Jump to content
LRforum

atau

Members
 • Content count

  181
 • Joined

 • Last visited

About atau

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.ilcimento.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim
 • Interests
  Photography, Defender, Overland travel

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trondheim

Recent Profile Visitors

192 profile views
 1. Offroad i sandtaket NLRK avd. midt 28. okt.

  Jeg blir med, så får vi teste hvor mye takteltet har å si når det blir litt røffere terreng..
 2. Fått endelig takteltet på plass. Takker Glen for handelen.
 3. At kontrollørens humør kan ha en del å si for utfallet av en kontroll (både vei- og EU-), har jeg ingen tvil på. Jeg synes egentlig at det burde vært mye større rom for skjønn i dette feltet enn det faktisk er (se f.eks. små lysbøyler med mer..). Jeg får stadig mer konsolidert inntrykk av at det eneste de aksepterer (og vil..) at vi skal ettermontere på bilene våre, er de j..a DAB-greiene som ingen følte behov for.
 4. Seriøst?? Går ingen light guards gjennom EU nå? Eller er det bare disse med rutenett de ikke liker? Men hva er forskjellen mellom de og de vanlige som svært mange Defendere kjører med, i så fall?
 5. Glem det, folkens. Her kom det fornuftig råd og gode argumenter for å ikke gå over til bredere dekk..
 6. Hei Vurderer å selge 4 piggdekk av type Nokian Hakkapeliitta LT2 235/85 R16, kjøpt nye (og produksjonsferske) for akkurat et år siden og bare kjørt i et par tusen km. Bør så fall hentes i Trondheim. Kom med et bud dersom av interesse. mvh Andrea
 7. Har et par fabrikknye slike "front light guards" som passer til Serie og Defender. Jeg vurderte å ha dem på min Defender, men orker ikke bore flere hull, og da gir jeg dem bort til første som henter dem i Trondheim eller betaler porto. De er fortsatt i original emballasje..
 8. Montert utebord, samt Maxtrax.
 9. 4Land erfaringer

  Jeg eier dessverre ikke DEN bilen, men fikk min Defender totalt omlakkert av Tomek i januar i år. Om det kan være av interesse. Og min erfaring er svært positiv på alle områder (kommunikasjon, kvalitet av arbeidet, råd gitt meg under prosessen, punktlighet i ferdigstillelse av bilen, osv). De gutta vet absolutt hva de gjør. Åh, han har min bil på siden også! http://www.4land.pl/EN/defender-przebudowy-i-remonty/1/view/38
 10. Seriøst nå: Bevisstheten om at du kjører en tung, høy bil uten state of the art sikkerhetsutstyr, dersom den fører til at du kjører ekstra forsiktig, kan være beste form for sikkerhetstiltak. Jeg kjørte MYE fortere og mer "sporty" da jeg hadde Golf 4 Motion, med 6 airbags, ABS osv.. hvilken av de to bilene var egentlig tryggere for meg da?
 11. Joda, at uhellet skjer den ene sjeldne gangen bilen er lånt bort.
 12. Haha, jeg holdte på å skrive "Lar du fornuften styre, så kjøper du en annen bil. Lar du følelsene bestemme, så kjøper du Defender". Men nå er det ofte slik i livet at de tingene som gir oss mest glede, nettopp er de vi bestemmer med hjertet, isteden for hodet.. Så kjør på, er mitt råd, uansett hvilken modell du velger. PS: min første bil var en Fiat Panda 4x4, altså den gamle som så ut som en mini-Defender.. kjørte 200.000 km med den, opp og ned i Alpene.. nesten uten kupevarme, men aldri angret.
 13. Vellykket samparkering

  Nå nettopp, ved Snøhetta viewpoint, Dovrefjell. Jeg vurderte om jeg skulle taue vekk en Golf eller en Toyota for å få til dette, men så kom Golfeieren og kjørte ut spontant, så ble parkeringa riktig..
 14. Den store LR panserbilde-tråden

  Rondeveien, i går.
×