Siggen

Members
 • Content count

  163
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Siggen

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

138 profile views
 1. Tettet de siste sporene etter grønneskilter på bilen. Fant også noen andre hull å tette når jeg var i gang...
 2. Skal du ha en med mange lommer, og god plass til det ene og det andre sjekk ut modellen Border fra Barbour. Kjøpte denne selv, veldig fornøyd.
 3. Litt off topic men uansett: Hva er fordeler ulemper med skibokstelt i motsetning til feks Eezi eller Gordie? Er forøvrig enig med Pesto at Eezi ser bedre ut. Men utover det ser jeg ikke mange fordeler kontra Maggiolina. Noen som vil dele litt her?
 4. Sjekk engelske sider. Hvis du er komfortabel med netthandel og størrelser. Typisk side: https://www.outdoorandcountry.co.uk/ Hvis ikke vet jeg Follestad kan ha noe inne fra Barbour og Belstaff. Sjekk også Finn.no. Her finner du mange jakker med taggen på, eller så å si ubrukt. Det siste jeg hørte om Barbour var at de flyttet noe av produksjonen sin til utlandet og kvaliteten datt litt. (Det samme skjedde jo med Hunter når de ble populære for massene). Min far har en J. Partridge jakke/laaang frakk. Vi oljer jakkene våre årlig. Da varer de "evig".
 5. Så denne i Oslo tidligere i dag! Utrolig lekkert med RRC felgene
 6. Onsdag 13 sept kl 18:00 Sted: Parkeringsplassen Grefsenkollen. Vel møtt Forresten, hvis noen har noe mer konkret info å komme med er det supert. Jeg og samboer stiller med te og boller. Som tittelen sier, kanskje noen vil stille med litt kaffe?
 7. https://www.finn.no/bap/forsale/search.html?search_type=SEARCH_ID_BAP_ALL&q=troll figur fant litt forskjellig her
 8. Rent estetisk er to porter penere, men det blir jo en personlig preferanse
 9. Ja! Det hadde vært perfekt
 10. Sounds good:) Hva med feks onsdag 13.09?
 11. Heisann, noen muligheter for å gjenta dette? Regner med det svært liten sjangse for snø så vi ikke kaprer hele innkjørselen til Atle, tiltross for at det hadde vært veldig hyggelig:)
 12. Lekker sak! Har du tenkt på hvilke dekk enda eller?
 13. https://eplehuset.no/ Litt ned på siden, hvit def 110
 14. Hei, bare bumper denne opp. Er det noe aktivitet på crossbanen? Skulle gjerne fått lekt litt med bilen her. //Siggen