Jump to content
LRforum

Alb

Members
 • Content Count

  189
 • Joined

 • Last visited

About Alb

 • Rank
  85 LR 90, 200 tdi

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

1,161 profile views
 1. Det hjalp å få på den tjukke slangen som hadde løsnet på turboen ja.. Lettet over at det var noe så enkelt. Takk for tips. Garantert ikke siste gang det kommer uerfarne spm herfra Elvehundre - hvordan sjekker man for treghet i girkasse og fordelingskasse? Synes det kommer litt mer lyd fra dem ved trilling i fri enn det gjorde fra de gamle kassene. Men blir ikke aktuelt å demontere det igjen med det første..
 2. Motoren er fra 91. Tror den får nok drivstoff, lett svart eksos ved klampen i bånn og høyt turtall.
 3. Byttet fra 1.4 til 1.2 på min 90 med 200tdi, med et voldsomt krafttap som resultat. Nå får jeg den ikke over 80km/t på flatmark, og i oppoverbakke desellererer den uansett gir. Får ikke dette til å stemme med det jeg leste av erfaringer på forhånd. Tips og tanker?
 4. Noen som driver oppretting på si og vil ha et oppdrag? Eller kjenner noen som retter opp til en gunstig pris? Ikke LR, det gjelder reservebilen.
 5. Ettersom det er mange ressurspersoner her: Er det noen som har kompetanse om og/eller kontakter for restaurering av større trebåter?
 6. Noen som kjenner igjen disse setene og vet hvor de kommer fra? Fant dem ikke blant Exmoor sitt utvalg. Tips mottas, og om noen har noe lignende å selge er jeg interessert.
 7. Noen som skal fra Rogaland og østover og har plass til en kano på taket? Blir enige om en pris for bryet i så fall
 8. Alb

  Taktelt

  Søker et taktelt i god stand som passer på takgrind på 90’n. Hadde et montert på sankey, men forsvant under tyveri av bilen for noen år siden.
 9. Alb

  Styresnekke

  Samme som på RRC sies det, D1 er jeg usikker på. Er til en gammel 90.
 10. Det ble forsikringen ja
 11. Alb

  Styresnekke

  Prøver en siste gang. Ingen som sitter på en styresnekke i god stand som de kan avse? Gjerne 3 bolts, men ikke et must.
 12. Selger overskuddsdeler kjøpt inn i fjor. Kjøper sparer frakt og moms. DA3167P Swivel kit, 25pund, 250kr https://www.lrparts.net/da3167p-swivel-repair-kit-for-land-rover-defender-up-to-ka930455-swivel-housing-seals-bearings-pins-and-gaskets-britpart-version-and-oem-version-available.html ERR2532G Crankshaft oil seal, originaldel, 290kr https://www.lrparts.net/err2532-rear-crank-oil-seal-for-2-25-2-5-petrol-diesel-na-td-and-200tdi-defender-series-discovery-oem-equipment-and-genuine-option-available.html DA4153 EBC bremseklosser, 350kr https:/
 13. Får man kjøpt frontrute til Defender til en fornuftig pris noe sted her til lands eller er det nettbutikk i UK som gjelder?
×
×
 • Create New...