Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

kes

Medlemmer
 • Innholdsteller

  226
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om kes

 • Rang
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norway

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Akershus

Nylige profilbesøk

835 profilvisninger
 1. kes

  Piggkjetting ØK

  @krokansjefen har du fått sjekket i bua?
 2. kes

  Disco 2 V8 - MY 2004 selges

  Solgt.
 3. kes

  Sviktende lys - Def 110 TD5 06

  Det er veldig lett, altså. Om du trenger litt hjelp med å komme igang så kom en tur på besøk, da vel. Om vi oversetter gresken til norsk med litt titting og peking så tror jeg du fikser det selv, om vi ikke bare gjør det med en gang (Jeg tror jeg improviserte mitt på plass på en halvtime. Tar litt lenger når man skal stripse og gjøre det pent osv. )
 4. kes

  Barndomsdrømmen - 1983 110 V8

  Grattis!
 5. kes

  Diesel tilførsel

  Flott a’ gitt! Har ikke tenkt på at EGR-blanking kan innvirke på trykket, da den ventilen vel egentlig blander eksos inn på inntakssiden. Men kanskje en voksen her vet?
 6. kes

  Diesel tilførsel

  Kan harkingen være kutt? Jeg syntes dette minner om litt høyt turbotrykk, da trer motorstyringa inn og kutter et øyeblikk for å få ned trykket. Har du Nanocom så kan du sjekke det der, tror den kutter på 1,3 bar. Men du kan enkelt gjøre et forsøk ved å løsne den låsemutteren på staget til wastegaten (hva nå enn den heter på norsk), da kan du skru staget litt utover med "rifla" mutteren. Hold tellingen på hvor mange runder du skrur slik at du kan stille det tilbake om dette ikke hjelper. Jeg mener jeg har lest at 12 synlige gjenger er omtrent fabrikkinnstilling.
 7. kes

  DE forsvant den veien......

  Ja, det syntes nå jeg. De er jo på en måte i slekt.
 8. kes

  General grabber at3 på vinterføre

  Jeg skal ikke mene så mye om dekk spesifikt, men jeg savner litt betraktninger om det å få stoppet bilen i denne diskusjonen. Det å kjøre forsiktig og tilpasse farten etter forholdene og så videre er fornuftig nok. Men selvom vi seff er flinkere å kjøre en snittet (ikke sant?) så er det ikke alt som er opp til en selv i trafikken, noen snurrer rett foran deg, noe eller noen kommer inn fra høyre eller hva som helst, poenget er at det uforutsette kan skje. Så viktig for meg er hvor lang, eller kort, bremselengde man har. Nå har sikkert dette vært diskutert i utallige dekk-tråder, men jeg syntes det er viktig å tenke på. Skal man komme frem har man ofte bedre tid, man kan kanskje gjøre flere forsøk eller legge på kjetting eller hva-vet-jeg, men må man bremse hardt så har man bruk for alt det grepet man kan få. Bare mine 2 øre, eller hva de sier der borte.
 9. Takk for treff, kake, klistremerker og jeg vet ikke hva. Kom hjem litt kald, men med ny kunnskap, så glad for at jeg fikk prioritert å dra
 10. Satser på å komme opp en tur jeg også.
 11. kes

  Disco 2 V8 - MY 2004 selges

  TingTarTid(tm), men i helgen fikk jeg vasket og ordnet litt for å ta noen bilder, men så var kameraet tomt for strøm og jeg fant ikke laderen Tok noen med telefonen da, i alle fall. Jeg har hatt diskusjoner med flere, men ingen har valgt å handle, så nå havner den ut på Finn snart.
 12. Setter i så fall en Bugg på kabelbrudd Men ja, uff. Satser på TS finner feilen snart, her har det gått med mye tid og penger. Lykke til!
 13. Og så ville jeg målt ut kablene som neste punkt etter det
 14. kes

  sveisekurs/treff?

  Kan se om jeg har noen stålbiter i garasjen, men tror det meste gikk på gjenvinningen ved siste rydding. Vaffelrøre er laget og jernet er funnet frem, sees i Gautes garage i morgen.
×