Jump to content
LRforum

Siggen

Members
 • Content count

  238
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Siggen

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

265 profile views
 1. Hvordan har dette fungert så langt? Fornøyd?
 2. Mantec swing away på plass
 3. Bildetråd Defender

  Takk, Terje. Alltid gøy med litt sort hvit bilder. Kan nevne at bilen man ser i speilet til hører Svein Ivar - lekker sak som virkelig tar form. God weekend folkens!
 4. Bildetråd Defender

 5. Bildetråd Defender

 6. Bildetråd Defender

 7. Tok du bilde av bilen din i dag?

  Ble lekker med Alloy, SI!
 8. Enden på visa: Endte med å dra til Oslo felgretting. http://www.oslofelgretting.no/ Hadde time der klokken 9 i dag. Fikk avbalansert ordentlig, så hvis noen trenger dyktige folk i Oslogryta kan disse anbefales. Problemet er at den ene felgen må enten erstattes eller så kan Oslo felgretting fikse den. Det er rett og slett ikke rund. Men resultatet nå er at bilen er kjørbar, og det er veldig mye bedre enn hva Vianor Grini fikk til. Så jeg må stikke innom EWS og høre om han har en lik modularfelg på lur og sjekke prisen opp mot å reparere den som sitter på nå. //Siggen
 9. Historien om Munin (Defender 90 Puma)

  Ikke meningen å spore helt av her, men har kjørt ned til Italia x antall ganger! è fantastico Har som regel møtt mine foreldre der nede, som overtar bilen der før de ferierer hjemover. En felles LR tur nedover Europa - sign me up!
 10. Liten oppdatering. Øivind ga meg en veldig rask tilbakemelding som egentlig var litt kjip men grei, han hadde ikke det utstyret som trengtes. Han sa jeg kunne skaffe en spacer, det ville løse mye. Men han sa at hvis jeg fant noen som avbalanserte med haweka plate ville det gjøre susen. google litt rundt og kom over Megahjul. De bruker denne platen. https://www.megahjul.no/nb/content/haweka-quickplate noen som har erfaringer med bruk av haweka?
 11. Takk Trond, sendte de en melding på facebook nå.
 12. Vi får høre hva de svarer på eposten, skal også se om jeg kan få lånt meg en spacer. Kan jo hende de har det liggende rundt der. Må sjekke opp det. Hvis ikke blir det en tur til Spydeberg Har veldig lyst til å få de modularfelgene 100 %. Kler bilen meget godt! Takk for gode svar!
 13. Takk for tips Rolf! Sendte også en mail til Strømmen bil, de må jo kunne dette her tenker jeg. Har uansett en time der 20 november, skal få på Mantec reservehjulsholder. http://www.strommenbil.no/dekkhotell.php Står jo der at de avbalanserer. Fingers crossed.
 14. Var det Vianor Spydeberg, Gaute?
×