Jump to content
LRforum

atau

Members
 • Content count

  231
 • Joined

 • Last visited

About atau

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.ilcimento.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim
 • Interests
  Photography, Defender, Overland travel

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trondheim

Recent Profile Visitors

304 profile views
 1. Hei,

  Hva er det egentlig som er med på dette sand ladder kittet?

  Hører gjerne fra deg.

   

  Mvh

  Terje

  91896726 

 2. Dersom noen ønsker det, selger jeg dette flotte kit bestående av sand ladder brackets inkl. bordplate i aluminium og alt det nødvendige til montering, fra sveitsiske Rough Parts: https://www.rough-parts.com/online-shop/gesamtpakete/expeditionspakete/sandblechaufnahme.html Dette er altså et system som lar deg montere hvilken som helst type sandplater / sand ladders, og ved bare to klikk blir til et solid bord til f.eks. matlaging ved camping eller utstyr ved mekking.. Nyprisen er 4.200 kr + shipping + norsk mva, dvs. over 6.000 kr. Dette selger jeg brukt EN gang / EN mnd. for 4.000 kr. MaxTrax er ikke inkludert, hverken i nyprisen eller brukt. Jeg kan selge et par helt nye, svarte MaxTrax om ønskelig i tillegg.
 3. Hei folkens. I det usannsynlige tilfellet noen skulle ønske å kvitte seg med XS / SVX seter på sin Defender Puma, eller vil oppgradere til noe annet, så kjøper jeg gjerne de to frontseter. Jeg legger inn et bilde som viser hva slags seter jeg snakker om.. Vanlige Puma seter har jeg allerede og kommer til å selge dem så snart jeg finner disse her. Og nei, jeg vurderer ikke andre typer seter enn disse. Helskinn el. skin+stoff, samt fargen på sømmerne er derimot ikke viktig.
 4. Hi landrover enthusiasts of Norway

  What a fabulos Defender and rich life. Just know that you're inspiring others. Should you happen to stop by in Trondheim, while on your way north or back home, drop a message and I'll be happy to make an Italian dinner to you guys, while chatting about Defenders and photography.
 5. Jeg er på Øysand kommende tirsdag kveld, og trolig lørdag også.. Kommer du til Theim på annet tidspunkt, er det bare å sende melding, så møtes vi.
 6. Bare ta dem med når du kommer hitover. Mine felger er tilgjengelige (dvs. tatt av bilen) i midten av uka, kanskje allerede i morgen.
 7. Rolf, det er nettopp off-white jeg skal lakkere dem!! Hadde vært en drøm å få dem ferdig farga! Det blir ingen mellomlegg til meg, vi kan bytte når du vil.
 8. Har fire av disse Sawtooth: http://www.roversnorth.com/ProductDesc.aspx?code=LR025862&type=0
 9. joda, men her er det masse tanker under konstant utvikling..
 10. Er det noen (helst innenfor et par timers kjøring fra Trondheim) som har 4 Wolf 16" felger til overs, så hører jeg gjerne om det. De trenger ikke å være strøkne, men i grei stand. Jeg har 4 ganske strøkne, sorte Sawtooth alufelger å kvitte meg med etter hvert, og bytte kan derfor også være en mulighet.
 11. Da var dekkene solgt. The power of a forum..
 12. Jeg trodde at dekkets produksjonsdato sto skrevet som en 4 siffers kode i et ovalt felt. Det leste jeg noen ganger, i alle fall. Vel, disse dekkene har ingenting slik skrevet på. Dette #9-13 kan kanskje være produksjonsdato (hvis ikke det er en eller annen europeisk godkjenning).
 13. oj, har jeg brutt noen regler nå? sorry!
 14. haha, har ikke rukket å ta noen brukelige bilder enda (tok den hjem i går kveld). MEN, her er det historiske øyeblikket der fortiden møter fremtiden. Munin den Lille face to face (eller ræv til ræv) med Munin den Store.
 15. Åh ja, hvordan skulle jeg leve uten Defender? Fikk tak i en mer enn grei 110 puma
×