Gå til innhold

kes

Moderators
  • Innlegg

    485
  • Ble med

Alt skrevet av kes

  1. Altså, knakk uten motstand høres jo rart ut. Om resten av bolten ikke sitter veldig fast kan det være at de kan komme ut om du får noe ala dette nedi der: https://verkstedutstyr.no/produkt/kategori-218/562-180-lange-links-bor/ Nå kosta jo akkurat de der litt mye, men finnes sikkert rimeligere eller kanskje det går med noen "vanlige" venstrebor med forlenger går i hullet?
  2. kes

    D2: Ace ventil

    Skal ikke pirke, men det på bildet er vel ventilblokka? 🫣 Var ikke @Ahok ute etter en sånn for en liten stund siden?
  3. Gjorde det for litt siden, syntes det var litt slit. Vet ikke om det er flere metoder, men endte opp med å løsne motorfester og jekke opp motor i forkant, for så å slippe snekka ned. Jeg gjorde flere ting samtidig, så jeg hadde av kjøleslanger og slikt, usikker på om det er helt nødvendig, men gjorde i alle fall tilgang enklere. Kan lønne seg å ha med noen flere hender til tider.
  4. 🙂 så bra, står vel en VM ute hos deg, ja 😄 PM meg for detaljer @krokansjefen
  5. Ny. Høyre side foran. Kjenner ikke merke.
  6. Fra Britpart, mangler et par bittesmå skruer. Rimmer skriver dette: Complete with keys Can be fitted to UK spec. Discovery 2 as a "budget" repair. The Lock will fit however the keys do not have an alarm/immobiliser fob. Therefore, one of the original key fobs will need to be retained on the key ring in order to disable the immobiliser. Specifications and additional product information Discovery 1 - Models from VIN MA081992 on except Japan, USA/CDN/Mex - Without interlock facility for automatic transmission - Quantity Required - 1 Discovery 1 - All USA/CDN/Mex manual models - Quantity Required - 1 Discovery 1 - Models from VIN MA (1995) - Quantity Required - 1 Discovery 2 L318 - All RHD models except Japan - Budget replacement for Discovery 2 L318 model. Without interlock facility for automatic transmission - Quantity Required - 1 Range Rover Classic - Models from VIN MA647645 on except Japan, USA/CDN/Mex - Without interlock facility for automatic transmission - Quantity Required - 1 Range Rover Classic - All USA/CDN/Mex manual models from VIN JA610294 on - Quantity Required - 1
  7. Rydder litt. 2,5 VM Motori tror jeg ikke jeg skal ta vare på deler til... Har 5 slike pakninger som kan gis bort:
  8. kes

    D2 ACE RAM/sylinder

    Takk Harald, jeg har også en på delebilen, men usikker på tilstanden på den. Var under og tittet litt mer på det og fant ut at det letteste kanskje var å løsne hele "vugga" altså hele anti-krenge mekanismen med lenkearmer, sylinder og det hele. Må se litt mer på det.
  9. kes

    Hvorfor??.

    God avgjørelse syntes jeg @Elvehundre disse trådene er for innholdsrike til å ikke være fremme i dagen.
  10. kes

