Jump to content
LRforum

Siggen

LRF Society
 • Content Count

  506
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Siggen

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

1,086 profile views
 1. Da ble det endelig en thule Atlantis 900! Svært fornøyd med et godt kjøp på Finn! På vei hjem var vi oppe i 110 kmh - helt stille!
 2. Jeg har tidligere blitt tipset om en som heter Jan Erik som jobber hos Horten Bil og Båtelektro. Han skal være veldig dyktig på webasto. Dette er jo et stykke unna Elverum, men du kan jo høre om du får tak i han. Jeg har dessverre ikke kontaktinfoen hans.
 3. Jeg har hatt tilsvarende opplevelse som deg. Sjekk tråden: Min webasto termo. C var nok ikke blitt brukt så mye. Etter å ha kjørt den ganske lenge og mye, så ble den bedre og bedre. Min teori er at den hadde sotet seg ned og trengte å få kjørt seg godt. Den fungerer mye bedre nå, så tvangskjører jeg den ganske ofte også. Men den gir nok ikke sommertemperatur inne i bilen uansett. Det fikk jeg først etter det ble montert en airtop 2000 som nå gir tropisk følelse i bilen. Anbefales!
 4. Veldig interessert! Jeg tar de gjerne!
 5. Hei, jeg tar gjerne en titt på noen av lysene dine! Mine har noen sprekker. Bor i Oslo, kan jeg komme innom å ta en titt? Vi kan ta resten på PM? //Sig Edit: Send SMS!
 6.  

  Har samme dritten på en 2006 110 - hvilke reler byttet du?

  Har den store saken du har her - men har ikke byttet den da det er vel kanskje også noen reler som skal testes byttet først.

   

  RS

   

  1. Siggen

   Siggen

   Byttet hele bryteren, nå har alt funket gull. Satte også inn lysforsterkerkittet.

   send meg en SMS 91875990 om du lurer på noe mer :)

  2. Skrettis

   Skrettis

   Ringer / sender en SMS i kveld.  - Byttet du noen reler?   Finner ikke rett, sjekket bak ratt/instrumenter men der var det bare til Wiper / WAS

   https://www.amazon.com/Bosch-Automotive-0986335058-BOSCH-RELAY/dp/B0049PWLN6/ref=sr_1_1?keywords=bosch+0986335058&qid=1566201188&s=gateway&sr=8-1

   og YWT10002LG.Z8  flasher/hazard relay og det er vel ikke rett lett sted for hovedlys.. :-)

   https://www.lrdirect.com/YWT10002L-supplied-by-ALLMAKES-branded-LUCAS.html

    

    

 7. Så den i går Ganske stilig!
 8. Fantastisk at det løste seg så smidig! Godt vi stiller opp for hverandre her inne
 9. Hei alle sammen! Jeg syns det er veldig synd det ikke er mer aktivitet i underforumet, Snaromveier og Campguide. Mange av oss har reist mye i inn og utland, og dette bør være en kjempefin arena for å dele informasjon. Er det fordi man ikke ønsker å bringe sine hemmelige perler frem i lys? La oss prøve å få litt mer trykk her, da Norge er et vakkert land med mange bortgjemte perler, som bør kunne deles, tenker jeg Kjør diskusjon!
 10. Sjeldent å se en annen Defender her i «min» lille gate! Noen her inne?
×
×
 • Create New...