Gå til innhold

rangeroverp38

Medlemmer
  • Innlegg

    198
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av rangeroverp38

  1. Du kan prøve å kjøpe ifra Audi tradition. https://shops.audi.com/en_GB/web/tradition/spare-parts Man kan også handle ifra de gjennom Møller.
  2. Gratulerer med ny bil, den så fin ut.
  3. Hva slags Land Rover er det du har? Blir lettere å svare når vet modellen.
  4. Vet ikke om Freelanderen har det, men kan det hende at du har potensiometer på gasspedalen? Hvis du har det, så går det ledninger ifra pedalen og til styreenheten.
  5. Det skal være tillat å fjerne de hvis de ikke virker, for å få det godkjent etterpå, men da må brytere og alt annet fjernes.
  6. Dette var ikke galt. Dette fikser du fort. Jeg synes også de kunne ha strammet den bolten, istedenfor å sette mangel på den.
  7. Takk, og god jul til alle sammen.
  8. Gratulerer med ny bil. Ser ut som du ha litt å gjøre med denne. Blir spennende å følge med.
  9. Godt å høre, kan være greit å ha varme i hele bilen nå som vinteren er her.
  10. Da forstår jeg. Er enig at det ikke akkurat er veldig fristende nå.
  11. Den kan lyse for flere forskjellige ting. Det første du kan gjøre for å vite hva den lyser for, er å avlese feillageret.
  12. Jeg kjenner noen ifra Kina, og som da får noen pakker derifra av og fra familie derifra. De fikk de til å gå til postkontoret å spørre de hvorfor det var av og til problemer med pakker til Norge. De fikk til svar at de ikke viste hvorfor, men de opplevde at til Norge så var det av og til problemer, men ikke til noen annet land.
  13. Range Rover fungerer bra til det, men ville da ha valgt en med bensinmotor. Da dieselmotor med partikkelfilter fungerer dårlig til mye småkjøring. Problemet er at partikkelfilteret ikke får regenerert, og ender opp med å bli tett tilslutt.
  14. Så jo ut til å bli veldig bra det der.
  15. Må si meg enig i det. De er veldige bra.
  16. TRW er et ganske vanlige fabrikat i bilverdenen, og brukes som originaldeler hos flere produsenter, så det burde være bra det.
  17. Så at kjøleannleget var renset, men skriver det allikeveld. Har hvert borti på andre biler at om frostvæska ser gromsete ut, så kan det varme bare på ene siden. Anlegget må tappes og skylles mange ganger før det blir bra nok.
  18. Gratulerer med godkjenning.
×
×
  • Opprett ny...