    D2 ACE RAM/sylinder

    D2-en har vært parkert i et hjørne noen dager på grunn av arbeid på en menneskebil, som hevn har jeg fått en gedigen dam på garasjegulvet i området høyre bakhjul. Ved en liten inspeksjon lekker det ut av mansjetten på ACE-sylinderen, så da er det vel bare å prøve å bytte denne. Noen som har en liggende?
  11. Ikke at jeg har hatt behov for å putte mer enn et tonn på planet, men dette er en litt artig sak @KennethA som jeg tenker vi kanskje kan følge opp i en annen tråd. Så kan TS kanskje få flere kjøpsråd i denne 🙂 Edit: det ut som det var mulig å få hcpu i en variant med 3500 kg totalvekt (andre 110-ere kan også teoretisk få det til ved søking til svv og ombygging osv).
  12. Ikke at jeg har hatt behov for å putte mer enn et tonn på planet, men dette er en litt artig sak @KennethA som jeg tenker vi kanskje kan følge opp i en annen tråd. Så kan TS kanskje få flere kjøpsråd i denne 🙂
  13. Sikkert jeg som forklarte dårlig i farten, tror vi enige @lafterolf Og så vet jeg ikke om 130 het DCPU offisielt en gang, men det spiller vel ikke så mye rolle, da det ikke er så mange 130-varianter å velge mellom 😉 Min HCPU har også 3050 kg totalvekt med 1055 kg nyttelast.
  14. Det er vel ikke riktig. 110 kom (som standard) med tre pickuper, den vanlige PU, dobbeltkabineren DCPU samt HCPU, sistnevnte er den på Finn over her og kan enkelt skilles fra de to førstnevnte ved at pickup-planet er "skilt" fra hytta, det er altså en glipe der. Dette er også samme løsning som på 130 DCPU (som forøvrig burde het DHCPU i min bok...). Til trådstarter; HCPU er en fantastisk bil, jeg kunne nok funnet på å vurdere å kjøpe den der på Finn om jeg ikke hadde hatt HCPU med Td5 allerede 😊 Eneste minus med HCPU, generelt, er at _jeg_ syntes kabinen kunne vært 10 cm lenger så hadde man fått til en bedre sittestilling på langturer. Men som gårdsbil må den jo være optimal 🧑‍🌾
  15. kes

    Hvorfor??.

    @Elvehundre De er ikke magisk borte, men det er "noen" som har skjult dem 😄 : Jeg tror jeg kan hente dem tilbake, om du vil.
  16. kes

    Hvorfor??.

    Har du link til de trådene så kan jeg sjekke?
  17. Ta med o-ringene også (ERR7004) de bør/må? byttes når du tar ut dysene. Og så ville jeg kjøpte den ventilen du har tatt ut ved dieselfilterbraketten og satt inn en ny. Det sitter også en tilbakeslagsventil på braketten (WJN500110) som også kan lage bøll. Kjørte du lufteprosedyren? På med tenning, trå gasspedalen raskt i bunn 5 ganger, da skal motorlampen begynne å blinke oransje, dette kan ta noen minutter og du hører dieselpumpen i tanken jobbe som bare det (pass på å ha nok strøm på batteriet). Det er heller ikke uvanlig at disse dieselpumpene må byttes, forresten, men om problemet ditt er at du får luft i systemet så bør nok det løses først.
  18. Det var bare hyggelig, lykke til med rep. Bare å komme tilbake om det trengs 🙂
  19. (Flytter denne til Defender-forumet, er vel neppe nødhjelp lenger.)
  20. Det er kanskje denne, tur og retur er vel bunta sammen: https://new.lrcat.com/#!/1232/38332/38387/2961/38480 Det er vel 4-5 bar maks, fra hva jeg husker, så kanskje noen egnede fittings er bedre enn slangeklemmevarianten
  21. Disse? https://www.island-4x4.co.uk/fuel-pressure-regulator-connector-aftermarket-mso000060-lr016318-qxten28-p-37663.html (Bare et eksempel, det er også forskjell på tidlig og sen modell.) Vet ikke om de kan kjøpes løst eller bare følger regulatoren, tror det siste.
  22. Her høres det ut som du har fått god hjelp, jeg støtter også bytte av glødeplugger. Men jeg ville egentlig ønske deg velkommen til forumet, her er alle bidrag og spørsmål hjertelig velkomne 🙂
  23. Det ordner vi @KethilF jeg sender deg en PM.
  24. Du har det kanskje litt travelt @telindnor jeg har diagnose her "inne", men tror ikke jeg vet om noen som skal i din retning før neste helg.
×
×
  • Opprett ny...