Jump to content
LRforum

ØysteinJ

Members
 • Content Count

  304
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About ØysteinJ

 • Rank
  !

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Odnes
 • Interests
  !

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Odnes, Søndre Land

Recent Profile Visitors

482 profile views
 1. Original girkasse ja, men hvor lenge det er siden den var på veien er jeg usikker på. Fire år kanskje? Den går i hvert fall, og har så vidt jeg greier å se ikke nevneverdig med rust. Men det må jo gjøres litt for at den skal bli eu-godkjent.
 2. Nok et år har gått, Baldrick står her og skriker etter oppmerksomhet og jeg greier ikke å finne motivasjon for å skru. Jeg innser nå at jeg nok betalte vel mye for den, og at et salg vil bety betydelig tap for min del. Men, jeg skriver det på kontoen for erfaringer og går videre med livet mitt:-) Jeg kommer til å forsøke å legge den ut for salg igjen, men om noen her leser dette og er interessert, så står dere først i køen. Ved å annonsere på finn opplevde jeg dessverre at det var for mange `glæpskæller` som ringte og stilte spørsmål som om det var en Toyota Avensis det var snakk om. Her inne vet jeg i det minste at eventuelle kjøpere vet hva det dreier seg om Kom gjerne med bud.
 3. Ikke et eneste skambud engang!? Hvis jeg ikke får noen interesserte innen veeeeldig kort tid, blir Baldrick her. Jeg kan ikke vente til skrusesongen er over. Da får jeg heller grave dypt etter motivasjon.
 4. Annonsen på finn går ut på dato snart, og jeg har hatt én interessert, men ingen har kommet for å kikke. Så nå får annonsen her inne stå en stund til. Kom gjerne med bud, og så skal jeg vurdere det. Det kan jo hende jeg har priset for høyt etter dagens marked.
 5. Nå ligger den ute på Finn. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=124357371&fks=124357371
 6. Jeg har egentlig ikke lyst merker jeg, men frem til nå har jeg ikke greid å prioritere doningen. Jeg har ikke fått noen respons på annonsen her inne ennå, men jeg legger ut på finn innen noen dager, så får vi se. Får jeg ikke solgt, så får jeg heller ha den som et langtidsprosjekt. Det mangler ikke på idéer, og lr er fremdeles råtøfft:-)
 7. Da ligger Baldrick ute for salg. Foreløpig har jeg kun annonse her i forumet. Eventuell annonse på finn venter jeg med.
×
×
 • Create New...