for salg så send pm eller sms på ninitten nittiseks null nittisju.
  12. Ja fått med meg den problematikken, men spørs hvor mye ekstra styr det bli ved import. Må isåfall sjekke at bremser etc. er i henhold.
×
×
  • Opprett ny...