Jump to content
LRforum

Alb

Members
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

About Alb

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

376 profile views
 1. 4 stk felger ønskes fraktet til Østlandet. Betaler for frakt. Må avhentes i juni, leveringstid østlandet fleksibel. Hvis noen har mulighet til å oppbevare de i Trøndelag fram til august er det også veldig interessant, så henter jeg dem i løpet av sommeren.
 2. BFG Mud Terrain, 255/85/16. Modularfelger, boltsirkel 165, innpress +10mm. Dekkene er fra 09. God med mønster igjen, noen mikrosprekker i gummien på noen som følge av alder, men fullt brukbare. Hjulene kan sees/hentes i Asker. Totalt fem hjul, ett av dem har bare vært reservehjul. Pris 5000kr.
 3. Haha, min trenger ikke hjertetransplantasjon, men noen gode kirurger kan nok komme godt med.. Hører gjerne hva du synes i etterkant.
 4. Mye som må gjøres på Defenderen. For dyrt å reparere på verksted hjemme. Litt for lite tid og plass til å lære meg å gjøre det selv. Noen som har anbefalinger om godt og rimelig verksted i andre land? Skal til Sverige i mai og på Europatur i løpet av sommeren, så mulighet for å sette den igjen flere steder. Visste ikke helt hvilken kategori denne skulle i her på forumet for å bli plukket opp, forslag?
 5. Alb

  Ratt

  Tipp topp
 6. Alb

  Ratt

  Noen som har et sånt i grei stand liggende?
 7. Alb

  Thule takstativ

  Takk for svar. Forstår 952 går på i hvert fall nyere biler, min er fra 85 så jeg får måle avstanden når den er ferdig på verksted. 951 skjønner jeg utgår.
 8. Det ligger sikkert info om det i en eller annen tråd allerede, men: Kan Thule 951 stativføtter brukes på en Defender 90 eller er de for lave og man trenger 952 føtter? Mener 951 er 15cm høye og 952 er 20cm.
 9. Alb

  Ratt Defender

  Søker mindre ratt til min Ninety - svart eller tre, lignende de under.
 10. Hvor får jeg tak i slike?
 11. Vet du hva original dekkdimensjon er på den? Tror alt må være originaldim for å få den godkjent. Har snakket med vegvesenet på telefon, og de krever teknisk info som jeg ikke har. Får lete litt mer.
×
×
 • Create New...