Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Mr. Freelander

Medlemmer
 • Innholdsteller

  99
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mr. Freelander

 • Rang
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Location
  Nesbyen
 • Interests
  Det meste som har med motorhobby og gjøre. Liker spesielt eldre engelske og amerikanske kjøretøy :-) .

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Nesbyen

Nylige profilbesøk

515 profilvisninger
 1. Mr. Freelander

  FL1 er igang igjen .

  Hei, jeg satte på lokket etterpå en stund kjøring. Var og viste bilen igår på EU kontroll. Gikk passe greit, de vanlige feil som kylling bein, bremser henger litt bak,litt rust på bremserør osv. Co nivå var veldig bra på den. Får se ann boblinga litt åssen det går. Gir det seg ikke så må man vel se frem til å ta av toppen vil jeg tro :-).
 2. Mr. Freelander

  FL1 er igang igjen .

  Jeg ser at det når jeg lar bilen gå og lokket på tanken for kjølevæske er av,så kommer det endel bobler opp i vannet fra slangen på undersiden av tanken. Hva betyr det, er det normalt?
 3. Mr. Freelander

  FL1 er igang igjen .

  Høres ut som at det blir å kjøpe nytt anlegg i bakdøra ja. Har ikke noe erfaring med å bytte slikt fra før så da tenker jeg å spare meg sjøl for masse plunder og herk. Har allerede begynt å demontere baki luka.
 4. Mr. Freelander

  FL1 er igang igjen .

  Jeg leste litt om disse vaiersett, og så flere som poengterte at det var vanskelig å montere vaier på nytt. De anbefalte nytt vindusheis sett istedenfor. Men takk tips uansett.
 5. Mr. Freelander

  FL1 er igang igjen .

  Vaier til hele sulamitten i bakdøra har ryki, er derfor jeg ikke har fått brukt mekanismen til vinduet bak. Så da veit jeg det. Noen steder her til lands man får tak i vaier og / eller må jeg kjøpe ny komplett vindusheis? Eller er det island4x4 som blir neste stopp for handel.
 6. Mr. Freelander

  FL1 er igang igjen .

  Da har jeg fått igang bilen igjen etter toppakningbytte pluss nye løftere og litt annet snacks ;-). Starta på første forsøk, det er bra. Lufta kjølevannet slik som det står i boka. Måtte etterfylle litt kjølevæske neste dag, men det var mest for å fylle opp til min merke. Trenger man lufte flere ganger eller er det bare å kjøre nå? Nå driver jeg å skal montere i ny bakrute, den gamle ble knust. Men merka at jeg får ikke kjørt festene til ruta opp og ned, kommer bare en pipelyd tre ganger etter hverandre i fra dashbordet, som en slags alarm når jeg trykker på knappen. Knappen virker ikke som den skal med andre ord, hører det kommer en kneppelyd fra bakdør,ingenting skjer. Noen tips til hvordan jeg får ned skinnene uten å kjøre motor baki?
 7. Mr. Freelander

  Knust bakrute på 2004 modell FL1

  Noen som veit om ei bakrute i Buskerud til Freelander?
 8. Mr. Freelander

  Knust bakrute på 2004 modell FL1

  Forsikringa dekker ruteskift ifølge vilkårene. Tenkte å bytte sjøl :-). Ja, er innom Finn iblant, det begynner å bli endel billige Freelandere å velge i. Det er jo bra, da er det mulighet til å få tak i rimelige deler til dem :-)
 9. Mr. Freelander

  Knust bakrute på 2004 modell FL1

  Det er sant, må sjekke forsikring. Jeg bor på Nesbyen i Hallingdal, Buskerud. Litt usikker på om Riis finnes her oppe.
 10. Mr. Freelander

  Knust bakrute på 2004 modell FL1

  Bakruta på Freelandern har tatt kvelden, fant bare småbiter igjen av ruta da jeg oppdaget det ikveld. Hvor får man kjøpt bakrute til disse bilene?
 11. Mr. Freelander

  God Jul!

  Ønsker alle her inne en riktig God Jul :-)
 12. Mr. Freelander

  Hvilken type toppakning skal man velge?

  Lur som jeg er,så sparte jeg jobben med toppen og motoren til nå i vinter. Må jo ha noe å gjøre på vinteren å ;-). Men kom til å tenke,siden toppen er av og ting er sortert osv. Det hadde nå vært kjekt å overhalt toppen skikkelig før jeg monterer noe tilbake. Da tenker jeg på å få bukt med denne ulyden som høres ut som ventiltikking som jeg har nevnt på før. Bør kanskje handle inn løftere,ventilfjærer...ja kanskje nye ventiler? Men fjærene...det skal vel mye til for at de er slitne? Er vel heller løftere og ventiler som er tingen som blir slitne? Er det noe spesielt jeg bør gjøre,om jeg handler inn nytt det jeg nevnte og monterer i toppen? Nytt er nytt...men ventiler f.eks bør vel slipes inn så det passer med setene. Jeg slipte de gamle,men noen blir ikke helt bra syns jeg,er litt ruglete på overflaten på setet. Kanskje best å klinke til med nye deler. Hva anbefaler dere? Mvh Tom Einar Warlo
 13. Mr. Freelander

  Motorlampe Freelander 1998

  Hei, jeg brukte biltema diagnose apparat, det fungerte på min 2004 modell med 1.8 liter bensinmotor. Fant 4 feilkoder med en gang. Lampe for feil på motorstyring system lyste,hadde ikke kraft i motbakker. Det apparatet jeg brukte koster ca 600 tror jeg det var.
 14. Mr. Freelander

  Hva slags verktøy bruker dere til toppbolter FL1?

  Den er god, da skal jeg prøve på det ikveld etter jobb :-).
 15. Mr. Freelander

  Hva slags verktøy bruker dere til toppbolter FL1?

  Hehe..joda stemmer det,er disse ventiltetningene :-) . Mine har sikkert bare bestemt seg for å bli sittende fast. Kanskje forrige eier limte de fast ska'ru se :-)!
×