Gå til innhold

simstr78

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Hønefoss

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Hønefoss

simstr78 sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Da ville vel det kommet opp som en feil ved diagnose? Har iid tool og det viser ingen feil på det..
  2. Kjøpte meg min første LR etter å ha sett på disse i mange år. Plassbehovet var der og fant en til riktig pris. Saken med denne er at man må trykke på start knappen (uten brems) vente 2-3 sek for så trykke inn brem og starte. Hvis jeg trykker brems med en gang går den på starteren i flere sekunder før den starter. Virker som den ikke har dieseltrykk ved start. Har nettopp byttet dieselfilter for å utelukke det. Er eller ingen tegn til problemer med dieselpumpe eller andre ting.. Ingen feilmeldinger på diagnose. Noen som har en ide om hvor jeg skal lete videre?
  3. Ok, takk for info.. Men går brekket på de "vanlige" bremseskivene? Det er ikke noe ekstra skiver ifht brekket?
  4. Hei Jeg lurer stadig på å kjøpe en 09 D3, men i helgen så hadde håndbrekket satt seg bom fast. Det ble løsnet med "nødutløser" som sitter mellom setene (i midtkonsollen) ref.selger. Det er verdt å merke seg at brekket har vært i jevnlig bruk nettopp for å unngå noe slikt.. Vi er i sluttforhandlinger nå og jeg lurer på kostnadene på dette og om det er bytte av calipter eller noe som må gjøres.. Ser det er flere som har hatt "issues" med brekket her, men trenger tips/råd.. :-)
  5. Aha.. Det kan nok stemme med reima ja.. Fikk skanning av serviceheftet nå og det er utført service minst en gang i året.. Det var godt :-)
  6. Heisann Er det noen som har montert DAB+ i sine biler her? Funker det evt greit på dette anlegget? Vurderer en 09 mod D3 og kjenner jeg må vite om det funker greit da DAB+ radio er et must! :-)
  7. Ved skifte av Reg.reim og vannpumpe stod det at det også har blitt byttet høytrykkspumpe. Noen som kan si hva det er til?
  8. Har tenkt på NAF test , alternativt en tilstandsrapport hos Motorpool. De er vel også keene på å finne så mye som mulig :-) Hengerfestet har sittet på i minst 2 år og er sikkert ikke helt enkelt å få av igjen nå tipper jeg.. Han har ikke nevnt noe om park.sensorene, så vet ikke. SKal spørre han. Har ikke helt oversikten på servicene, men den skal være godt fulgt opp i hht serviceprogrammet. Ser jo det på forumet at om det er avvik der så bør man enkelt styre unna..
  9. Ikke nå lenger. Men her er en litt eldre utgave av annonsen til en litt annen pris.. Det er denne bilen altså.. http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=61976245&ref=ads&myad=61976245
  10. Det er knekt.. En som har lent seg på armlene (som kanskje har litt tyngde) slik at det har delvis knekt i festet på undersiden. kikket ganske nøye på det når jeg prøvde bilen.. Det stopper i riktig posisjon, men "gir etter" når man lener seg på det.. Men hva tenkes det om prisnivået?
  11. Hei. Vi driver å skal kjøpe familiebil nå og jeg har gjennom flere år "siklet" litt på en LR D3. Vi har tre gutter (fra 1 til 6år) og må bruke barneseter osv.. Ergo trenger vi en stor bil.. Men jo mer jeg leser her på forumet, jo mer skeptisk blir jeg.. Vel.. Bilen jeg har på hånden er en HSE PP 09 mod (reg.30.12.08). Gått litt over 100' km. Så vidt jeg har forstått var det noen forbedringer på denne..? Bilen har for et år siden byttet reg.reim + vann pumpe, begge egr-ventiler, 6 glødeplugger og komplette bærearmer foran. En ganske stor påkost, så det er jo bra. Skal jo ha service igjen nå i sommer... Det er faktisk kommet rust på hjulbuen bak (men ser det når man åpner bakdøra). Er det et rustproblem på disse bilene? Hjulager ble byttet på ca 70'km (usikker på hvilke og eier vet ikke heller), men dette er vel noe som må byttes relativt ofte da det sitter 22" hjul på sommersettet. Er det en krevende jobb å bytte lager på disse? Fikk pris på Motorpool på ca 6000 pr stk, men ser jo at selve lagrene ikke er så dyre. Så til hovedsaken: Prisforlangende er ca 350.000kr Dette er en 7 seter. Minus med bilen: - Rust på hjulbue bak - List rundt ene bakdør løs - Sommer dekkene har ca 1 sesong igjen (dyre dekk) - Fukt i ene lykten foran - Armlene er delvis knekt i festet på førersete (koster 5400kr på motorpool) Hva mener menigheten om en slik bil? Vet det er vanskelig på bakgrunn av dette jeg skriver, men dog.. Kjenner jeg er litt redd for å dra på meg en bil som gir svært mye kostnader, men jeg skrur ganske mye selv og har ok kompetanse på dette. Tyngre saker setter jeg bort, men antageligvis ikke på Motorpool :-)
×
×
  • Opprett ny...