Jump to content
LRforum

ØysteinJ

Members
 • Content Count

  300
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About ØysteinJ

 • Rank
  !

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Odnes
 • Interests
  !

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Odnes, Søndre Land

Recent Profile Visitors

389 profile views
 1. Original girkasse ja, men hvor lenge det er siden den var på veien er jeg usikker på. Fire år kanskje? Den går i hvert fall, og har så vidt jeg greier å se ikke nevneverdig med rust. Men det må jo gjøres litt for at den skal bli eu-godkjent.
 2. Nok et år har gått, Baldrick står her og skriker etter oppmerksomhet og jeg greier ikke å finne motivasjon for å skru. Jeg innser nå at jeg nok betalte vel mye for den, og at et salg vil bety betydelig tap for min del. Men, jeg skriver det på kontoen for erfaringer og går videre med livet mitt:-) Jeg kommer til å forsøke å legge den ut for salg igjen, men om noen her leser dette og er interessert, så står dere først i køen. Ved å annonsere på finn opplevde jeg dessverre at det var for mange `glæpskæller` som ringte og stilte spørsmål som om det var en Toyota Avensis det var snakk om. Her inne vet jeg i det minste at eventuelle kjøpere vet hva det dreier seg om Kom gjerne med bud.
 3. Ikke et eneste skambud engang!? Hvis jeg ikke får noen interesserte innen veeeeldig kort tid, blir Baldrick her. Jeg kan ikke vente til skrusesongen er over. Da får jeg heller grave dypt etter motivasjon.
 4. Annonsen på finn går ut på dato snart, og jeg har hatt én interessert, men ingen har kommet for å kikke. Så nå får annonsen her inne stå en stund til. Kom gjerne med bud, og så skal jeg vurdere det. Det kan jo hende jeg har priset for høyt etter dagens marked.
 5. Nå ligger den ute på Finn. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=124357371&fks=124357371
 6. Jeg har egentlig ikke lyst merker jeg, men frem til nå har jeg ikke greid å prioritere doningen. Jeg har ikke fått noen respons på annonsen her inne ennå, men jeg legger ut på finn innen noen dager, så får vi se. Får jeg ikke solgt, så får jeg heller ha den som et langtidsprosjekt. Det mangler ikke på idéer, og lr er fremdeles råtøfft:-)
 7. Da ligger Baldrick ute for salg. Foreløpig har jeg kun annonse her i forumet. Eventuell annonse på finn venter jeg med.
 8. Jeg har bestemt meg for å selge min ex-mil Baldrick, da tid og penger ikke strekker til. Den har for tiden ikke skilter, og mangler Eu-godkjenning. Den starter og går, men trenger noe justering for å gå optimalt. Ingen åpenbare rustproblemer i rammen, og kun litt overflaterust i dørrammer. Når det gjelder lager, foringer, pakninger etc vet jeg lite om tilstand, annet enn at den markerer territoriet sitt, slik en LR pleier. Ønskes mer info, ta gjerne kontakt på tlf: 92207750 Øystein Johansen
 9. Da er det bestemt. Baldrick kommer til salgs innen en uke. Litt trist, men man må innse realitetene. Jeg er ikke interessert nok til å bruke penger og tid på ex-mil. Såda får noen med større glød ta over☺
 10. Livet tikker og går, og lysten til å skru er så godt som fraværende. Per dags dato heller jeg 80% i favør av salg. Jeg har andre interesser og nødvendigheter jeg heller bruker tid og penger på, og jeg mistenker at jeg ikke kommer til å like å skru. Noe som er lite forenlig med Land Rover-drømmen Jeg forblir i tenkeboksen en liten stund til, og så dukker det kanskje opp en ex-mil i salgstråden etter hvert.
 11. Lenge siden sist jeg var her inne gitt Vinter, jobb og livet generelt har gjort at jeg ikke har viet Baldrick mange tankene på lang tid. Han har stått i fare for å bli solgt et par ganger også, grunnet trøbbel med andre biler. Når man i perioder også nærer sterk tvil til om man egentlig gidder å dille med bli, så holder det hardt innimellom. Men slikt går over, og nå har jeg begynt å tenke på han igjen i det minste. Planene står fast, og så fort det blir temperatur til det, skal jeg bli møkkete på hendene igjen Det hadde jo vært trivelig å kjøre på fisketur til sommeren.
×
×
 • Create New...