Gå til innhold

gjorans

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Norway

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Aukra, Møre og Romsdal

Nylige profilbesøk

532 profilvisninger

gjorans sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Hadde en morsom/interesant start på dagen i dag. P38-en min (2.5 DSE) nektet å stoppe når jeg skrudde av tenningen. Rett etterpå kom 3 amigos opp. Endte opp med å måtte kjøre hjem igjen og kvele bilen for å få stoppet den (holdt for luftinntaket). Hadde det bare vært det første hadde jeg mistenkt at fuelstopperen eller motorreleet som fjuska. Men iom at 3 amigos og kom samtidig. Er det noen som har noen gode tips til hvor jeg starter? Det var en "noe snodig combo".
  2. Gir bort 3 stykk 18" felger til Range Rover P38 (orginalfelgene tror jeg?). Ene felgen var stygt kantkjørt på innsiden når jeg kjøpte bilen og måtte derfor kondemneres. Så om noen kan ha nytte av de så gis de bort. Bare å komme hente. Følger og med vinterdekk som har igjen godt med mønster men veit desverre ikke alder da de fulgte med bilen (så minst 2 år da kan man si). (står ikke på felg) Dette er Cooper Discover M+ om jeg husker riktig.
  3. Selger komplett hjulsett som har stått på en Range Rover P38 da bilen endte sine dager som spiker etter en hard kresj med en bergvegg . (det var ikke disse hjulene som sto på i kresjen) Dekkene som er av typen BF Goodrich Urban Terrain T/A er kjørt 3-4 mnd og ble kjøpt i fjor. De er med andre ord som ny og er svært komfortable og sporer nesten ikke i hele tatt på dårlig asfalt. Felgene er 16". Den ene felgen har en del bremsestøv på seg så den trenger litt grundig rens før den er shiny. De andre er bare normalt skitten. Litt usikker hva jeg skal sette av pris her. Er med andre ord åpen for tilbud men la de ut til 4000 på finn.no så det er jo et ugangspunkt. Jeg har en mistanke om at de plastdekslene som hører til felgene lå bak i range roveren under kresjen slik at de er som tapt å regne men har ikke helt gitt opp å leite. Men ha som utgangspunkt at de er borte.
  4. Sliter veldig med å få ut "skruene". Vi har fått de løs. Men de vil ikke ut. Virker som om det er noen mothaker eller noe. Er det noen som veit noe om disse? Om de må ut fra andre siden eller om det er et triks? Hvis de må ut andre vegen må man vel ha toppdekselpakninger osv. Har prøvd å google en del uten hell
  5. Ja det var akkurat det som skjedde. Helt ubegripelig egentlig. Er jo støpegods det der. Tusen takk! Dette var til veldig god hjelp
  6. http://owncloud.home.proteque.org/index.php/s/K7uDvLB0lsOllIU prøvde legge ved bilde. Det forsvant. Her er et bilde
  7. beklager. postet på feil tråd. Slettet igjen.
  8. Skjedde noe helt merkelig i dag. Festet til ene diesel injectoren knakk! (wtf?). Sprutet diesel inn i motoren da den løsnet. Jeg prøver å finne ut hva delen heter. Er det noen som veit? (2004 2.0 Diesel). Alternativt: er de noen som har en gåen freelander å plukke delen av?
  9. Dørhandtaket på innsiden av Range Roveren (p38) har knekt. Er det noen som har et brukt ett for salg? Venstre/Fører-side. Helst svart (men skal ikke være kresen)
  10. Takker. Da har jeg en start!
  11. Hei. Nå begynner i grunn P38-en å bli ganske strøken bortsett fra en jordingsfeil. Er det noen som har noen gode råd for hvordan jeg bør gå frem for å finne den? Kanskje det er er noen gjengangere som bør sjekkes ut? Det er såpass at det støyer gjennom spilleren og den tappes for strøm når den står parkert (nok til at den sliter etter 4-5 dager med å starte)
  12. Vår første Land Rover var en P38 2.5 Diesel. Den har slitt litt med EAS-styringa og det elektriske generelt. Det fine med P38 er at den er gjennomdokumentert og lett å google seg frem til løsningen på (selv for en som knapt har skrudd bil før). Den vi har er nå "helt strøken" igjen bortsatt fra at den bruker litt tid på å starte. Vil ha litt glødetid. Delene har vært lette å få tak i fra england. Den er jo en fryd å kjøre og i mine øyne den fineste av Range-roverene (helt subjektivt selvsagt, hehe). Hadde ikke bekymret meg i hele tatt for å kjøpe en gang til. (og tror det fort kan skje og).
  13. Hei. Hadde vært praktisk så nært men har avtalt et annet sett nå. Blir en trondheimstur.
×
×
  • Opprett ny...