Jump to content
LRforum

Siggen

Members
 • Content count

  208
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Siggen

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

198 profile views
 1. 1987 110 2.5 diesel turbo

  Få det på blir jo fint med lakka i sort!
 2. Service på Disco 3

  Sandmo bilverksted Drammen Strømmen bilverksted Strømmen. Strømmen får mye skryt (ikke brukt de selv). Sandmo har jeg brukt selv og er veldig fornøyd, de får også mye skryt.
 3. Fluid Film 110 2004 Modell

  Jeg har også betalt det samme som Per Steinar, på samme sted så klart. Begge ganger i Mars 16 og 17. Der har de virkelig vært «over alt» på bilen. Super fornøyd.
 4. Fluid Film 110 2004 Modell

  Kan jeg spørre hvilket selskap? Virket ganske dyrt..
 5. 1987 110 2.5 diesel turbo

  Stilig sak! Men har du egentlig defender
 6. "Gatedekk" til Defender?

  Disse også har fått mye skryt: https://www.nokiantyres.com/summer-tyres/nokian-rotiiva-at/ Er vel et veldig rolig AT dekk.
 7. Pære bak aircon bryter, LR 110 TD5 06

  Fant ut litt mer.. https://www.landroverworkshop.com/connectors/defender-2002my/C0275 Noen som vet hvilke skruer som må ut for å frem denne delen? Regner med høyttaler må ut også? Må jeg løsne hele opplegget eller holder det å løsne den ene siden, slik at jeg får lirket delen ut? Det gjelder altså pæren for C 0275... //S
 8. Hei, Har en pære som har gått i bilen. Prøvd å google rundt men finner lite info. Det er vel en blå pære som ligger bak air con bryteren. Bildet litt lenger ned. Er det noen som kan forklare meg hvordan jeg kommer frem til denne? Noen som også har peiling på hvilken pære jeg trenger? Frykter at det er noe djevelsk mye jobb for å kun skifte en pære, men hører med VBF uansett.
 9. Hella lys til Defender td5 med A bar

  Ja mye godt å velge i. Xenon går ut nå, for dyrt. Har vurdert å gå for LED 360 grader rundt. Men jeg syns faktisk bilen er ganske pen og klassisk med gode gamle halogen lamper rundt baut. Så holder meg til det inntil videre. En ting jeg skal gjøre ganske snart er å bytte ut de originale lampene med noen Crystal Halogen med en sterkere H4 pære. Vurderer å bytte ledningsnettet i samme sleng. Men takk for mange flotte innspill:) Ender da på sikt opp med Hella Luminator Compact Metal, hengende i A-baren. Dette sammen med oppgraderte frontlys holder nok for meg. //S
 10. Hella lys til Defender td5 med A bar

  Hehe:) vel, det var jo Land Rover som la det opp, kjenner ikke til antall ales som var drukket før monteringen i Solihull...
 11. Hella lys til Defender td5 med A bar

  Takk. Oppfølgingspørsmål: Kan jeg benytte de eksiterende ledningene, eller må jeg legge opp et nytt ledningsnett? Nå er det som sagt noe Kinagreier med H3 pærer 55w, montert på egen bryter. Rød og sort ledning går inn i lyktene. Før disse var det vel de originale LR lyktene som hang i A baren.
 12. Hella lys til Defender td5 med A bar

  Skal henge i a baren. Henger noe Kinagreier der nå som er modne for utskiftning. Fant ikke noe info på disse Luminator Compact Metal, om de kan åpnes men regner med det som du skriver, Krokansjefen
 13. Hoi! Er i markedet for å skaffe noen Hella Luminator Compact Metal (halogen) til min 110 td5 med en myk A Bar. https://www.ekstralys.no/hella-luminator-compact-metal?art=1F3009094061 Noen som vet om de kan monteres hengende/opp ned? Regner vel med at kan monteres slik, men vil det påvirke lyset?
 14. You have found the right part of the forum If you check out this site, you might find something: http://www.lrforum.com/forum/index.php?/forum/19-kjøpes/ this is like Craigslist. Also check here: http://www.lrforum.com/forum/index.php?/forum/62-biler-selges/ this is where people on the forum announce when they are selling their cars.
 15. Puma Defenderen "Alex"

  Hvis jeg har forstått det riktig, monter alle seter. Hvis frem bilen. Ta vekk de setene du ikke vil benytte deg av. Men du kan jo la vær å montere de bakerste. Jeg ville montert alle, slik at den er registret for maks antall. Så heller fjernet de du ikke ser nytten av.
×