Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

atau

Medlemmer
 • Innholdsteller

  327
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

atau last won the day on Juli 11

atau had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

1 Nøytral

Om atau

 • Rang
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.ilcimento.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim
 • Interests
  Photography, Defender, Overland travel

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

555 profilvisninger
 1. atau

  70th anniversary parade at Goodwood

  Gåsehud!
 2. atau

  Hvilken Defender bør man gå for?

  Vel, hund(er) m hundebur vil jeg påstå er definitivt verdt å ta med på tur. Mange vil nok si det samme om sine barn Men ha, 90-en er knall fin. Spesielt din
 3. atau

  Hvilken Defender bør man gå for?

  Det spørs hva du mener med "turbil". Dagstur / helgetur i Norge eller flere ukers tur til Lagtvekkistan? Jeg trodde at en 110 med taktelt, minikjøkken og smarte oppbevaringsløsninger skulle være den ultimate "turbilen". Nå som jeg har akkurat det, føles den bilen også litt for liten, og drømmene går til en 130 pickup med påmontert campermodul..
 4. atau

  Lyktebeskyttelse til Defender (bak)

  Hei Christopher. Takk for tilbudet, det var snilt. Fant imidlertid et sett (av plast) som de kunne levere før jeg reiser, så det ordnet seg.
 5. atau

  Lyktebeskyttelse til Defender (bak)

  Sant det. Har et par reservelykter, men vil helst ikke knuse en hver gang jeg glemmer å holde døra. Mange så kalte "lyktebeskyttelser" er nok mer pynt enn en reell beskyttelse. Noen er i stål eller aluminium, og tåler sikkert mer. De som er av plast (og derfor billige) markedsføres som "bedre" med påstanden om at de i metall overfører ev. slag til karrosseriet, som da trykes innover eller skades i større grad enn hvis lyktebeskyttelsen og lykta knuses.. sikkert noe sant i det og, men siste ord ville nok kreve mer vitenskapelige testmetoder..
 6. Hei folkens. Har oppgradert reservejulet til å matche dekkene i bruk på min Def, 285/75. Reservehjulet kommer i kontakt med den øvre, høyre baklykta når bakdøra åpnes helt. For å gi lykta en sjanse å overleve frem til den dagen jeg unner meg en swing away arm til reservehjulet, trenger jeg en lyktebeskyttelse, omtrent som dem i bildet. Men jeg reiser gjennom 10 land fom. 27.7. og rekker derfor ikke å bestille på ebukta. Er det noen som har en slik beskyttelse (kun en eller hele serie til baklykter) og kan selge den snarlig, send melding med pris. Takk
 7. atau

  Hva bestemmer pris på en Defender?

  Joda, det er noen fordeler med automatgir generelt, og de gjelder helt sikker for Defender også. Bare tenkte at Defender gir en veldig «fysisk» kjøreopplevelse, der den harde clutchen og giring er en del av pakka, som mange (eller bare jeg) er glad i.
 8. atau

  Hva bestemmer pris på en Defender?

  Er det egentlig mange som setter pris på automatgear i en Defender? bare lurer på..
 9. atau

  Spotted...

  Haha, takk. Det var hyggelig å få selskap i noen kilometer
 10. På Dovrefjellet, i helga.
 11. atau

  Spotted...

  Denne flotte camper bygd på Def.130 møtte vi i dag på Oppdal og ble fanget av vår GoPro. Gjensidig hilsen etter boka.
 12. atau

  BF Goodrich Mud-Terrain T/A KM ogvKM 3

  Beundringsverdig lidenskap og engasjement! (jeg ville ikke engang orke det om jeg kunne parkere bilen i en oppvarmet garasje med luftkompressor og alle hjulsett klare rett ved siden..)
 13. atau

  Bygge skuff(er) i Defender 110 Puma

  Det finnes flere omtrent i samme Dur for oss late, lite handy eller for travle, å få kjøpt fra ebay: https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=defender+storage+drawers&_sacat=0
 14. Man skulle tro at alle pakker krever kvittering for "mottatt". Men det er ikke alltid tilfelle, har jeg og for mange andre lært "the hard way". Det er heller ikke alltid slik at man på ebay får velge type pakke.. noen selgere tilbyr bare en type til utlandet. Hvordan det leveres, finner man ut når det skjer. Eller ikke skjer. Les her: https://www.dinside.no/okonomi/legger-pakka-utenfor-dora-tar-ikke-ansvaret/67622090
 15. Hørt mye dårlig om Postnord? Neeeeii da.. For to år siden kjøpte jeg på ebay en solid mengde sjelden Polaroid film, totalverdi ca. 4.000 kr. Pakken skulle leveres på døra. Postnord gjorde akkurat det: De la pakken inn i en pose, hengende utenfor min inngangsdør, mellom kl.4 og kl.5 om morgen. De varslet om den utførte leveringa to - tre timer senere på SMS. Jeg hev meg ned umiddelbart, men pakken var borte. Jeg anmeldte dem til politiet, og ikke med tro om annet enn at saken skulle henlegges dagen etter, slik det nettopp ble.. En annen som jeg fikk vite om, fikk en dyr pakke droppet på kanten av en fylkesvei der grusveien til gården hans starter. De gadd ikke engang å kjøre de 200 m for å levere nærmere.. Det som plager meg mest er at det ved bestilling på nettet er helt umulig å verne seg mot at varene leveres av Postnord istedenfor Posten/Bring.
×