Gå til innhold

Mr. Freelander

Medlemmer
  • Innlegg

    103
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Nesbyen
  • Interests
    Det meste som har med motorhobby og gjøre. Liker spesielt eldre engelske og amerikanske kjøretøy :-) .

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Nesbyen

Nylige profilbesøk

1 530 profilvisninger

Mr. Freelander sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Ok takk for svar,da kan jeg handle den bakluka. Plastikk panel å div kan jeg flytte over.
  2. Hei,jeg tenker å kjøpe ei brukt bakluke til bilen fordi den som er på min er rustet og dårlig. Har fått tak i ei på nett fra en 2002 modell. Min er 2004, og det jeg lurer på er om disse baklukene er samme på 2002 og 2004 modellene?
  3. 2004 modell FL1. Begynt så smått å gjøre litt jobb på den etter vinteren.
  4. Det er jo slikt man lærer av når man må lage verktøy for å få jobben gjort. Men jeg kan skjønne at det er litt frustrerende.
  5. Hei, jeg satte på lokket etterpå en stund kjøring. Var og viste bilen igår på EU kontroll. Gikk passe greit, de vanlige feil som kylling bein, bremser henger litt bak,litt rust på bremserør osv. Co nivå var veldig bra på den. Får se ann boblinga litt åssen det går. Gir det seg ikke så må man vel se frem til å ta av toppen vil jeg tro :-).
  6. Jeg ser at det når jeg lar bilen gå og lokket på tanken for kjølevæske er av,så kommer det endel bobler opp i vannet fra slangen på undersiden av tanken. Hva betyr det, er det normalt?
  7. Høres ut som at det blir å kjøpe nytt anlegg i bakdøra ja. Har ikke noe erfaring med å bytte slikt fra før så da tenker jeg å spare meg sjøl for masse plunder og herk. Har allerede begynt å demontere baki luka.
  8. Jeg leste litt om disse vaiersett, og så flere som poengterte at det var vanskelig å montere vaier på nytt. De anbefalte nytt vindusheis sett istedenfor. Men takk tips uansett.
  9. Vaier til hele sulamitten i bakdøra har ryki, er derfor jeg ikke har fått brukt mekanismen til vinduet bak. Så da veit jeg det. Noen steder her til lands man får tak i vaier og / eller må jeg kjøpe ny komplett vindusheis? Eller er det island4x4 som blir neste stopp for handel.
  10. Da har jeg fått igang bilen igjen etter toppakningbytte pluss nye løftere og litt annet snacks ;-). Starta på første forsøk, det er bra. Lufta kjølevannet slik som det står i boka. Måtte etterfylle litt kjølevæske neste dag, men det var mest for å fylle opp til min merke. Trenger man lufte flere ganger eller er det bare å kjøre nå? Nå driver jeg å skal montere i ny bakrute, den gamle ble knust. Men merka at jeg får ikke kjørt festene til ruta opp og ned, kommer bare en pipelyd tre ganger etter hverandre i fra dashbordet, som en slags alarm når jeg trykker på knappen. Knappen virker ikke som den skal med andre ord, hører det kommer en kneppelyd fra bakdør,ingenting skjer. Noen tips til hvordan jeg får ned skinnene uten å kjøre motor baki?
  11. Noen som veit om ei bakrute i Buskerud til Freelander?
  12. Forsikringa dekker ruteskift ifølge vilkårene. Tenkte å bytte sjøl :-). Ja, er innom Finn iblant, det begynner å bli endel billige Freelandere å velge i. Det er jo bra, da er det mulighet til å få tak i rimelige deler til dem :-)
  13. Det er sant, må sjekke forsikring. Jeg bor på Nesbyen i Hallingdal, Buskerud. Litt usikker på om Riis finnes her oppe.
  14. Bakruta på Freelandern har tatt kvelden, fant bare småbiter igjen av ruta da jeg oppdaget det ikveld. Hvor får man kjøpt bakrute til disse bilene?
  15. Ønsker alle her inne en riktig God Jul :-)
×
×
  • Opprett ny...