Jump to content
LRforum

Alb

Members
 • Content Count

  184
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Alb

 1. Ettersom det er mange ressurspersoner her: Er det noen som har kompetanse om og/eller kontakter for restaurering av større trebåter?
 2. Noen som kjenner igjen disse setene og vet hvor de kommer fra? Fant dem ikke blant Exmoor sitt utvalg. Tips mottas, og om noen har noe lignende å selge er jeg interessert.
 3. Noen som skal fra Rogaland og østover og har plass til en kano på taket? Blir enige om en pris for bryet i så fall
 4. Alb

  Taktelt

  Søker et taktelt i god stand som passer på takgrind på 90’n. Hadde et montert på sankey, men forsvant under tyveri av bilen for noen år siden.
 5. Alb

  Styresnekke

  Samme som på RRC sies det, D1 er jeg usikker på. Er til en gammel 90.
 6. Det ble forsikringen ja
 7. Alb

  Styresnekke

  Prøver en siste gang. Ingen som sitter på en styresnekke i god stand som de kan avse? Gjerne 3 bolts, men ikke et must.
 8. Selger overskuddsdeler kjøpt inn i fjor. Kjøper sparer frakt og moms. DA3167P Swivel kit, 25pund, 250kr https://www.lrparts.net/da3167p-swivel-repair-kit-for-land-rover-defender-up-to-ka930455-swivel-housing-seals-bearings-pins-and-gaskets-britpart-version-and-oem-version-available.html ERR2532G Crankshaft oil seal, originaldel, 290kr https://www.lrparts.net/err2532-rear-crank-oil-seal-for-2-25-2-5-petrol-diesel-na-td-and-200tdi-defender-series-discovery-oem-equipment-and-genuine-option-available.html DA4153 EBC bremseklosser, 350kr https:/
 9. Får man kjøpt frontrute til Defender til en fornuftig pris noe sted her til lands eller er det nettbutikk i UK som gjelder?
 10. Alb

  Slickshift

  Godt å høre Per-St. Vet ikke lafterolf, har ikke prøvd det, men ser mange er happy med det.
 11. Alb

  Slickshift

  Er slickshift og evt ny gear lever turret kurant å montere selv for en nybegynner?
 12. Fikk strålende hjelp med å få fordelerkasse til Oslo, så prøver like så godt igjen. Den skal videre til verksted i Valdres, og jeg får ikke reist første uka. Hvis noen skal oppover i helgen eller begynnelsen av neste uke og kunne tenkt seg å ta den med så leverer jeg den gjerne. Litt for tung til å sende med bussen. :)
 13. LT230 på 50kg ønskes fraktet fra Flisa/Finnskogen til Heggenes i Valdres eller til Oslo.
 14. Selger nyinnkjøpte deler som er til overs etter oppgradering av en eldre Defender. Befinner seg i Oslo, kan sendes. 2 x cv ledd / drivledd - Britpart DA6058 - 6oo kr pr stk https://www.lrparts.net/da6058-cv-joint-kit-for-land-rover-defender-1986-1993-with-32-internal-splines-constant-velocity-joint-bearing-seals-gaskets-and-swivel-grease.html Swivel housing repair kit - 3oo kr https://www.lrparts.net/da3167p-swivel-repair-kit-for-land-rover-defender-up-to-ka930455-swivel-housing-seals-bearings-pins-and-gaskets-britpart-version-and-oem-version-available.html
 15. Så bra, gi meg gjerne en pip når du har gyvd løs på den
 16. Ok. Det er interessant, hvis den er i orden. Når tror du du har tid til å demontere den?
 17. Hvor mye tenker du deg for den?
 18. Mindre ratt er innkjøpt, må bare få montert det Sånn bussrattkule? Det skjer ikke. Tenkte hvis jeg må bytte snekke uansett at det kanskje var en idé, men sikkert lurt å ta de andre tingene først. Takk for tilbakemeldinger.
 19. Hvordan er det å kjøre Defender med raskere styreboks? Frister med litt tightere styring. Blir den tyngre på rattet? Må/bør man oppgradere andre ting, som servopumpe? Modell-anbefalinger?
 20. Ok, vet du hvilken utgave styresnekke det er?
 21. Interessant, hvilken utveksling har den?
 22. Har den fordelingskasse eller styreboks som kan ha lyst på ny eier?
 23. Er det en styreboks igjen? Eller fordelingskasse?
×
×
 • Create New...